Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Stabilis

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Perły mają dropić z mobów, lub małze bd dropić i bd perły. Ale na 100% nie bedzie w shopie

U rybaka będą ryby, wiem bo sam im troszkę "pomagałem" z tym.

Opublikowano

Bez spekulacji.

Przewidywany start jak napisałem jest na ten tydzień, więc musimy się wyrobić w tym tygodniu i tyle...

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Jebać system . Kto gra ze mną na Aurora Metin2 lub Alkatra mt2 ? pisać gg 21282069 lub pm.

Opublikowano

@Up

Nie pier***. Serio??

A co do tematu- poczekamy- zobaczymy. Nie ma co gdybać, nie obiecują terminu, to się nie spóźnią, prawda?

anonym.png

Opublikowano

@Up

Nie pier***. Serio??

A co do tematu- poczekamy- zobaczymy. Nie ma co gdybać, nie obiecują terminu, to się nie spóźnią, prawda?

Termin obiecali "do końca tygodnia musimy się wyrobić"

Opublikowano

nie wiem co ty masz z tym węglem, ale odnosze bardziej pozytywne wrazenie bo ludziach zajmujacych sie tym serverem niz ylo to na innych( chocby tym ze wejda do tematu/ na ts i zainteresuja sie co sie dzieje)

Na poczatku tematu bylo mowione ze start w weekend wiec jescze spoznienia nie maja

Opublikowano

Suffi a co zostało jeszcze do zrobienia ???

Jeszcze trochę nam zostało, m. in. dokończyć zombie land i mapę vipów.

Suffi włączysz dzisiaj forum?

Jeszcze nie mogę tego zrobić.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Ja osobiście nie potrafiłbym tyle grać w metka ale wiem, że ludzie sa do tego zdolni, chyba nigdzie jeszcze nie było napsiane od ktorego lvla beda nowe mapy, ale moge sie mylić

Opublikowano

zagram jak wystartuje oby to było w niedziele jedyne co mnie odstrasza to system ulepszen ale pewnie dużo ich leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...