Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale expiło sie z buffem 110% ;/ im mniej expa tym lepiej a teraz ?? buff 77% ?? zaraz z 4fun'a zrobią H@rda...

Pozdrawiam

@ Serwer Fajny który został spierdo**ny przez administracje, 30-40% graczy odejdzie, zobaczycie ^^

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miałem 140lv ninje zrobiłem szamana miałęm nim 112 lv zobaczyłem że zjebali na 7 inta i już dziękuje za gre pawemol zjebałeś serwa poprostu teraz już nie masz graczy wchodze na ch1 jinno a tam zaledwie 40 osób

powiem ci tak zobacz ile osób masz online jeśli poniżej 1k to wiedz że serv to porażka chyba że odnowisz bony albo dasz większe to lud przyjdzie

jak narazie

podziękuje ;]

E9mwj60.png

Opublikowano

Popieram up'y..

Z xenoxa sie teraz zrobilo gowno .Gralo sie fajnie lecz teraz można o tym pomarzyć

Dobilem 120lvl i co z tego gdy przy 5 grupkach w v8 z buffem 81,2% padam..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Gość daronian
Opublikowano

!!! STOP !!!

Witajcie. Jestem członkiem Team tego serwera i rozumiem Was gracze, bo jestem Waszym obrońcą na serwerze.

Przemówię Głównemu Administratorowi do rozumu i postaram się, aby niektóre rzeczy wróciły do tego jak było kiedyś.

Na dodatek jako rekompensatę odbędzie się event zuo dla każdego królestwa - więcej na forum serwera.

Trzymajcie kciuki oraz cieszcie się!

@Ja dla Was robię dobrze, a Wy w poprzednich moich postach mnie minusujecie. Doceńcie moje starania...

Opublikowano

Ja powiem tak : Były 3 servery, które Mi się osobiście podobały, CsYt2,CavalosMT2, noi... XenoxMT2, ale teraZ? haha.. Szkoda słów @UP2 Szacunek, + leci pogadaj z pawemolem, bo jak nie, to ja juz na 100% nie gram, a inni gracze? szkoda SŁÓW! miałem chyba 50 friendsów, 50% z nich zawsze dost. było, a teraz? NIKT.. i ile ludzi pousuwało postacie KURWA ZMIENIAC TE BONY JAKIE BYŁY JA PIERDOLE

4410678874.png

Opublikowano

zwiekszcie bony takie jakie byly. bony na ludzi niech wroca do pogro i do broni 135+ ceny 6/7 niech zostana po 15kk

Opublikowano

może ktos wrzucić klienta z najnowszym patchem na inny hosting?? bardzo proszę oczywiscie odwdziecze sie + lub - jak kto woli

Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha.

Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka??

Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!!

Opublikowano

Zróbcie cofke o 24h i cofnijcie ten ,,uptade", który przyniósł większe zniechęcenie do servera -,-

Opublikowano

kur.de zjebałeś paweł z tymi 6/7 po 1 szaman to gówno teraz do expa jak i pvp tylko 7 inta w 6/7 po 2 sam wyjebałem 800kk żeby zmienić 6/7 na hp i wartość ataku i nigdzie nie weszło a kasy nie ma kur.wa co to ma być do tego z pogro wyjebałeś bon na ludzi widać że kur.wa myślisz weź to tak jak było i te 6/7 bony zrób takie jak były i za co my ci mamy podziękować tak jak na forum napisałeś chyba za to że zjebałeś

Zbieram - !!!

Opublikowano

Serwer był zajebisty ... dopóki nie ten nowy path ... zmniejszony def zbroi, zmniejszony 6/7 bon .. . itp ; /

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

Pff jak administracja nie przywroci to straci 3/4 graczy . To juz ich sprawa czy chca aby gralo 2k ludzi czy 500 ... Ja skonczylem gre

Gość daronian
Opublikowano

Zacząłem naprawę Patcha ! Trzymajcie za mnie kciuki, naprawię to co przez przypadek zepsuł Paweł... enjoy!

Opublikowano

Zacząłem naprawę Patcha ! Trzymajcie za mnie kciuki, naprawię to co przez przypadek zepsuł Paweł... enjoy!

I tak to nic nie zmieni , mi pasuje all ,ale nie te bony nosz kur... jak tak mozna?Na Hardzie już są większe na int itd.. Pozdro!

Ale i tak życze ci tego "powodzenia"

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

cofka do czasu gdy nie bylo patcha... bo znowu w 25 itemkach 6/7 bon zmieniac nie bede. A tem patch... watpie aby duzo ludzi wam zostalo

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...