Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Plemion Polski Bez Hamachi

Apokalipson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzam na mozilli operze ale mi nie działa :/

PS. Miałeś napisać do mnie na gg ;/

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie możliwe jest żeby nie działało... Musi działać jeżeli u innych też działa ...

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

Strasznie się strona ładuje;/

@Edit już mniej laguje, ale wcześniej chodziła ładniej.

Opublikowano

Dużo graczy online na raz i dla tego :) W niedzielę przyspieszymy internet do 30 Mb/s

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Opublikowano

Ładnie server się rozwija moim zdaniem :)

ZAPRASZAM DO PLEMIENIA WL ( BIORĘ KAŻDEGO :) )

POSIADAMY TS3.

@Admin , nie wiem czy jesteś w stanie, ale mógłbyś zwiększyć pojemność spichlerza.

Opublikowano

Nom dziś może forum powstanie :) 1 gracz wpłacił nam sms na forum... I może może server 2 otworzymy

Up: Po co, bez przesady, tak jest dobrze

Opublikowano

Zanim otworzycie s2 to zróbcie porządek z tym łączem a nie zwiększacie co jakiś czas o 10 mb(długo się ładuje) . I może zróbcie ts'a gry i tam kanały plemion :P .

Opublikowano

Plemie Wieczni Łowcy mamy własny kanał ts3 :)

Opublikowano

net w niedziele przykro mi ale nie mogę kiedy chce zwiększać przepustowości ! Musicie się przemęczyć do niedzieli

Opublikowano

Ok. Znalazłem problem w grze dot. wiosek z bonusem, brak tam luczników oraz ŁNK a szlachta atakująca z nich się buguje.

Opublikowano

Tak to jest tylko w niemieckich wioskach ! Pisze o tym, w nich tylko deff bo wojska off ginie... W innych już jest to poprawione bo ręcznie dodaje bonusy

Opublikowano

Sorki ale robię forum gry i nie mam jak, postaram się jak najszybciej do ciebie napisać

Opublikowano

ooo forum gry ja uważam że serwer nie bd stał długo więc ja zbieram kaske i kupuje lepiej vps od exone w lipcu już bd stał mój stary serwer artofhead oczywiście z większą prędkością niż tu bo tu mała :D

graphic.png

76561198162331360.png

Specjalista
Opublikowano

Powiem Ci jeśli robisz projekt na większa skale sam go nie ogarniesz !

Może jak Ci wpłacimy kasę sms czy inna metodą, a serwer padnie ?

Zwrócisz nam ?

@edit

Znowu serwer off, masakra

Opublikowano

Bez przesady co chwile serwer off, nie da sie grać a ty chcesz żeby ludzie wysyłali sms itp jak serwer pada co chwile ..

35626.jpg

MPC[*]

Opublikowano

Nie chcecie nie grajcie ja was nie zmuszam...

Ci co chcą będą grać ci co nie to nie...

Only Head Shot ty już z 10 serwów miałeś i usuwałeś wiec proszę nie gadaj tyle, i dodam że crashe servera na początku zawsze są ... Chcieliście wczoraj to szybciej włączyłem i dlatego servera rano nie było... I za to bardzo przepraszam oczywiście... Ale jestem człowiekiem nie robotem żeby czuwać nad wszystkim 24/7

Jak tak narzekacie to usunąć server ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...