Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam obydwie postacie. Wybralem Xin Zhao, jestem zadowolony. Dacie jakieś masterki pod junglę?

btw.

Kolega:

Lee sin vs. Nocturne vs. Leona

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mam obydwie postacie. Wybralem Xin Zhao, jestem zadowolony. Dacie jakieś masterki pod junglę?

btw.

Kolega:

Noctrune jezeli sie umie nim grac i umie uzywac ulti jest zaj3bisty, Lee tez ogania, Leona only tank, ja bym wybral Noctruna troche nauki i by koksil ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Cho jest bardzo potężnym magiem przy czym ma sporą ilość HP. Kog jego ulti jest zabójcze przeciwko papierowym postaciom, a pasyw może umożliwiać łatwe dobijanie. Polecam cho ta postać jest potężna, uważam tak, ponieważ jego kolce, które wybijają mogą bardzo utrudniać życie przeciwnikom.

Cho mag wtf? Jest to Zajebisty TANK tylko , że większość ludzi robi z niego Castera :|

xxcafs.png
Opublikowano

btw.

Kolega:

Lee sin:*****

Sam kupiłem, podjarka po 2 grach xD Po prostu escape mechanizm i dmg jest genialny. Potrafi tak wkur*ic enemy że nawet sobie nie wyobrażasz...

Jeżeli lubisz ciekawych championów to jak najbardziej polecam. A no i najlepiej zaopatrz sie w runy dla ad carry lub zamiast a pene weż a d :)

Nocturne ew. też ok...

Leona 100% odradzam!

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Lee sin:*****

Sam kupiłem, podjarka po 2 grach xD Po prostu escape mechanizm i dmg jest genialny. Potrafi tak wkur*ic enemy że nawet sobie nie wyobrażasz...

Jeżeli lubisz ciekawych championów to jak najbardziej polecam. A no i najlepiej zaopatrz sie w runy dla ad carry lub zamiast a pene weż a d :)

Nocturne ew. też ok...

Leona 100% odradzam!

Fakt lee jest dobry ale na rankowanych wszyscy go banuja

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Udyr czy Corki? Kogo kupić? Poradźcie mi. ;D

Udyr, Corki nie jest wart 6k to syf

Xin Zhao vs Shaco? Prosiłbym o podanie + i -

Xin Zhao na bliskosc dobry i latwy do ogarniecia, jezeli ma duzo szybkosci i AD tez wymiata ;)

Shaco dobry ale i trydny pod AP potem koxi

Ja bym wybral Shaco, troche bys musial sie uczyc ale warto :)

udyr vs pantheon ew. vs karthus vs leblanc

jak byście mogli napiszcie wady i zalety tych postaci.

Udyr- dobry jungler

Pantheon- zaj3bisty OP (wg mnie najlepsza ze wszystkich ktore wymieniles)

Karthus-nawet nawet, fajne ulti jezeli masz ogarniety team i Ci powiedza kiedy masz uzyc ulti fragi masz zagwarantowane ;)

LeBlanc-dobra na mida

Brand vs Jax ..

Brand 6k ale warto kupic Jax latwy ale noobski strasznie, bardzo nim bedziesz fragi krasc, ja bym Branda kupic na poczatku meczu i potem koxi ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@Doman

Ty jesteś syf. Nie potrafisz grać albo nie grałeś więc cicho tam i + jest taki że jest za 3k nie 6k.

Polecam Corkiego. Dobry AD Carry

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Rammus vs Warwick

@edit

Talon vs Nocturne

plusy i minusy w formie opisu.

Bierz talona, nocturne nie polecam. Grałem talonem zajebisty!

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Rammus vs Warwick

@edit

Bierz talona, nocturne nie polecam. Grałem talonem zajebisty!

Oczywiście polecam Warwicka. Rammus też jest dobry ale przy takim DPS wymięka.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

Rammus vs Warwick

Rammus. Z runami nawet przyzwoita dżungla, fajne ganki. Jebany op na dominion.

Warwick - przyjemna dżungla, ale dosyć wolna [moim zdaniem]. Nigdy mnie jakoś nie powalała ta postać. Fajny heal, ale jego ganki nie są powalające.

Opublikowano

@eXotiCPL

Siona polecam pod ap dużo ap.Wtedy dzięki taczy i ulti bedziesz nieśmiertelny.A stunem i tarcza potwornie duże dmg.

Widziałem też siona pod ad krytyk i trochę as ale sprawdź sam jak wolisz.

Opublikowano

Teraz ja :D. Która z tych postaci jest najlepsza i dlaczego? : Master Yi, Kayle, Ryze, Soraka, Sivir czy Annie? :rolleyes:

Pozdro, Crazyy <3

Ad - Kayle. Jeżeli idziesz jak ja pod dmg tzn. berserki phantom blood infiniti itd. to jest to zajebista postać + support + range

Ap - Annie - bardzo dobry dmgi combo, kolega napisał wyżej że ryze, ale nie wiem czy nie lepiej Anke .

he?

Opublikowano

Witam.

Teraz ja prosiłbym Was o poradę. Aktualnie posiadam 10769 PZ (wymiana 3 postaci po 3k) Do tej pory nawalałem Teemo i bardzo dobrze mi szło. Kogo polecacie? Myślę nad Brandem, Swainem, Xerathem i Kennenem. Malzahar nie przypadł mi do gustu. Proszę o poradę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...