Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahah Banshee widzę że umiesz się paintem posługiwać ;] Sprawdziłem całą tabelę i NIKT nie ma więcej niż 150 (tyle jest na start) pozdrawiam i na przyszłość Photoshopa polecam ;]

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pisałem wcześniej ze serwer padnie w ciągu miesiąca i to jest serwer dla neosow ktorzy chca byc dobrzy przez IS a sami nic nie umieja zrobic,wydropic...

Opublikowano

na konto tak jak pisalem otrzymalem juz bana :f wiec widocznie w tabelce taka wartosc byc musiala skoro zbanowaliscie moje konto :*

ps. jak to jest, zell pisal wczesniej ze tylko on ma dostep do navi itp a teraz rosemary pisze ze tez ma bo sprawdzal tabelki wtf ?

btw. moge dac screena z kazda wartoscia ^^ i to takie kosmiczne kombinacje ze zaden paint by tego nie podrobil, zreszta przekonamy sie w grze ^^

Opublikowano

HAHAHHAH bana dostał xDDDDD

Bo jak sie bana dostaje to konto znika (magia) xDD Pierwsze słysze o czymś takim ;]

Na konto czy na Painta ?

Ludzie skończcie ... Zagracie to będziecie mówić ....

Opublikowano

a skad mam wiedziec co sie z moim kontem stalo ? ^^ jest zbanowane i nie moge wejsc :> jakbys nie wiedzial dziecino sm sa w tabelce account, zaraz obok jak sie banuje czyjes konta albo dodaje bony z is :*

Opublikowano

dobra wiec tak nie rozumie tego waszego spamu do otwarcia serwa 2 h wiec sami sie przekonacie czy serwer dno czy nie ^^ i mam jedno pytanie do rosemary lub kogos z teamu co z tymi kamieniami duchowymi 1 kamien i skill p czy g1,g2,g3,g4 itd?

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

kurwa.. wezcie sie ogarnijcie.. to nie jest serwer Eragona.. zagracie zobaczycie co i jak jak sie nie spodoba nikt na sile nie trzyma...

Banshee a dla twojej wiadomosci sadze ze jestes rozpieszczonym 12latkiem i podniecasz sie niszczac czyjas prace.. Jedno ci powiem.. Schowaj sie..

Opublikowano

Witam wszystkich, zarejestrowałem się tylko żeby zapytać o jedną rzecz.

Czy jest jakiś powód dziwnych cen SM przy płatności przelewem ?

Wyglądają one tak:

* Pakiet A za 5 zl doladowuje 650 monet.

* Pakiet B za 10 zl doladowuje 1,2 tys monet.

* Pakiet C za 25 zl doladowuje 3 tys monet.

* Pakiet D za 50 zl doladowuje 7 tys monet.

Dlaczego jest tak, że lepiej się opłaca zalać 5 razy po 5zł niż raz za 25zł ? to samo przy doładowaniu za 10zł, chyba powinno być na odwrót. To jest jakieś przeoczenie czy nagroda dla ludzi wystarczająco cierpliwych żeby robić 5 przelewów zamiast 1 ?

Opublikowano

Jest juz stronka serva jezeli tak niech ktos ja poda

www.mexilia.pl

@upy

szybsi, można usunąć ten post - nie warnować

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Kolejny pro elo elo serwer ...Mam tylko jedno pytanie Banshe jest tutaj w team?

Opublikowano

A jest juz client lub launcher?

Może ktoś ma podobny głos. A skąd mam mieć pewność ze ty kitu niewciskasz?

Staram się uświadomić ludziom jak będzie na tym serwerze...

skąd wiem jak będzie? - grałem na Arkancie i wiem co się tam działo.

Zagram i będę pisał moje spostrzeżenia na forum

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...