Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki Serwerowe By Badar =)

Badar

Czy mam zrobić również 64 bitową wersję plików ?   

1 508 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam zrobi? równie? 64 bitow? wersj? plików ?

• tak
      1170
    • nie
      338

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te pliki mają poprawione wszystkie błędy? bo wywala mi błąd localhost jakoś tak i nie mogę pobrać poprawki users bo link nie działa ;/

Tu macie totorial

http://www.mpcforum.pl/topic/572885-tutorialjak-naprawic-bledy-na-plikach-by-badar/

zrób po kolei to co jest w punkcie 1 i 2.

to ni będzie tego błędu.

Opublikowano

następnie ./auth i gotowe! =))

Trochę Ci nie pykło -,-

Po 1. Nie było tam pliku BANIP (Sam Zrobiłem plik)

Po 2. badar# ./auth

./auth Command not found.

... Twoje pliki są pro...

./qc naza.quest

permission......

bez.

chmod -R 665

Nie zadziała...

Bootowanie kur** tyle trwa że pierdol** można dostać... Ciągle błędy jakieś..

ata1 : WARNING - PREVANT_ALLOW read data overrun 18>0

uhub0: 8 ports with 8 removable, self powered

acd0: WARNING - TEST_UNIT_READY teskqueue timeout - completing request directly

I jeszcze taki 1 się wyświetla

Trzeba aż do bólu robić by się pliki dobrze uruchomiły..

Życzę miłej pracy i zabawy, mam nadzieję, że jesteście zadowoleni ! =).

W razie problemów, errorów itd, proszę pisać do mnie na PW / Gadu-Gadu - zawsze chętnie pomagam =).

Pozdrawiam Badar =).

Powiem tak "gówno prawda" Pisałem jakieś do CB 3 Wiadomości na MPCForum o pomoc ... I Nie uzyskałem odpowiedzi... A na moich tematach odpisujesz. Np. Od jakiegoś tam tematu. Odrazu odpisałeś a na PW Nic bo w sprawie plików.?

Nie ogarniasz nie rób plików nie umiesz pomóc to nie pisz że pomożesz.. Bo tego nie robisz...

Ogarnij pliki i dopiero wstawiaj na neta...

Pliki 5/10

Wykonawca plików 1/10

NIE POLECAM !

Lepsze 1000% Są Edyowane przez ZorQ 2k11...

Opublikowano

HELP

A ja mam problem wiec tak serwer działa jak widać na ss

serwere.jpg

Porty odblokowane ss niżej

porty.png

System mam tak jak widać na obrazku.

systeml.png

Sieć mam tak ustawioną jak w tym filmiku:

siect.png

Moja strona po włączeniu serwera działa ale status serwera pokazuje logowanie i chanele off chociaż mam włączony serwer,navicat,portmap,filezille jak widać na ss niżej.

stronayj.jpg

Gdy chce wejść na serwer launcher mam od Badara i pliki root na moje ip nie zależnie czy w launcherze od badara serwerinfo zrobię z koncowka .100 czy normalna mam tak jak nizej.

zkoncowka100.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o serverinfo.py z roota z dodanymi 4 channelami na te pliki ? Bo nie ogarniam ja kto wypełnić.

heh posiadasz może rooty z Pandory? albo z innego klienta obojętnie jakiego ? to zmień sobie IP w rotach i już a 4 chanele to sprawa serwera ;D albo sobie ściągnij lunchera od kogoś albo poszukaj na googlach i po kłopocie ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Witam!

Mam problem w wgraniem serwera. Wybieram maszyne Sf-By-Badar i klikam uruchom. Naciskam F1 i czekam, po około minucie wyskakuje coś takiego http://imageshack.us...eztytuuouh.png/ . Nie mam pojęcia co zrobić... portmapy są włączone, hamachi też...

@edit

Problem rozwiązany. Teraz kłopoty pojawiły się w navicat'cie coś takiego wyskakuje : beztytuuhzxf.th.png

Dodam jeszcze, że wszystko robiłem tak jak w tym

poradniku.

Wszędzie wszystko dobrze wpisałem, sprawdzałem kilka-kilkanaście razy...

Opublikowano

heh posiadasz może rooty z Pandory? albo z innego klienta obojętnie jakiego ? to zmień sobie IP w rotach i już a 4 chanele to sprawa serwera ;D albo sobie ściągnij lunchera od kogoś albo poszukaj na googlach i po kłopocie ;D

kuwa i tak bedzie musiał odpakować te rooty i zedytowac serverinfo to nie będzie 4 channeli..

nie pisz na odpi3rdol

poprostu jak wypakujesz rooty to generatorem serverinfo.py zaznacz ch2 ch3 i ch4.

http://www.youtube.com/watch?v=gKmxQ8ue-GY

Opublikowano

badarku ! kiedy v2 robisz?

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam!

Mam problem w wgraniem serwera. Wybieram maszyne Sf-By-Badar i klikam uruchom. Naciskam F1 i czekam, po około minucie wyskakuje coś takiego http://imageshack.us...eztytuuouh.png/ . Nie mam pojęcia co zrobić... portmapy są włączone, hamachi też...

@edit

Problem rozwiązany. Teraz kłopoty pojawiły się w navicat'cie coś takiego wyskakuje : beztytuuhzxf.th.png

Dodam jeszcze, że wszystko robiłem tak jak w tym

poradniku.

Wszędzie wszystko dobrze wpisałem, sprawdzałem kilka-kilkanaście razy...

Pomoże ktoś? Czy wina może stać po stornie 64 bitowego systemu?

Opublikowano

@up

masz zly login lub haslo wpisane...

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No i właśnie tutaj jest chyba diabeł pogrzebany. Wpisuje w maszynie mysql -p wpisuje hasło badar123 (tak jak jest na 1 stornie napisane) i error 1045, badarsql też próbowałem i również error;/ Mam jeszcze takie pytanie, czy po wejścu sysinstall--> configure --> Networking -- > Interfaces (2 razy no ) zawsze się zmienia IP? Bo umie to wygląda tak a jak by się w ogóle nie zapisywało...

Kamil dlaczego polecasz zmienić pliki? Słyszałem, że to są najlepsze, a na starszych nie bardzo uśmiecha mi się stawiać serwer ze względów na duża ilość bugów oraz błedów..

Opublikowano

jakie jest hasło bo jak rozpakowuje pliki wpisuje hasło

mpcforum.pl

i wyapkuje sie 4 gb i jest błąd w wypakowaniu pliku vdi

Prosze o pomoc !

Opublikowano

Mam problem ze sfinalizowaniem serwera. Wszystko jest ok ... no prawie, jest tylko jeden błąd, który mnie denerwuje. Otóż nie mogę się połączyć na serwer. Ciągle pisze ,,błąd podczas łączenia się z serwerem,, , mimo tego że do navicat się loguję bez problemu i widać że stworzone jest jedno konto [ widać to na stronie ]. Co mam zrobić?

Moje gg : 8483564.

Zlitujcie się ludzie ;p. Od rana [ ok.10:00 ] robię tego serwa.

Opublikowano

Pomoże mi ktoś odpalić 4 CH na tym. Bo działa mi jedno, niby włączają się 4 ale te 3 działają tak że gdy wpisuje passy to miga ekran i nadal jestem przy menu logowania ; (. Porty odblokowane mam i serverinfo.py tez skonfigurowane jest dobrze.

Opublikowano

Witam,

otóż mam problem z połączeniem się do VB.

Kiedy próbuje włączyć maszynę po kilku sekundach wyskakuje komunikat :

blad.jpg

Nie wiem co zrobić . Proszę o szybką interwencje .

pozdrawiam,

NHL

Opublikowano

Jaka jest ścieżka do "QUEST"? prosze o szybką odpwoiedź;/

@Edit. Znalazłem, ale w którym pliku moge dopisać questy?

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem, nie mogę się zalogować w maszynie na mysql. Po wpisaniu hasła wyskakuje mi coś takiego:

ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket ' /tmp/mysql . sock ' (2)

Dodam jeszcze, że mam problem z połączeniem się FilleZilla z serwerem FTP ( w celu podmienienia plików user). Wyskakuje błąd połączenia, tak jak nic nie było by włączone. Raz na 40 prób uda się połączyć, z tym że po podmienieniu plików i zrobieniu restartu one znów się zmieniają i tak w kółko.. Raz mi się udało podmienić i działało, przy połączeniu z mysql zaczał wyskakiwać w/w błąd..

Czy to może być wina tych plików user, które wgrywam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...