Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine istniał?

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mały, wielki dowód...

W liście zmian widnieje 1.6.6

* Removed Herobrine

Wszystkie dowody "dziwne" np. Na filmie jjayjoker'a i tak dalej to prawda :)

Tajemnicza postać istniała.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Notch sobie jaja robił z dzieci po prostu.

Herobrine na pewno u jjayjoker'a napisał po Polsku.

link do strony jak coś

http://notch.tumblr.com/

ps.Jakie jest nowe zastosowanie mączki kostnej?

88498905942410602516.png

Opublikowano

Tak, resztki jednak czasami to one psuły grę, bo pojawiała się postać gdzieś i gra nie wiedziało co zrobić ;/

Opublikowano

Był, bo niedawno jakiś gościu napisał mi komenta że widział na tym pewnym save herobrine na wersji 1.6.4

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Według mnie Herobrine nie istniał i nie istnieje. Jjay Joker sam upozorował to wszystko jest nawet filmik na youtube, który pokazuje jego wpadki. A poza tym ma Minecraft'a po angielsku, tak więc jakim cudem Herobrine pisał po polsku ...

Opublikowano

Gdy nie wiedziałem o co to Herobrine po pierwszym odpaleniu gry zrobiłem sobie mały "szałas". Osiedliłem się, poszedłem dalej i zastałem prostą, niedokładną budowę z desek, były też tam drzwi i CraftingTabble (chyba tak to się piszę - stół warsztatowy. Nic tam innego nie było. Zniszczyłem te deski, drzwi i po problemie. Jeżeli myślicie, że to bajka to się mylicie. Wydziałem tą "amatorską" budowlę, lecz samego Herobrine nie -,-

aforex.png

Opublikowano

@Up Dokładnie takie coś kiedyś z kolegą widzieliśmy (ale singl, byłem u kolegi), ale była ta

też biała wełna. Być może był kiedyś Herobrine..... Ale teraz go nie ma, więc grajcie bez obaw, że wam coś wyskoczyć na cały monitor :D

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Też słyszycie ded krowy, albo świni lub kaczki etc.? Takie coś mi się własnie zdarzało do 1.6.6. Zawsze gdy siedziałem w podziemiu, gdy robilem coś w piwnicy. Dzialo się to tylko w nocy, bo gdy sprawdzalem co sie dzieje to byla noc. Troche dziwne, pewnie kod herobrine zabijał te owce ;d. No to już wiem. Dobrze, ze usuneli ;d.

F1Nru.png

sygnatura1.png

Opublikowano

Herobrine istniał! Widziałem go, ale jeszcze na alfie... Wątpię, żeby Notch sobie z nas jaja robił...

Nie ma ;(

Opublikowano

Ehh...

Kolejny temat o HB.

Może i istniał, ale na Becie go nie spotkamy.

A te wszystkie rytułaly...ŚCIEMA!

Ja go nigdy nie spotkałem.

A co do domków, są a na pewno nie były stworzone przez generator. Z drzewami to samo.

Wg. mnie istnieje na 50%.

Wszystko na Alphie!

Za jakiś czas dam link do Alphy dla ciekawskich.

75217085885568519449.png

Opublikowano

A co do generatora... Nie ma prawa wygenerować deski... i wełnę i craft boxa.

Nie ma ;(

Opublikowano

Był? A to dla mnie szok.Kody po nim zostały w 1.6.5 a w 1.6.6 to nic ^^.Oby wyszedł kiedyś mod.Nie tam New Mobs ale taki unikalny "HeroBrine Scary Mod" :D

Opublikowano

A co do generatora... Nie ma prawa wygenerować deski... i wełnę i craft boxa.

Masz rację.

@Topic

Czasami można znaleźć przy spawnie palące się drzewa.

Podobno to przez lawę pod drzewami, lecz przekopałem cały teren lasu o 4 klocki w dół i nic.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Sądzę że Herobrine istniał ale na Indev i alphie, a i to nie na każdym savie. Podobno trzeba było mieć wszystkie surowce w skrzyni i przegrać

odpowiednią ilość godzin. Wtedy było 25% szans że Herobrine się pojawi i będzie Cię obserwował. Podobno ktoś tak miał. A co do domków:

Ja raz pod ziemią znalazłem pomieszczenie z pochodniami, craftboxem itp. Była to dokładna kopia mojego domku tyle że pod ziemią. Powstała po crashu gry.

Jaka jest odpowiedź? U JJJ po crashu nadpisał się świat, powstała druga wieża. U mnie było to samo tylko że z domkiem. Później znalazłem nawet zdublowane korytarze moich kopalni, i ogólnie potrafiłem znaleźć red stone 10 klocków pod ziemią. No najogólniej zbugowany świat. Wyjaśnienie dla waszych "domków".

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...