Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Stabilis

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz się wkurzyłem.

Patrzcie i podziwiajcie głupotę ludzką...

wszystko skopiowane...

na priv-metin ktoś dodał identyczną zapowiedź innego serwera.

No wiesz zazdrość ludzka nie zna granic ^^

• Odpowiedzi 347
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli można to wrzuć na filserver. Nie, nie mam tam konta premium, ale dziś ściągałem z tego serwera pliki i każdy szedł transferem 205-220kb/s, a posiadam internet 2mb/s, a więc z prędkością maksymalną. Bardzo małe tam są ograniczenia, a więc dla wszystkich byłoby lepiej. Megaupload jest lipny, bo masz ograniczenia duże. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak macie takie pytania to radze wam na TS'a

Na pierwszej stroneie podane. Mowili ze dzis moze jutro wystartuje beta. Strony nie ma , tzn ejst ale nie dziala

Stabilis.com.pl o ile sie nie myle

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

To otwartej nie robicie ???

No jeśli mówi, że trwa beta zamknięta - to otwartej nie będzie. Pewno wziął kilkunastu do testowania i szukania bugów i starczy.

53146734541361439534.png

Opublikowano

spokojnie przeciez mozna poczekać.Można pójść pograć w nogę i wrócić i poogladac lub pograc x).Lepiej wszystko na 100% dobrze niz 50% i co chwilke off lub bugi

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Dobrze mam oficjalne informacja na temat serwera.

W tej chwili nasze forum pod adresem

www.stabilis.com.pl/forum/

zostalo oficjalnie otwarte. W tej chwili sa beta testy wylacznie dla wybranych osob.

Jak wszystko zrobimy ( czyli sklepy itp. ) to otworzymy beta testy dla wszystkich.

O to screenshot z gry -

0614232000.jpg

Uploaded with ImageShack.us

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Dziś ten start ? :>

Dzisiaj najpradopodobniej beda bety narazie tylko dla wybranych graczy.

W pozniejszej fazie beta testow otworzymy je dla wszystkich graczy.

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Dasz screena na nowej mapie w nowym eq przy nowym potworze?

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

Dzisiaj najpradopodobniej beda bety narazie tylko dla wybranych graczy.

W pozniejszej fazie beta testow otworzymy je dla wszystkich graczy.

A te wybrane osoby są już wybrane? Bo ja chętnie bym mógł testować i szukać bugów.

Mam internet z dobrym łączem - więc w 30min. mam klienta i jacha. ^^

Do Marmoladowego lub Suffiego. - Czemu mi forum nie chodzi? Znaczy włącza się wszystko rejestracja kończy się powodzeniem i w ogóle, aktywuje konto i powinno śmigać. A tu wpisuje passy i nie wchodzi mi zawsze, a robiłem nawet dwa konta i nadal tak samo.

53146734541361439534.png

Opublikowano
Czekam z niecierpliwoscia :]

Ja też. Lecz same " wmawianie ", że client będzie mega wyrąbany w kosmos to mnie nie przekonuje. Pobiorę, ocenię to wszystko się okażę. Ja na waszym miejscu zamiast mówić, poczekałbym i nic nie gadał a potem wielki szok i zdziwienie to by ludzi zbawiło. No ale cóż, wasz serwer.

Opublikowano

Była otwarta beta - trochę ludzi doszło i zamknęli betę.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jak mogła być otwarta beta jak strony serwa nie działa, więc jak się mogli zarejestrować...?

Ty już się o to nie martw.

Beta będzie otwarta niedługo, ale aktualnie zamknięta - bo chcą wszystko dopracować.

Jak mogła być otwarta beta jak strony serwa nie działa, więc jak się mogli zarejestrować...?

Ty już się o to nie martw.

Beta będzie otwarta niedługo, ale aktualnie zamknięta - bo chcą wszystko dopracować.

53146734541361439534.png

Opublikowano

@Up

Nie zgodzę się z tobą odkładają ponieważ chcą go dopracować jak najlepiej potrafią. Po drugie przecież nikt cie nie zmusza żebyś tutaj grał <wolny wybór>. Nie napinaj się tak tylko czekaj cierpliwie na start. Jak narazię z tego co wiem trwają zamknięte beta testy.

Dobra chcą wszystko dopracować, ale trochę tego nie ogarniam... Wcześniej ktoś z Team-u napisał, że dadzą otwartą betę jak dodadzą handlarzy: a więc epicków mają pełno ale handlarzy jeszcze nie ? Zastanów się czy nie lepiej byłoby gdyby wydali już betę, a w tym czasie pracowali nad epickami których i tak nikt nie zrobi w pierwszych tygodniach gry.

Wolny wybór - oczywiście każdy człowiek go posiada, a jak sam widzisz w sygnaturze znalazło się logo stabilisa, co świadczy o tym, że chcę tutaj zagrać. Czekam cierpliwie na start, ale nie lubię aż takiego przekładania... Wolę jak ktoś jasno powie: mamy clienta lecz nie skończonego, beta za tydzień. A nie "beta jutro (czyt. poniedziałek)", a dziś mamy środę i nadal się na otwarcie nie zanosi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...