Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te kolorki np. berserka który ciągle się wyświetla takie neony..

to po prostu jest żałosne i żalowe ....

po prostu aż nie chce się grać...

pozdro.

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

owszem zgadzam się ale to po prostu jest takie za przeproszeniem oczojebne...

więc nie ma co takich żałosnych bajer dodawać bo to po prostu sciąga wzrok na to a nie np. na pojedynek bardzo to myli.

na innych serwerach to widziałem i po 1 dniu zrezygnowało tam ponad 500 osób z gry..

więc proszę o to abyście usunęli tą bajere.

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

ZACZNIJMY OD TEGO ZE TEN SERWER JEST MOJ!!!!

I NIE ZYCZE SOBIE ZEBY KTOKOLWIEK "WIAZAL" MNIE Z ERAGONEM...

DZIEKUJE DOBRANOC

Opublikowano

Aż podziwiam Twoje zdolności detektywistyczne... Popatrzył na ogólnodostępny interfejs i na coś tam coś tam i już wie wszystko na każdy temat... Nie wiem , masz jakieś kompleksy ? Nie lubisz autora ? Czy zwyczajnie hormony Ci buzują?

Także moim zdaniem świecenie jest strasznie oczojebne ;x Ni to ładne, ni ciekawe... Ale to już takie "żeby się było do czego doczepic".

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

Załóż konto na stronie, będziesz miał dostęp do IS i zobacz sobie co tam jest a czego nie ma. Tak mniej więcej będzie się prezentować ew. drobne poprawki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@kaczor014 OK bayo ;] Pochodź sobie po IS'ach innych serwerów i zobacz co to znaczy serv pod kase ;] Bo tu 0 Epicków itp...

Opublikowano

ale ja na takich serwerach też nie gram , dla mnie IS to pierscien , rekawica itp a nie bronie , które się powinno samemu robić swoją własną pracą , ja rozumiem , że z czegoś trzeba utrzymać serwer , ale jeśli jest dobry sam w sobie to i na pierścieniach itp się utrzyma

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdźcie na stronkę do is`u a tam nie ma epików a z broni to są złodzieje itd .. wiec się ogarnijcie bo w is`ie nie ma epików a ni nic

Opublikowano

Zgadzam sie z up . Co z tego że kupi ktos eq z is skoro nie ma w tym zabawy ani satysfakcji z gry. Wole grać normalnie wtedy jest większa zabawa .

Opublikowano

Forum otwarte tylko, że nie można zakładać narazie tematów, a i nie ma działu dyskusje, więc gdzie można byłoby wstawić temat, np. rekordy serwera?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Człowieku przeczytaj ze zrozumieniem to będziesz miał odpowiedź na twoje pytania bo już sił do Ciebie nie mam. Zachowujesz się jak dziecko które nie może zrozumieć niektórych rzeczy....

Feras podaj Skype ;]

Opublikowano

nie podoba mi się prezentacja ... zero kolorów jak chcesz zachęcić ludzi na serwer ?!

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Pierdolenie z tym IS'em bo gadacie, że neo chcą się dostać do top a wy gracie wielce dla przyjemności to co was to boli, że 1 będzie w top z włożonymi 300 zł w IS'a a wy nic nie włożycie i będziecie 49 w ranku.

Wszyscy grają wielce dla przyjemności a jak jest start serwera to dopiero się okazuje, że ten kto jest przeciwko no-lifom i neo najbardziej się no-liguje i neonuje czy jak to tam nazwać.

Albo poporstu zazdrościcie tym co na IS'a mają pieniądze. Może was to boli, że im mamusia da a wam nie.

Dużo osób pracuje za granicą i zarabia dużo hajsu i mogą sobie pozwolić na kupienie czegoś w IS'ie bo po prostu ich na to stać, ale dla was oni i tak będą neosami i dziećmi IS'a i bez IS'a nic nie osiągną...

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...