Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ym, właśnie, jedno pytanie jeszcze.

Ulepszacze będą na wszystko? Np. na +5/6 czy tylko na epickie?

Opublikowano

Mam pytanie: Czemu wy gadacie, że to nie jest serwer Eragona, skoro na GP widać nazwę serwera - i jest to "Arkanta" - wątpię, że tak sobie dał wam klienta. Możecie to wyjaśnić?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Tak będzie klient dopasowany do serwera

że nazwa jest arkanta to każdy może sobie zmienić w plikach root.Tak samo jak ktoś grał na Arkanta to mógł be tylko zmienić IP serwera i wbić na serwer.

Opublikowano

Dało się ? Dało. Jedna odpowiedź i spokój. Nie będę chyba pobieral, bo jak będzie jakiś patcher to ja mam około 5 różnych clientów to sobie wkleje ;p

Specjalista
Opublikowano

Klient będzie jutro ? Ba ja sciągnąłem to coś z stronki waszej

http://www.multiupload.com/CN3JE0BE74

boshe....

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ale mnie wkurzają osoby co piszą o IS napiszę kilka milych słów od siebie

Jak ktoś umie grać to sam to samo zdobędzie beż żadnego wkładu.Team pisał że wszystko można zdobyć przy minimalnym wysiłku...Ja pierdziele bez IS serwer mało wytrzyma i potem będzie wielki puacz że serwer padł...

no kurwa Panowie troszke szacunku dla ich pracy to że chcą utrzymać serwer przez większość czasu nie oznacza że mają sami płacić ze swojej kieszeni...

ja osobiście będe grać bo serwrer jest fajny.

Team ogarnięty.

Porozmawiać można z team lecz tylko i wyłącznie jak mają czas.

Po starcie team raczej będzie pomagał w każdej sprawie.

@Down

Zrozum przy 6/7 bonie gra traci sens.Ale faza mieć dużo NA all klasy...Masz od tego kd oraz bony na ludzi.Na Plu nie ma czegos takiego jak 6/7 a DMG ładne robią.

2240284055.png
Opublikowano

Co do 6-7 większość ludzi jest na nie bo padają na hita tam gdzie jest taki bon. Żaden problem zrobić tak eq że nie zabije cie na 1 hita poprostu trzeba trochę spędzić czasu nad zmiankami a oto już ciężko bo się nie chce. A co na pomysł dodanie zamiast 250 ataku 100 abo 75 zamiast 15% absa 7%? o połowę zmniejszyć te bony i nikt by na hita nie latał nie chodzi oto żeby one były u npc tylko żeby ciężko by je zdobyć więc całe miasto odrazu nie latalo z fullem

Opublikowano

Każdy, potrafi tylko krytykować, krytykować i krytykować, sami się weźcie za postawienie serwerów..

Ktoś tam napisał, że zrobione na podstawie tutów z mpc, skąd to wiesz to po primo, a po duo, nie każdy jest pro, elo doświadczony, że musi wszystko znać na pamięć,

wystarczy, że ma dobre chęci dla graczy.

Nie wiem dlaczego się tak na Ciebie uwzięli, chcesz dla nich dobrze, a oni jak zawsze na przekór wszystkiemu.

Sam osobiście dostałem na GG, info o tym serwerze, widać, że stronka jest dopracowana, no teraz tylko czekać na start, obyście nie przekładali nic..

Nadal zostaje jutro, godz. 20.00?, czy już coś jest zmienione, a ja nie wiem?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co do 6-7 większość ludzi jest na nie bo padają na hita tam gdzie jest taki bon. Żaden problem zrobić tak eq że nie zabije cie na 1 hita poprostu trzeba trochę spędzić czasu nad zmiankami a oto już ciężko bo się nie chce. A co na pomysł dodanie zamiast 250 ataku 100 abo 75 zamiast 15% absa 7%? o połowę zmniejszyć te bony i nikt by na hita nie latał nie chodzi oto żeby one były u npc tylko żeby ciężko by je zdobyć więc całe miasto odrazu nie latalo z fullem

wiesz dlaczego tak jest bo nie potrafia z 6.7 zrobic dobrego uzytku a nad tym trzeba posiedziec tak samo jak na 1/5

xbjr.png

Opublikowano

To nie Arkanta Metin2 NIC nie jest jak na Arkancie, a Eragon nie jest adminem i na każde moje słowo mam dowody. Czekam na twoje. Niedowiarków zapraszam na TS.

Opublikowano

Jak już to pisze się wszedłeś, a nie "weszłeś" -_-

Na serwerze nie ma nic nowego, nawet admin przyznał, że robił wszystko z poradników. Tak to jest teraz, że nikt nic swojego nie wymyśli tylko wykorzystuje czyjeś pomysły i na tym chce zarabiać...

Opublikowano

Napisałem że mapy są z poradników skoro nie robimy nic nowego to znajdź mi gdzieś taki system ulepszeń itp. ]

"kilka z poradników" w kontekście map, a "wszystko z poradników" w kontekście ogółu to raczej różnica.

Nie mam pojęcia ani skąd wam do głowy takie pomysły przychodzą ani dlaczego nie macie szacunku dla czyjejś pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...