Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] MexiliaMt2

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer typowo dla neo kidów którzy maja za duzo pieniędzy...

Wszystko będzie w IS do kupienia wiec serwer typowo do zarobienia i po miesiącu padnie

Opublikowano

Tak bo jak lecą pieniądze to zazwyczaj admin uznaje że po CH*j taki serv co z niego kase ma i zamyka po miesiącu tym bardziej że opłacił go na 3 miesiące z góry. Pozdrawiam

Opublikowano

Pisał ktoś, że nie będzie epicków w IS tylko jakieś wspomagacze typu Obrona Boga Smoków etc. Opłacony na 3 miechy więc nie padnie. Nie pasuje to nie graj, ale jak wrócisz i za tydzień napiszesz, że serwer zajebisty to Cię znajdę!

Opublikowano

Kamykow duchowych w sklepie tez nie ma tylko trzeba bedzie kupic w IS albo samemu wydropić i w ogole nie wiadomo czy wchodzi za 1razem na P czy trzeba wbijac po kolei G2,G3...

Opublikowano

Nic nie sugeruje, ale jeśli to jest serwer Eragona to jest pewne, że 4 słynne osoby z Arkanty(nie będę wymieniał nicków) będą miały eq z navi tak samo jak na Arkancie.

Oby to nie był serwer Eragona lub kogoś innego z teamu bo gry nie będzie.

TrueKlimo

Opublikowano

Bd jakiś launcher lub patcher czy tylko kljient??

Będzie i launcher i klient.

Kamykow duchowych w sklepie tez nie ma tylko trzeba bedzie kupic w IS albo samemu wydropić i w ogole nie wiadomo czy wchodzi za 1razem na P czy trzeba wbijac po kolei G2,G3...

wiesz_co_popierdolony_jestes_19141.jpg

Kamyki będą dropiły z metinów +35 - potrzeba 10 kamyków, ale każdy wchodzi. Wyczytałem to w zapowiedzi, więc wiadomo, a Ty nie umiesz czytać.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Surem BM.. o ile będzie ekipa jakaś sensowna w Jinno a na razie się nie zanosi, ktoś coś to Ts ;]

Jeśli moja gra będzie musiała opierac się na single (brak dobrego składu lub banda dzieci w królestwie) wybiorę sure WP.

@topic

Skrzenie (7/8/9) zostało zmienione czy nadal jest jak na SS ?

edit : Nie doczytałem ;]

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

jak na razie serwer z zapowiedzi wygląda dobrze. Jedyna rzecz, która mi się nie do końca podoba to to, że dla każdej postaci powinno być po tyle samo brodni po przerobieniu (z bojowego/ szpona robi się po 4 nowe brodnie, a ze smoczych noży i broni dla szamana tylko po 3)

Opublikowano

jak na razie serwer z zapowiedzi wygląda dobrze. Jedyna rzecz, która mi się nie do końca podoba to to, że dla każdej postaci powinno być po tyle samo brodni po przerobieniu (z bojowego/ szpona robi się po 4 nowe brodnie, a ze smoczych noży i broni dla szamana tylko po 3)

to powinienes sie cieszyc grajac daggerem bo dmg bedzie odpwiednio dopasowany tak wiec nie ma roznicy kto ma 3 a kto 4 weapony;]

Opublikowano

Mitsu Ci powiedzial? kto to? badz co to?

jakis dowod??

WOW dostane 10k Sm na moim wlasnym privie (ucieszony) ;**

a teraz dowodziki prosze bo jak narazie jestes zwyklym neoskiem ;*

Specjalista
Opublikowano

Tak ogólnie mówiąc po ch*ja podaliście TS'a jak administratorzy siedzą na kanałach ,które mają hasła ... i wielce ludzie mają się czegoś dowiedzieć ,jak coś zróbcie jeden kanał usiądźcie tam i pier***cie trzy po trzy =.=

1365526782-U231645.png

Opublikowano

beztytuuggk.jpg

beztytuujpg2.jpg

Banshee Wypuszcza swoj wlasny serwer dlatego chce "niszczyc" konkurencje;]

rozumowalem tak jakies 8 lat temu jak bylem dzieckiem jego pokroju ;]

tak wiec pozdrawiam ;*

wszelkie zazalenia etc mozecie pisac na gg badz mowic na TS pozdro

Opublikowano

Zamieszczone przez Zell'a screeny mówią wszystko o człowieku który podżega graczy przeciwko administracji serwera.... i powodach dla których to robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...