Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Stabilis

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AHAHAH DOBRA BEKA NA ELCARDII

LUDZIE NAKUPILI IS A GM PRZED CHWILA NAPSIAL ZE SERVER OFF ZA 2 DNI AHHAHAAAAHAHA 4 ever hahahahahahaha

Nie podniecaj się tak.

Opublikowano

morda psie jebany pewnei nakupiles isa za 50 zl

i teraz jestes wkurwiony i walisz konia przy teletubisiach

Może trochę ogaru wprowadzisz sobie do życia?

Aa, wiadomo jutro o której godzinie uruchomiony zostanie serwer?

53146734541361439534.png

Opublikowano

I Tak kurwa myslalem od samego poczatku jest pierwszo zajebista zapowiedz i chuj japierdole.. Pozdrawiam mialem grac .. Kolejny priv polskiech Produkcji .. -_-

Czekalem caly dzien ...

Widac Team sie niedogaduje

Pozdro % pocwicz

Czekam na Najlepszy Serwer w Polsce AgoraMt2 Serdecznie Zapraszam . RaJzeR

http://www.mpcforum.pl/topic/382380-zapowiedzagoramt2/

Opublikowano

To zanim znajda to tydzień minie chociaż powinni powiadamiać jak są jakieś opóźnienia a nie info trzeba brać z mpc a nie z ich forum. Mam już mieszane uczucia do tego serwera chyba już nie zagram. Masz racje LuuKK też jeste za Suffi.

ps: niezły spam.

ps2: Przez 2 lata 1-dzien na forum PRO...

Kamil Steinbach - Odpala GTA 4 -

ZBIERAM +

Opublikowano

Jak wam nie pasuje ze tak przekładają start to po co czekacie, server wystartuje to zagracie sibie. Macie tylko serverów do dyspozycji

zbyt duża sygna

Opublikowano

Temat do zamknięcia! W regulaminie jest dokładnie napisane: poślizg ze startem max. 2 dni!

Opublikowano

Jak to czytałem to mi się Ciebie żal zrobiło I t a s < 3. "Nieznaczy", "niezrobiles","Niemowiles", masz jakieś problemy z przedrostkiem "nie"? Popracuj nad tym. Co do serwera, a raczej teamu to przez głupią dziewczynę z internetu się rozwalił - nice. Żałosne zachowanie, jak czekałem na ten serwer to już odechciało mi się grać i sądzę, że wielu innym graczom też. Suffi nie przejmuj się nimi, widać że dzieci skoro bez powodu wyrzucili z teamu.

Zbieram - ;)

Opublikowano

@up też nienawidzę jak ludzie bluźnią ortografią ,ale niestety w regulaminie jest napisane coś w stylu ,że nie można o to się upominać i bla bla bla...

drugie pytanie:

z powyższego posta wynika ,że Suffi opuścił TEAM ?

@2x up

wczoraj byłem na TS'ie Stabilisa to start był przewidywany na dzisiaj<>jutro

hersygna.png
Opublikowano

dzis start czy jutro?

Mówili na ts, że start dziś.

@up też nienawidzę jak ludzie bluźnią ortografią ,ale niestety w regulaminie jest napisane coś w stylu ,że nie można o to się upominać i bla bla bla...

drugie pytanie:

z powyższego posta wynika ,że Suffi opuścił TEAM ?

@2x up

wczoraj byłem na TS'ie Stabilisa to start był przewidywany na dzisiaj<>jutro

Suffi to HA serwera, więc o co wam chodzi? Jest w teamie... busz18 coś sobie ubzdurał i wiesz, a ty od razu, że team opuścił.

53146734541361439534.png

Opublikowano

Itas jestes tak glupia ze mi Cię żal z całego serca, nie dość że nie znasz ortografii to w jednym zdaniu bez potrzeby potrafisz użyć na 10 słow 6 wielkich liter. Najpierw jak chcesz wyglądąć na mądrą i obtrzaskaną radze pisać z słownikiem, bo narazie to możesz być obtrzaskana ale tylko jak gówno w betoniarce.

Opublikowano

Czlowieku idz sie lecz Suffi nic nie robil z tego co mi wiadome bo i tak czekali na ziomka ktory zrobi auto patchera.

a recon ma blad taki ktory probowali wczoraj naprawic caly dzien i uwiez mi jak bys byl na ts to bys wiedzial o co chodzilo , a oni niecha wypuscic syfu .

Zapraszam Cie na Ts to sie duzo dowiesz, bo Suffi robil tylko clienta a co ta za roznica kto go zrobi ?

kndq4ndk2nzysndu2mzaxmt.jpg
Opublikowano

LubieMiód co Ty bredzisz? Jesteś wgl. w temacie, bo coś mi się wydaje że nie. Świadczy o tym strona 34-36, bądź cytaty które przytoczę.

"Server Napewno Dzis Nie Ruszy z powodu ze niema gotowego cleinta"

"Czlowieku idz sie lecz Suffi nic nie robil z tego co mi wiadome bo i tak czekali na ziomka ktory zrobi auto patchera."

Na logikę pomyśl co to oznacza.

P.S

Jeszcze jeden cytat od Sufiiego, aby rozwiać wątpliwości.

"haaaa... krzysiuu nie będzie mi rozkazywał (2h temu strasznie chciał pykać ze mną w fife, a teraz mnie wywala?).

Co on sobie myśli?"

Zbieram - ;)

Opublikowano

Słyszałem, że dziś startuje i nie mogę się już doczekać. Niestety strona nie działa na razie, ale skoro czekałem około 2 tygodnie na start to poczekam jeszcze chwile. Mam nadzieję, że to nie będzie tak jak z Elcardia, nie wypał, najgorszy serwer prywatny metina na świecie. Oby tylko GM to nie dzieci i żeby mało nesów grało na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...