Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemion Polski Bez Hamachi

Apokalipson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer OFF, boję się że on długo nie postoi ;/

Ps. Rekrutuje do Plemienia ' Black Company ' *BC* pisać na priv o zaproszenia. :)

Nick w grze - CytrynMC

35626.jpg

MPC[*]

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjmuje do plemienie WL ;]

Podania do mnie wrgame lub do Kruku

Aaa i mamy ts3 jak ktoś ma mikro.

@Admin co się dzieje.

"Nie uzyskano połączenia z serwerem"

Opublikowano

Czytaliście notkę ? pw wysłałem oraz na stronie głównej ... Oj ludzie czytajcie czami co i jak ok ?

-Napisałem że mogą być przestoje servera 1-2 godziny bo wgrywamy zabezpieczenia itp ... i sprawdzamy łączę żeby crashy nie było

Dla tych co nie czytali na stronie głównej ani nie dostali pw !

Ważne

17-czerwca-2011r - 09:59

Dziś serwer może być wyłączony do 1-2 godzin !

Pytanie dla czego ? Przerwa techniczna ! Wygrywanie zabezpieczeń, sprawdzanie zużycia łącza internetowego ! W danym czasie ! Chcemy to sprawdzić żeby zapobiec tz. Casha serwera oraz brakiem połączeń wychodzących !

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

A to Admin przepraszam, jestem nowy nie przeczytałem a wiadomości żadnej nie dostałem.

Plemię - Black Company rekrutuje pisać w grzę

Pozdrawiam.

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

Zapraszamy za 2h sprawdzanie servera,

Server będzie stać od razu odpowiadam na wasze pytania tak jak wyżej jest notka ode mnie

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

Administracjo, jeśli chcesz mieć dużo użytkowników to rób te duperele w nocy a nie w dniu kiedy grają gracze lub kiedy chcą grać.

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

"Polish Elite was rozwali" rozwaliłeś mnie tym tekstem:P jak narazie zaden wasz atak wchodzący w moją wioske się nie przebił się ;]

Sopher z julkiem dzis straca kilkanascie wiosek, bycmoze w nocy straca wszystko:P

Opublikowano

Admina w grze nie ma i jest GIT

Z kumplem powolutku przejmujemy świat też jest GIT <3

Opublikowano

Przepraszam ale u hostingu nie mogę być w nocy ! W nocy jest 3 typa i muszą oblecieć cały hosting i sprawdzać więc muszę w dzień ?! A po 2 dbamy o to by wam się grało jak najlepiej ... Dlatego wszystko staramy się załatwić jak najszybciej

Opublikowano

Postaram się jak najszybciej, w tym momencie konfigurujemy internet i wgrywamy zabezpieczenia

Opublikowano

Musimy zabezpieczyć server chyba nie chcecie żeby serwer w ogóle nie odpalił bo hacknie go ktoś...

Zabezpieczenia podstawowe wgrane, nie chcemy przedłużać bo byście do 22:00 musieli czekać

Zapraszamy do gry :) Pozdrawiam i udanych podboi http://empires.sytes.net

Opublikowano

Na PL

Konto nie znalezione
<--- Innym działa proszę przypomnieć sobie passy

PS: Kont na g-mail proszę nie zakładać !

Opublikowano

Wiem jakie passy podałem 10 sec wcześniej :D Teraz jak się zalogowałem to w nic nie mogę klinąć ^^

Zróbcie jeszcze, żeby na google chrome działało, bo wątpie, żeby każdy pobierał opere specjalnie.

Opublikowano

Google chrome ?

Opera albo Mozilla firefox inaczej nic nie klikniesz

Można też Internet Explorer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...