Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję osób ogarniętych do moderowania(możliwe, że w następstwie administratorowania) serwera minecraft. Mam zamiar postawić serwer minimum 50 slot (raczej 100).

Oczekuję na poważne propozycje. Wymagam obeznania z moderowaniem serwerów minecraft i minimalnie 16 lat.

Moje gg: 6437172

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Nick:waiktor

2.Wiek:14lat

3.Doświadczenie:umiem posługiwać się bukkitem umiem dać dzialke itp

4.Staż w minecraft:gram od v1.5

5.Kontakt:Nazwa Skype:wiktor5006

Opublikowano

Poszukuje osoby ktora stworzy strone www serwera w zamian oferuje stale miejsce w ekipie serwera(6adminow, kilku modow) wiecej info podam na pw lub gg 26233089

Opublikowano

Zostanę Administratorem, Moderatorem Serwera

Imię: Rafał

Nick: outi

Ortografia: 9,5/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad dobry rok gry w minecraft multiplayer.

Kontakt: Gadu: 11440056.

MPCForum

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Oferuj pomoc każdemu.

Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 3-4 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Mogę zrobić pliki na serwer i pomóc w pluginach.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.Mogę zostać też technikiem lub wykonać paczke pluginów.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Szukam moderatora lub budowniczego!

Napisz do mnie na priv!!

Wymagania:

Dziewczyna do lat 12 lub chłopak do lat 11

Ogarnięci

Umieją budować (budowniczy)/ pilnować (mod)

Nie przeklinają!

Małe wymagania.

Zapraszam!!

Opublikowano

Imię: Przemek

Nick: BloodJobs

Ortografia: 7/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad dobry rok gry w minecraft multiplayer.

Kontakt: Skype: BloodJobs

MPCForum

76561198048273608.png

Opublikowano

Nick : aki

Doświadczenie : znam wszystkie potrzebne komendy czyli tak 8/10

Staż w Minecraft : gram od wersji 1.7.3

Kontakt : 42799124

Opublikowano

Zostanę Modem / Admem

Nick : mareczek02

Doświadczenie : znam wszystkie potrzebne komendy czyli tak 9/10

Staż w Minecraft : gram od wersji 1.2.2

Kontakt Skype : Yeppl

Yea Baybe

Opublikowano

NIck: Diego7

Doświadczenie: Miałem 6 własnych serwerów,znam komendy,byłem Adminem na wielu serwach,mogę zapromować serva na you tubie poniewasz kręcę własne serie.

Staż w minecraft: Gram już 2 i pół roku.

Premium: Nie mam ale około czerwca zakupie.

Na ilu serwerach grałeś: Gram 2 i pół roku nie liczę.

Posiadasz mikrofon: Tak

Czas który poświęcasz grze:około 2 do 5 a nawet w potrafię siedzieć całymi dniami.

Kontakt: to skype . (diego7.) tak wpisz jak jest w nawisie.

Opublikowano

Posiadam stronę o minecraft na domenie PL. i Chętnie podepnę pod moją stronę serwer RP. Osoba zainteresowana takową ofertą może się ze mną skontaktować przez GG- 42361885 (Często jestem na niewidocznym, więc prosze pisać nawet jak jestem niedostępny), PW, skype (login podaje na PW) we wiadomości należy mi podać:

- Adres serwera

- Na jakim hostingu on jest

- Obecna strona www (jeśli takową posiada)

- jak długo istnieje serwer

- liczbę slotów

Oferuje:

- Serwer głosowy

- Dobra reklama serwera

- Dział na forum

- Administratorzy, oraz ekipa serwera będzie mogła dodawać newsy związane z serwerem na stronie głównej

Wymagam:

- w miarę rozwiniętego serwera.

- "ogarniętego" serwera.

- Ewentualna zmiany nazwy.

- Ewentualna zmiana regulaminu serwera.

Wiadomości typu "Proszę dołącz "muj" (wiem że ort) serwer dam ci admina i op" będą ignorowane!

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój nick brzmi Ray, mam 16 lat, chciałbym zostać Administratorem lub Technikiem serwera. Posiadam ogromną wiedzę na temat serwerów, bukkita i nie tylko.

Mogę stworzyć od 0 własna paczkę plików specjalnie dla serwera, znaleźć dobrą ekipę oraz utworzyć forum na profesjonalnym skrypcie czy też portal dla serwera.

Mam bardzo dużo czasu, który mogę przeznaczyć na serwer, mogę zająć się również zbudowaniem mapy, rozreklamowaniem serwera (profesjonalna reklama).

Moje wymagania to:

Serwer dedykowany conajmniej 20 slotowy.

Kontakt:

Gadu-Gadu: 43046034

Opublikowano

Zostanę Moderatorem / Administratorem

1.Nick: Sannis

2.Wiek: 14 ( 15.05.2012 15 )

3.Doświadczenie: Bardzo Duże.Ogarniam dużo komend

4.Staż w minecraft: Jakieś 2 lata

5.Kontakt: GG - 12424329 Skype - Smialek.x d. (bez odstepu miedzy x,a d), PW !!!

Czego wymagam :

-Serwer Dedykowany

-Chęć współpracy

-Serwer minimum 15 slotow

Co oferuje :

-Pomoc finansowa !!!!

Opublikowano

1. Nick: madison

2. Wiek: 14

3. Doświadczenie: Miałem swój serwer.Jestem ogarnięty i lubię pomagać graczom. Nie będę spamować itp

4. Staż w Minecraft: Około 6 miesięcy

5. Kontakt: GG 19151161

Nie muszę być Adminem. Mogę być Moderatorem.

Opublikowano

WITAM

Poszukuje budowniczego do budowy miasta

do serwera ExpionCraft RP

Wiek 15+

Ciekawe pomysły

Kreatywność

kontakt Skype kamil.korczyc1

Opublikowano

Imię: Przemek

Nick: BloodJobs

Ortografia: 7/10

Kontakt: Skype: BloodJobs

76561198048273608.png

Opublikowano

1.Nick: Presidente129

2.Wiek:14

3.Doświadczenie: Miałem swój serwer byłem Modem/Adminem na bardzo różnych serwerach znam sie na pluginach komendach umiem stawiac dzialki i wiele wiecej!

4.Staż w minecraft: Od Classica

5.Kontakt: Gadu- 41977038 (Skype podam jak bedzie ktos zainteresowany moja osoba)

wpr.png

Opublikowano

Zostane Administratorem lub Moderatorem

Nick : maciek181

Doświadczenie : Byłem już parę razy Administratorem jak i Moderatorem mam duże doświadczenie.

Staż w Minecrafcie : Od wersji 1.7.3

Kontakt : Gadu-Gadu : 1007992 Skype : kudysminecraft

Zostanę Administratorem lub Moderatorem TYLKO i wyłacznie na serwerze DEDYKOWANYM minimum 15 slotów

Opublikowano

1.Nick:Savarill

2.Wiek:14

3.Doświadczenie:Byłem założycielem 2 server`ów. Umiem stawiać server bukitt i Hamachi

4.Staż w minecraft: Od moich urodzin 13 Październik tam tego roku

5.Kontakt: Gadu-Gadu: 4009145 , Skype: Savarill

6. Doddatkowo: Chciałbym dostać posade budowniczego, ponieważ lubię budować i wgl .

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

Szukam budowniczego na serwer minecraft.

Serwer na początek posiada 15 slotów ale z czasem bedzie coraz więcej aż do 50.

Wiecej informacji pod gg: 22222779

Pozdrawiam!

b_560_95_1.png

Opublikowano

Imię: Kacper

Nick: Kunik

Ortografia: 9/10

Doświadczenie: Byłem Administratorem,Moderatorem,Buowniczym Na wielu serwerach,Gram od wersji alpha

Kontakt: GG:43114582

Opublikowano

MPCForum

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Oferuj pomoc każdemu.

Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 3-4 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Mogę zrobić pliki na serwer i pomóc w pluginach.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.Mogę zostać też technikiem lub wykonać paczke pluginów.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Siema!

Chciałbym stworzyć server Harry'ego Pottera.

potrzebuje sprawnej administracji do pluginów.

Kontakt skype kobor11

Opublikowano

naps1.png

MPCForum

Dlaczego ja ?

Aktualne !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...