Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Stabilis

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że dziś startuje i nie mogę się już doczekać. Niestety strona nie działa na razie, ale skoro czekałem około 2 tygodnie na start to poczekam jeszcze chwile. Mam nadzieję, że to nie będzie tak jak z Elcardia, nie wypał, najgorszy serwer prywatny metina na świecie. Oby tylko GM to nie dzieci i żeby mało nesów grało na nim.

Dziś nie wystartuje bo nie ma klienta dokończonego. Strona nie działa i na razie nie będzie działać

I jak na razie widać nie wypał.

53146734541361439534.png

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiadał się super lecz już ktoś napisał odrazu "serwer fajny lecz Administracja to dzieci". Nie wierzyłem w to byłem szczęśliwy ,że taki serwer powstanie ale po tym co tutaj można było przeczytać... . Szkoda słów wątpie bym sobie zagrał na nim i inni.

Opublikowano

Ech szkoda gadac przecież Suffi robił najwiecej w teamie według mnie...Suffi jestesmy z tobą!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer zapowiadał się super lecz już ktoś napisał odrazu "serwer fajny lecz Administracja to dzieci". Nie wierzyłem w to byłem szczęśliwy ,że taki serwer powstanie ale po tym co tutaj można było przeczytać... . Szkoda słów wątpie bym sobie zagrał na nim i inni.

Byłeś szczęśliwy bo serwer metin2? Jak jakieś dziecko neo...

53146734541361439534.png

Opublikowano

Wróciłem trochę wcześniej niż się spodziewałem...

Czlowieku idz sie lecz Suffi nic nie robil z tego co mi wiadome bo i tak czekali na ziomka ktory zrobi auto patchera.

a recon ma blad taki ktory probowali wczoraj naprawic caly dzien i uwiez mi jak bys byl na ts to bys wiedzial o co chodzilo , a oni niecha wypuscic syfu .

Zapraszam Cie na Ts to sie duzo dowiesz, bo Suffi robil tylko clienta a co ta za roznica kto go zrobi ?

Bez komentarza...

Nierozumiesz ze wcczoraj suffi wylecial i poszedli spac?

Dzisiaj szukaja do tego osoby ogarnij . ja spadam narazie ^^

Jak już coś to nie wyleciałem tylko kulturalnie się pożegnaliśmy.

recon szuka tylko ludzi do roboty, a sam siedzi i się śmieje.

Recon zapomniał, że logo, grafikę strony i forum robiłem ja.

Oczywiście to zaraz powinno wszystko zniknąć, bo zastrzegam sobie prawa.

I nie słuchajcie tego gówna, którym Was faszeruje recon, że niby nie wykonałem clienta.

Prawda jest taka, że przerwałem mu i jego kumplowi zarywanie lasek na ts zmieniając nazwę kanału.

Powodzenia w szukaniu kolejnego dzieciaka, który odwali brudną robote w tym przypadku jest to client.

Już widzę, że dostaje - do wynajętego teamu.

Obyłoby się bez tych złośliwości, bo ja nie mam żalu ani pretensji do Ciebie.

Po prostu twoja nie zawodna, kobieca intuicja kazała Ci mnie usunąć, bo byłem zagrożeniem.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie jesteś w teamie, to nie ma zapowiedzi ; ).

Opublikowano

No, to samo co fury, sam byłem świadkiem jak Recon , wyzywał połowe osób na TS , w tym fury, Nie radze grać na tym serwie, a pozatym Recon pewnie swoim "pupilkom " odpali jakieś eQ

Stabilis = Porażka

Opublikowano

@I t a s

Nie pierdol smutów, że suffi nic nie robił bo gdyby nie on to gówno byście mieli.

Recon grał w jakieś pierdolone Pokery, Football Team zamiast pracować na serwerze, Co widziałem to siedział na TS'ie i wyrywał orzechy na jego zajebistą S'ke.

Schowaj się bo jesteś nie dorobem rolniczym.

Opublikowano

Mhm mam 2 pytania . a nawet 3. ten serv wgl postanie . ? jest juz client ? jest forum ? link proszę.

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

ehh i jak zwykle, zajebista zapowiedz a jak przychodzi co do czego to okazuje sie wielkim gównem;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...