Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej naprawiłeś te misje w v6 v7 i v8 ? jeśli tak to daj mi te nagrody za misje w v7 i v8 na postać Haiti bo zrobiłem te misje i nie mam nagród

Zbieram - !!!

Opublikowano

ja to samo czekam i czekam na to forum chce sprzedać Diamentowe Berło 21 um 15 inta kd +9 do pvp ile to może być warte?

Zbieram - !!!

Opublikowano

ja to samo czekam i czekam na to forum chce sprzedać Diamentowe Berło 21 um 15 inta kd +9 do pvp ile to może być warte?

Jakieś 50 broch.

Opublikowano

Słuchajcie, co jest do kur.. nedzy, własnie zaliczyłem misję w v6, dostałem te zwoje leczenia i miało mi jużwbić 131 lev a tu pach, cały exp cofnęło do 0% ( nawet pd na minusie pokazuje ) i nic już nie leci... ja pierdzielę ale sięznów na tym serwie tylko wkurwiłem.

Słuchajcie, co jest do kur.. nedzy, własnie zaliczyłem misję w v6, dostałem te zwoje leczenia i miało mi jużwbić 131 lev a tu pach, cały exp cofnęło do 0% ( nawet pd na minusie pokazuje ) i nic już nie leci... ja pierdzielę ale sięznów na tym serwie tylko wkurwiłem.

Opublikowano

pawle ale do kogo, jak nie znam ich nickow i nikogo nie ma, nawet pewnie nie odpiszą... szlag mnie zaraz trafi, juz pal licho ten 1 lev i stracony pierscien expa ale niech exp zacznie leciec.

Opublikowano

Tylko jedno zastrzeżenie do teamu.

Robią resety serwa.Ale większość GM na większości serwerach ostrzega.Nawet do 10 minut przed resetem.A tu?

Reset serwera z sekundy na sekundę a potem się dziwicie że są cofki.Piszcie na chacie GM w grze o zbliżającym się resecie serwera.

Nawet tą minute przed.ale żeby być ostrzeżonym.

Opublikowano

Te resety są przez ataki ddos z czyjejś strony. W takiej sytuacji zawsze należy zrestartować serwer. Niestety nic na to nie poradzę. Znaczy się trochę już zabezpieczyliśmy się.

Opublikowano

Pawemol13 Zrób patch na niewidoczne ulepszacze mam nowego clienta tego new_client xenox itd ... a nie widze miedzi itp nie moge handlować tym i przez to grać brałem od innnych ludzi folder icon i dalej to samo

Opublikowano

może mi ktoś pomóc, jak chcę otworzyć plik XenoXmt2 [codziennie nowe spolszczenie] to wyskakuje mi komunikat;

'System windows nie może uzyskać dostępu dookreślonej ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć uprawnień'

Próbowałem otwierać jako administrator, itp.

do pawła- mógłbyś zrobić jakiś launcher który się wkleja do clienta bo chciałbym sobie pograć ;/ pewnie nie tylko ja mam ten problem.

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

Tak ciężko pobrać 700mb klienta ?

Jak nie rozumiesz to sie nie udzielaj,MAM CLIENTA ale tam jest spolszczenie, którego moj zjebany windows nie pozwala mi otworzyć.

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

Serwer jak dla mnie rewelka oczywiscie ma wady o ktorych nie mozna nie wspomniec typu cofki do 15h to sa jakies chore zarty...

kolejna wada jest zla selekcja GM ktorzy zmieniaja sie co tydzien jeszcze na zadnym servie takich cyrkow nie widzialem.

polecam server

2q1cbxx.gif

brown.png

Opublikowano

Serwer nie najgorszy ale proszę was zlagowało mnie wybiło i się zalogować przez 30min nie mogłem .... kolesiowi broń miałem sprzedać

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ja dam tu eq suraka za eq na innym privie podobnym do tego lub cos innego ($) Piszcie propozycje PW

69mRNXM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...