Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemion Polski Bez Hamachi

Apokalipson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spierdolil za granice zawsze tak jest ... Robi robi , oni go chwala chwala cos spierdoli , i spierdoli za granice

zart

adminie odezwij sie

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie spieprzyłem :D choć do Holandii mogłem ;p ...

Server jest prawie gotowy już ostatnie poprawki spol, i kupno vps.

Jak wiecie są wakacje a ja też mam prywatne życie ... Więc nie wiem kiedy bd ten projekt ukończony

PS: Jeżeli nie postawie go to dam pliki wam na forum, żeby ktoś mógł je postawić, nie bd w nich błędu mam nadzieje już żadnego, i zabezpieczenia bd dobre :) Tak więc przemysł priv server w Polsce się mam nadzieje że powiększy, bo każdy server pada przez zabezpieczenia, błędy, itp

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

@Stukniety, powiem Ci przykrą prawdę, to nie jest śmieszne tylko żałosne

gówno mnie obchodzi czy miało byc smieszne , wolność słowa to bzdura?

Opublikowano

Server Plemion Polski No-Hamachi

Witam, mam zamiar założyć serwer plemion no-hamachi całkowicie polski, lecz chcę się zorientować ile osób by zagrało na nim...

Server by był 24/7 no wiadomo przerwy techniczne by musiały być co jakiś czas...

Dodatkowe Informacje

Server by stał na kompie o mocy procesora 4x4 GH/z o pojemności 1 Tb, szybkość łącza by wynosiła 10 MB/s - 50 Mb/s

Szybkość Servera nr 1 będzie wynosić 20 - Nie chcemy by server się znudził ... 2 świat będzie mieć 50-100 szybkości lecz nie wiemy czy wystartuje jak nie będzie graczy !

Server w 100% Polski i w 100% Darmowy !

Proszę zapisywać się pod tematem ! Po uzbieraniu 10-15 Graczy server wystartuje. . . Godzina oraz dzień startu zostanie podany w tym temacie !

Lista Wpisanych:

- damian136

- Noix

- SopherPRO (Na pewno ci nie dam ;))

- Drakula20101998

- jugens22

- Track

- LegendDragon

- J4KU8

- Xanter (Już 9 ;) )

- Gamus (10 ! ;) )

- Only Head Shot (11 Witamy na pokładzie ! ;) )

wozniak
Opublikowano

Server Plemion Polski No-Hamachi

Witam, mam zamiar założyć serwer plemion no-hamachi całkowicie polski, lecz chcę się zorientować ile osób by zagrało na nim...

Server by był 24/7 no wiadomo przerwy techniczne by musiały być co jakiś czas...

Dodatkowe Informacje

Server by stał na kompie o mocy procesora 4x4 GH/z o pojemności 1 Tb, szybkość łącza by wynosiła 10 MB/s - 50 Mb/s

Szybkość Servera nr 1 będzie wynosić 20 - Nie chcemy by server się znudził ... 2 świat będzie mieć 50-100 szybkości lecz nie wiemy czy wystartuje jak nie będzie graczy !

Server w 100% Polski i w 100% Darmowy !

Proszę zapisywać się pod tematem ! Po uzbieraniu 10-15 Graczy server wystartuje. . . Godzina oraz dzień startu zostanie podany w tym temacie !

Lista Wpisanych:

- damian136

- Noix

- SopherPRO (Na pewno ci nie dam ;))

- Drakula20101998

- jugens22

- Track

- LegendDragon

- J4KU8

- Xanter (Już 9 ;) )

- Gamus (10 ! ;) )

- Only Head Shot (11 Witamy na pokładzie ! ;) )

- wozniak

Opublikowano

ja zagram :D

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

I tak chuj z tego wyjdzie jak z dziesiątkami poprzednich serwerów, aczkolwiek powodzenia. Przyda wam się ;)

238626.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...