Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Akali jest op, zazwyczaj wychodzisz z statami 15+ killów, katarina jest useless jeżeli macie kogoś jak cho w przeciwnej drużynie, wtedy ona nic nie robi.

Wolne żarty kolego.

Każda ogarnięta Katarina idzie na mida, dręcząc przeciwnika nożem. Maksujesz go, potem E. Na 6 lvlu idziesz na zgngować inną linie, z czym prawie zawsze wychodzisz z kilem bądź asystą.. Nią albo ownisz albo lamisz. Ty mówisz że ona Cho, nie da rady? Lool. Jeżeli odpowiednio rozlożone masterki, runy i umiesz nią grać. To taki cho, nawet nie podejdzie. Próbuje podejść i Cię podrzucić skilem, to Ty E na swojego mobka przed nim, W + Q i rzucasz w niego. o.O, aż wkońcu zauważy i zrezygnuje. Ale do tego trzeba mieć refleks.

Jaka postac za 6300 IP / prócz talona i noctruna

Polecam Ci Renektona, (akurat w rotacji), Vayne (też rotacja) i Lee Sin'a.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mu pomoże te sielence, skoro kata z samym nozykiem zrobi big dmg. Przeczytaj to dokladnie, zobaczysz.

Renek vs. Riven vs. Fizz

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

@slayer

ogromny dmg z mieczyka ? cho pod ap tanka i ten nozyk to gowno, szczegolnie jak bedzie bila nim w niego po 100. ogólnie kata na ogarniętych przeciwników to shit, na małych lvl coś nią ugrasz.

Opublikowano

Cho`Gatch vs Kong`Maw

Cho jest bardzo potężnym magiem przy czym ma sporą ilość HP. Kog jego ulti jest zabójcze przeciwko papierowym postaciom, a pasyw może umożliwiać łatwe dobijanie. Polecam cho ta postać jest potężna, uważam tak, ponieważ jego kolce, które wybijają mogą bardzo utrudniać życie przeciwnikom.

Opublikowano

Cho`Gatch vs Kong`Maw

Gho i Kog Maw to 2 zupełnie inne rodzaje postaci.. Jeżeli wolisz bardziej asystować i pomagać teamowi to Gho Gath a jeśli bardziej killować to Kog Maw

Opublikowano

Cho`Gatch vs Kong`Maw

Kog maw to bardziej carry.

Cho to cos ala tank z mocnym dmg.

Chyba poleciłbym Ci cho gatha. Tak z praktyki gry kog mawem jakoś nie wydawał mi się dość mocny. A 2 powód to to, że śmigam kog mawow jak chce na combo :) Jedyne co to passyw jest dobry.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

@up

Vayne- Dość mocna, dużo zależy od farmy wg mnie. Osobiście z tej trójki najmniej mi się podoba=.=

Caitlyn- Za to early ją kocham:) Na midzie z tej odległości, mając head shota kolesiowi pół hp jeździmy. Potem IE robisz i masz cosmic dmg=.= POLECAM!

Graves- Dość świeży, jeszcze w pieluchę robi. Nie jestem pewien czy to dobry pick. Może się coś zmienić mimo, że nerf już go powitał. Jednak mimo to, zaryzykowałbym. Dmg ma dość mocny, farma ciekawa, mrużenie oczka jak u nocturna... Wydaje mi się, że jest godny uwagi. POLECAM !

Resumując Caitlyn vs Graves z delikatna przewagą dla Gravesa jako że to "świeżak".

Jeżeli pomogłem, to bądź tak miły i wynagrodź lubem :D

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano

Dałem lubię ale nie wiem o co ci chodzi z tym pick? a Graves tylko na razie lepszy bo obawiasz się, że znów może nerfa dostać? i wtedy jak caitlyn by nie dostała to ona by była lepsza ta?

Opublikowano

Nom coś w tym stylu. Oba picki* dobre. Ale ja z RIOT`u nie jestem, nie powiem Ci czy będzie nerfik czy nie. Natomiast na mój rozum, jeżeli chcesz stabilną postać to Cait, jeżeli chcesz zaszaleć to gravesa;>

@EDIT

*Picki-Wybory Pickuj Malze- Wybierz Malze:)

9uIymOb.png

W razie pytań PW.

Opublikowano
Vladimir vs Nocturne vs Kennen

Polecam Kennena. Dobry mag bez many.

vayne/caitlyn czy graves?

Raczej Caitlyn bym wybrał, ponieważ ma dobre dmg i do tego jest łatwa do ogarnięcia.

Opublikowano

Kog maw to bardziej carry.

Cho to cos ala tank z mocnym dmg.

Chyba poleciłbym Ci cho gatha. Tak z praktyki gry kog mawem jakoś nie wydawał mi się dość mocny. A 2 powód to to, że śmigam kog mawow jak chce na combo :) Jedyne co to passyw jest dobry.

Zgadzam się z pierwszą częścią posta. Ale druga to jakieś herezje :rolleyes:

Kog maw jest jednym z najmocniejszych ad carry.

Dlaczego ad carry mają taki duży zasięg? Żeby stali daleko za swoją drużyną i tłukli po 800 co pół sekundy. Skoro udaje ci się dostać do kog mawa w trakcie tf, to albo są to nieogar kog mawy, albo jego team nie wie, że powinien go bronić.

Kog maw jest mocny. Trust me.

Opublikowano

Jakąś MOBLINĄ postać za 3150. Coś ala Vayne/Leszek, (nie chodzi o styl gry, chodzi o mobliność).

Miyoshi

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...