Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemion Polski Bez Hamachi

Apokalipson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kopalnie na bardzo niskiej prędkości, już na 1x jest większe wydobycje

fakt, niska prędkość. ludzie lubią większe prędkości.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Poprawimy prędkość ... Będzie Ankieta :)

Dałeś prędkość 40x a miałeś zrobić ankietę dotyczącą prędkości...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Grałem na kilku prywatnych serwerach plemiona i największą popularnością cieszyły się te z największą prędkością :P

Opublikowano

Tak ale gra się robi wtedy nudna tutaj jest w miarę szybko wola ludu zawsze mogę 2 świat postawić :)

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

Tak ale gra się robi wtedy nudna tutaj jest w miarę szybko wola ludu zawsze mogę 2 świat postawić :)

Wiesz, tą popularnością cieszyły się te gdzie była prędkość 30tyś +

Tu możesz dać np 500 i będzie fajnie ;p

Opublikowano

Nie którzy zobaczą i pójdą, lecz mówiąc szczerze ludzie po starcie powinni się zacząć schodzić tylko musisz zadbać o reklamę nie tylko na mpc forum ;)

Opublikowano

Apokalipson już wszystko działa ;)

Radzę wam nie rejestrować się na e-mailu gmail ;p Wyskakują błędy przy rejestracji i przy logowaniu ;p

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Specjalista
Opublikowano

ten błąd pisowni

Drogi Graczu

.... "wyłoncznie" a powinno być wyłącznie

Gra działa cudownie na Mozilla firefox 5.0 beta

Nie są przetłumaczone informacje w plemieniu, tzn gracz ... opuścił plemię itd...

Są błędy w tłumaczeniu profilowym plemienia

błąd w tłumaczeniu powinno być "wybierz akcje " a nie po chińsku tam jest ;d

W zakładce członkowie :)

Forum nie jest spolszczone

Brak tłumaczenia kuźni, nie wiem dlaczego nie ma opcji "zbadaj wszystko" moża było to pożyczyć z silnika 2.8 :)

Nie przetłumaczone infomacje o rozkazie o ataku tzn:

że wysyłam atak i klikam w jego odnośnik ...z obroną to samo

Kilka błędów tłumaczeniowych w placu :)

w symulatorze nie dokończone tłumaczenie...

Jak znajdę coś więcej to napiszę :)

Opublikowano

Fajny serwer, przyjemnie się gra, tylko troszkę wolno surki dochodzą, a farmy szybko się wyczerpują.. ;D

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...