Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podałem już kontakt do administracji GG oraz spis administracji. Wszystkich można zastać na TS serwerowym. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rosemary jednak zaprzeczyn nie mozesz i nie uda Ci sie zaprzeczyc ze ten server jest w 90% podobny do Arkanty takie zycie

xbjr.png

Opublikowano

Głupio się zapowiada pod jednym względem...

Mianowicie chodzi mi o itemki w IS'ie (tarcze, biżuteria, bronie etc.). Maniak IS'u dla którego tylko gra się liczy kupi sobie już na starcie całe eq z item shopu i będzie uważał się za kozaka...

Moja propozycja jest taka, aby usunąć itemki, które można zdobyć w grze, a zamiast tego wycofać wierzchowce za darmo, które dostajemy już na starcie i wprowadzić je do IS'u.

Z tymi itemkami gra moim zdaniem nie będzie miała sensu, gdyż zarabiać w niej będzie można tylko na itemach z IS.

Opublikowano

niech sobie bedzie co chce;]

skoro jest mozliwosc zrobiena tego wszystkiego w grze;]

nigdy na IS nie wydawalem a wszystko mialem wiec nie wiem o co CI chodzi;]

Opublikowano

Możliwe, że Ty nie wydałeś, ale inni wydają na IS'a kupę kasy, żeby znajdować się w topce.

Tak więc moim zdaniem w Item Shopie, powinny się znajdowac tylko rzeczy, które nie są do zdobycia samemu w grze (poza pierścionkami expa itp.).

Opublikowano

cow ale co ty sobie wogule wyobrażasz wchodzi na czyjąś zapowiedź serwera spamujesz że jakaś Arkanta wchodzisz na nowym nicku.Twoje słowa są jak gówno w kiblu.Każdy może tak zrobić aby zaszkodzić serwerowi.Wejdz na ts'a i pogadamy zobaczymy czy jesteś taki wyszczekany jak na MPC.

To na chwilę obecną początek systemu broni.Będą dodane na nowe mapki inne które będzie można dropnąć dla każdej profesji.

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze zapytać, czy ten 250 lvl szybko się wbija??

Pytam się iż ja grałem tylko na hard serverach, gdzie lvl się wolniej biło, bo jeżeli tutaj wbicie 250 lvl to kilka tygodni to wątpie czy jest sens grać na tym serverze. Osobiście chciałbym taki server, na którym trzeba trochę się potrudzić z wbijaniem lvl'a, robieniem eq itp.

Więc jeżeli server jest taki prosty, że wszystko można bardzo szybko osiągnąc prosiłbym o "lekkie" utrudnienie tego, żeby można było się wysilić, żeby nasza gra miała jakiś sens,znaczenie ;x.

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze zapytać, czy ten 250 lvl szybko się wbija??

Pytam się iż ja grałem tylko na hard serverach, gdzie lvl się wolniej biło, bo jeżeli tutaj wbicie 250 lvl to kilka tygodni to wątpie czy jest sens grać na tym serverze. Osobiście chciałbym taki server, na którym trzeba trochę się potrudzić z wbijaniem lvl'a, robieniem eq itp.

Więc jeżeli server jest taki prosty, że wszystko można bardzo szybko osiągnąc prosiłbym o "lekkie" utrudnienie tego, żeby można było się wysilić, żeby nasza gra miała jakiś sens,znaczenie ;x.

chcesz sie potrudzic?

NevrasT welcome O.-raty z tego co wiem sa optymalnie dopasowane tak wiec nie bedzie ani latwo ani trudno wbic cokolwiek

Opublikowano

chcesz sie potrudzic?

NevrasT welcome O.-raty z tego co wiem sa optymalnie dopasowane tak wiec nie bedzie ani latwo ani trudno wbic cokolwiek

Wiem.

Ściągnąłem Nevrasta, lecz już na drugi dzień mnie zawiódł. Event wielkanocny z lodami na dzień dziecka zbugowany, ponieważ z jednego loda dropi nieskończoność itemów zamiast 1.

Opublikowano

Godzinke przed jak wstawi to ściągniesz na drugi dzień tyle ludu będzie ściągało...

100 osób z 1 linku będzie korzystało to nawet przy transferze 100mb/s będzie Ci szło z 50 kb/s jak nie mniej.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Czy launcher zadziała na kliencie innego serwera? Dajmy na to, PandoraMT2?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Czemu jest miecz na 100, a np. dzwonka nie ma? Taki woj ma łatwiej, bo on nawet z syriuszem do 120 lvla może expić, a my szamani? Mały dmg i mamy się jeszcze męczyć od 90 do 120?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

@UPp

Dlaczego nicki zamazałeś ?

Myślę, że serwer to kolejny niewypał.

Na 192301872380172% to jest kolejny serwer eragona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...