Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Stabilis

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mi --------------

Dowartościujesz się jak dam Ci minusa?

Wybacz, ale denerwuje mnie takie proszenie o + i -

Zbieram - ;)

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam wyjebke na Te + i - czy one cos wgl daja?

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

No to mexilla wpadła, hehe. Teraz pełno graczy pójdzie sobie z Mexilli! No, no. A ja myślałem, że można ufać Mexilli.

Opublikowano
A REKRUTUJECIE JESZCZE ??

Jak jesteś Panią to tak. ;-)

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

dokładnie powinno się móc oddawać exp ponad 20 lv gildi..

Gratuluję! Twój pomysł został wzięty w życie!

Opublikowano

Suffi i jak tam z clienteem? już jest???

Nie moge sie doczekać startu:)

zbyt duża sygna

Opublikowano

mega serw bede grał

acha a co z IS mam nadzieje że osoby z dużą ilością SM nie będą miały ZNACZNEJ przewagi.(bo jakąś będą miały,to oczywiste)

Opublikowano

O tym jeszcze musimy pomyslec. Jak sie dowiem to edytuje posta.

Wedlug mnie powinnas wiecej o sobie napisac. Wbic na ts'a porozmawiac itp..

A nie tak na odpierdol, nie mysl ze jak jestes dziewczyna/kobieta to ci wszystko mozna.

Ale ja tylko zazartowalem Oo to wcale nie bylo na powaznie;d Widac jakie mniemanie masz o kobietach, moze juz jakas sobie pozwolila za duzo w stosunku do Cb to nie znaczy ze wszystkie takie sa !

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Jeżeli są beta, to będzie już client! Dacie link? Chętnie zobacze na swoim hamachi jak on wygląda.

Opublikowano

Sporo tych nowych broni i to jest plus jak dla mnie. Ale mam nadzieje, że szaman nie będzie dyskryminowany i dodacie trochę więcej itemów na niego także. Nowe zbroje też mi się podobają chyba je robiliście sami bo nie znalazłem takich nigdzie. Moby no, no, no postaraliście się too duże takie to pewno boss będzie. Hmm. Ta nowa mapa "vip'a" to ciekawe, ciekawe - ale jeśli taka nazwa to tylko dostępna dla graczy Vip?

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Sporo tych nowych broni i to jest plus jak dla mnie. Ale mam nadzieje, że szaman nie będzie dyskryminowany i dodacie trochę więcej itemów na niego także. Nowe zbroje też mi się podobają chyba je robiliście sami bo nie znalazłem takich nigdzie. Moby no, no, no postaraliście się too duże takie to pewno boss będzie. Hmm. Ta nowa mapa "vip'a" to ciekawe, ciekawe - ale jeśli taka nazwa to tylko dostępna dla graczy Vip?

z tego co na TS mowili to kupujesz pakiet Vip wtedy otrzymujesz pierscionek expa + dostep do Mapy Vip no i w tej mapie sobie expisz mozesz w niej latwiej dropnąc jakis item czy cos

bez reklam serwerów

Opublikowano

czyli za to widać co up napisał - serwer pod IS - aby zdobyć dostęp wyślij Sms ...

Oj przestań... o IS nawet na razie nie myśleliśmy.

Konto vip będzie można też wygrać na jakiś specjalnych eventach czy konkursach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...