Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemion Polski Bez Hamachi

Apokalipson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do pana 3 x UP

Można, Php,Java itp i się napisz ;/ załamałeś mnie, niby co oni są czarodziejami co tworzą gry ?

Gdy tylko skończę to na pewno go wystawie z domeną .pl

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Uczeń
Opublikowano

do pana 3 x UP

Można, Php,Java itp i się napisz ;/ załamałeś mnie, niby co oni są czarodziejami co tworzą gry ?

Gdy tylko skończę to na pewno go wystawie z domeną .pl

to twórz swoją grę , powodzenia, może za pare lat jak dobrze pójdzie to Ci się uda stworzyć drugie plemiona od podstaw..., o ile jesteś takim masterem w jak to napisałeś PEHAPE JAWA wow jesteś mistrz!!, tylko nie modyfikuj obecnego silniku, masz stworzyć od nowa..

Infernal wars ma własny silnik tz. przerobioną konstrukcje dlatego wytrzymuje tyle i nie kraszuje go ...

to ty mnie załamujesz, jak niby mogą mieć własny silnik i jak niby może lepiej działać, jak to modyfikowany dslan :O

Przecież jak się nie mylę od strony da_lan od tych chłopów, to oni tam w 3 jakoś napisali ten silnik do plemion..

tak sami napisali silnik .... człowieku oni go zdekodowali :O..

Opublikowano

Zapisuje sie :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

to twórz swoją grę , powodzenia, może za pare lat jak dobrze pójdzie to Ci się uda stworzyć drugie plemiona od podstaw..., o ile jesteś takim masterem w jak to napisałeś PEHAPE JAWA wow jesteś mistrz!!, tylko nie modyfikuj obecnego silniku, masz stworzyć od nowa...

Powstrzymaj się, dobra ? Pokazałeś teraz swoją niewiedzę na temat 'PEHAPE JAWA', napisać silnik gry to roboty góra na 2 miesiące przy niezłym opierdzielaniu się :)Ta gra powstała w ok. 1 miesiąca. A ta jest pisana ok. 2 miesiące, ale ciągle prace są zatrzymywane przez rzadki on-line admina gry. Więc jak masz pisać coś takiego, to zamilknij

Uczeń
Opublikowano

Powstrzymaj się, dobra ? Pokazałeś teraz swoją niewiedzę na temat 'PEHAPE JAWA', napisać silnik gry to roboty góra na 2 miesiące przy niezłym opierdzielaniu się :)Ta gra powstała w ok. 1 miesiąca. A ta jest pisana ok. 2 miesiące, ale ciągle prace są zatrzymywane przez rzadki on-line admina gry. Więc jak masz pisać coś takiego, to zamilknij

Ty jesteś totalnym pajacem, chłopie test.ogra.pl to gotowy silnik ugamella, który już istnieje od wielu lat, zostały tylko wprowadzone drobne modyfikacje, a to cosmo to jakaś porażka, nawet się nie zarejestruje, żeby zobaczyć. Chyba nie masz pojęcia co to jest pisanie silnika od podstaw.

Opublikowano

hoo ma racje...to stary silnik ugamella.

Kiedyś się tym bawiłem :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ty jesteś totalnym pajacem, chłopie test.ogra.pl to gotowy silnik ugamella, który już istnieje od wielu lat, zostały tylko wprowadzone drobne modyfikacje, a to cosmo to jakaś porażka, nawet się nie zarejestruje, żeby zobaczyć. Chyba nie masz pojęcia co to jest pisanie silnika od podstaw.

Zacznijmy od tego że to nie jest silnik ugamelli tylko silnik xnovy, i ja nie mówiłem o ogra.pl tylko o test.ogra.pl jest to cały silnik pisany od nowa, chyba mi nie powiesz bo sam go pisałem. Więc psie morda do kubła i spierdalaj

Opublikowano

Zagram ;]

challenger.png

Opublikowano

hoo ma racje...to stary silnik ugamella.

Kiedyś się tym bawiłem :D

Nie ośmieszaj się, chyba wiem co pisze..Nie spędziłem kilka miesięcy na zmienianiu grafiki...Nie mówię że ogra.pl nie jest gotowym silnikiem, ale test.ogra.pl ma z tamtej gry TYLKO i WYŁĄCZNIE fabułę

Opublikowano

Wersja testowa odbyła się wczoraj ;] Wykryto 1 błąd krytyczny który został już wyeliminowany, oraz zmieniliśmy 2 zabezpieczenia które przymulały server !

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...