Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server fajny - aczkolwiek byla cofka , niestety. Niewiadomo czemu, nic niewiadomo o niej, administracja sie nie wypowiada ;|

Ironiczny

LEGACY

Nowicjusz
Opublikowano

Nie mam gdzie sie skontaktowac z administracja wiec pisze tutaj mam nadzieje ze ktos mi pomoze...

a wiec problem jest z kontem ktore mam zablokowane ( brak powodu blokady) po włamie na serwer wchodze wczoraj i pisze twoje konto jest zablokowane dzis jest to samo ... gram cały czas na czystym cliecnie zero czitow wyzwisk nic ... po prtsu uczciwie grałem .. wbiłem 128 lvl zrobiłem pro eq : hwang na 115 lvl zatruty miecz diablasr 58 15 inta 15 ludzie ( najbardziej pro na serwie ) i wszystko po włamie zablokowane .... mam nadzieje ze to sie szybko wyjasni i pawemol mi odblokoje kotno ...

według mnei to zasługa NoTuS'a, którego znam i z którym nie za bardzo sie trawie .... on zrobił włam na ten serwer i to nie pierwszy raz ...

MAM NADZIEJE NA SZYBKA ODPOWIEDZ ADMINISTRACJI...

xanti.jpg

NICK: Xantii

Opublikowano

Do pawelmola: lepiej odpuść i olej ten ser bo widać, że nie dajesz sobie z nim rady, zaczyna się sypać wszystko, znow na ch1 i ch2 pojebancy lagują jinno i chunjo setkami metinów a ty nawet tego prostego problemu nie naprawiles dotychczas ( jak widac skądś majate przywolania i stac je na nie w duzej ilosci ). Naprawdę serw rokował wielkie nadzieję jeszcze do niedawna ale konczy się ak większość polskich privów, marnie...

Opublikowano

I tak kurwa pawelek wyczyscil, ze znikenly mi zwoj mutacji i trucizny kupione przed resetem i 20 broszek, ktore za nie dałem, dosłownie 20 min temu !!!!!!!!!!!! Żeby cię pawelmolku wyjebało stado cweli pod celą, tego ci życzę z całego serca, nie bierz się juz za coś czego chuju nie umiesz, zajmij się dorabianiem na trasie u kierowców Tirów skurwielu zajebany, szkoda, że poświęcilem setki cennych godzin dla twojego serwa. chuj ci w dupę, przez takich jak ty tenm kraj nigdy nie będzie zieloną wyspą...

Opublikowano

Serwer za przeproszeniem do dupy taki bezsensu po 2k w broniach itp. niby pro serwer bo pozmienial kolory potworkow atlantyde v8. Nie ma sensu za duze dmg sie wyprowadza z tych giwer . Taki typowy serwer dla dzieci ktore lubia sie po 500k walic ze skili ;] . Osobiscie nie polecam serwera

Opublikowano

Nie mam gdzie sie skontaktowac z administracja wiec pisze tutaj mam nadzieje ze ktos mi pomoze...

a wiec problem jest z kontem ktore mam zablokowane ( brak powodu blokady) po włamie na serwer wchodze wczoraj i pisze twoje konto jest zablokowane dzis jest to samo ... gram cały czas na czystym cliecnie zero czitow wyzwisk nic ... po prtsu uczciwie grałem .. wbiłem 128 lvl zrobiłem pro eq : hwang na 115 lvl zatruty miecz diablasr 58 15 inta 15 ludzie ( najbardziej pro na serwie ) i wszystko po włamie zablokowane .... mam nadzieje ze to sie szybko wyjasni i pawemol mi odblokoje kotno ...

według mnei to zasługa NoTuS'a, którego znam i z którym nie za bardzo sie trawie .... on zrobił włam na ten serwer i to nie pierwszy raz ...

MAM NADZIEJE NA SZYBKA ODPOWIEDZ ADMINISTRACJI...

xanti.jpg

NICK: Xantii

Ty dostałeś bana perma, ponieważ w tym twoim mieczu miałeś 58sr 15 inta 15 ludzie (co może wejsc choc i tak jest malo prawdopodobne) oraz miałeś bon 20% na przeszywke, a jak wiemy maxymalnie jest 15%, więc item był z na'vi a Ty go nie oddałeś.

Opublikowano

Znowu server nie działa. Pawemol 3maj sie i odpal tego servera. A i ps. Wywal tego handlarza z Blue i Żółtych bo w shinsoo wgl go niema. Sprawiedliwość. Może jak byś wywalił ta szkate z metkami było by lepiej bo przez nia ksują serva. I sa zajebiste lagi ^^

1308659548-U100922.png

everyday_i__m_shufflin_test_by_ex_trident-d3hoejq.gif

Opublikowano

Mam pytanie co do serwera. Jakie bony działają na moby w av2 i wyżej? Na pewno potwory i co jeszcze ludzie, diabły?

potwory, ludzie

Jasio90.png
Opublikowano

Mam problem z clientem

A mianowicie, pobrałem go całego ( bez komplikacji ).

Załączam grę, wszystko działa.

Gram kilka dni, i z metinów dropiły mi itemy, tak jak:

1. Zapomniana Perła

2. Księga rozgoryczenia

3.List wysłannika otchłani

4. Oko wiedźmy

Problem polega na tym, że ja tych przedmiotów nie widzę..

Tak samo przy ulepszaniu zbroi i broni, nie widzę, jakie są potrzebne ulepszacze..

( Clienta pobierałem 3 razy i nadal to samo. )

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Oj, znów coś się stało. Zróbcie coś do cholery z tym serwerem ..

Edit.

Ogarnijcie ten serwer, prosze. Nie katujcie tak maszyny, usuncie z 2-3 kanały. 3-4 zostaną i będzie super! ta maszyna Wam tyle nie pociągnie! i jeszcze ta szkata, która daje te przywołania. -,-

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

@UP

GA kazał się wylogowac czyli to raczej nie wina maszyny, nie prawdaż?

Pewnie coś dodaje, albo jakieś bugi usuwa.

Opublikowano

Mam problem z clientem

A mianowicie, pobrałem go całego ( bez komplikacji ).

Załączam grę, wszystko działa.

Gram kilka dni, i z metinów dropiły mi itemy, tak jak:

1. Zapomniana Perła

2. Księga rozgoryczenia

3.List wysłannika otchłani

4. Oko wiedźmy

Problem polega na tym, że ja tych przedmiotów nie widzę..

Tak samo przy ulepszaniu zbroi i broni, nie widzę, jakie są potrzebne ulepszacze..

( Clienta pobierałem 3 razy i nadal to samo. )

ia tez mam ten problem mogl by ktos mi w tym pomoc??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wyje*ane mam na ten serw qwa cale eq poszlo sie je*ac wczoraj robilem smiercionosne i inne eq teraz tylko tryton jest... i 3 lv mniej

nie gram tu juz wiecej bo szkoda mi tylko czasu na takie cos ze co chwile cos jest innego...

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...