Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak inaczej mówicie na Policję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mówicie inaczej na :

• Policję

• Piwo

Ad 1

• Na policję mówię różnie .. przeważnie ''pały , psy , miśki , idioci , powery (czytaj pałery ) ;d''

Ad 2

• Na piwo mówię zazwyczaj - browar, bir, birson, bronks, bronek, birbon

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ad 1

Na policję : Kurwy, Szmaty, Dziwki, Psy, Smerfy

Ad 2

Na piwo : browar, bro, bronek.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Pierwsze słysze o piwie

pedaly pały glina hmm potem może dopisze

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ad 1. Dzikie węże :D

Ad 2. Bronkox

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

Byście się nauczyli szacunku do policji. Te wszystkie wasze "kurwy, psy, dziwki" to obraz nędzy i rozpaczy.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Policja - umundurowana i uzbrojona formacja przeznaczona do ochrony bezpieczeństwa ludzi i mienia oraz do utrzymywania bezpieczeństwa i porządku publicznego. Czasami skracam to do uiufpdoblimodubipp. Łatwiej wymawiać.

Piwo - najważniejszy posiłek w ciągu dnia, napój z gatunku ślino- i moczopędnych. Albo po prostu piweczko.

Opublikowano

DoraN, dziwić się że szacunku nie maja dla nikogo , jakiś debil zaśpiewa głupkowatą niby piosenkę ( czy coś takiego co tam nawet rapem śmie nazwać ) i kilka słowek wtrąci jaki to on biedny i nękany przez policje "JP, JP... JP !!" a zgraja bezmózgich gówniarzy od razu podchwyci hasełko i udaje tak samo biednych i gnębionych. choć wielkie g... się im stało

ciekawe ilu z nich tak naprawdę miało doczynienia z prawdziwa policją która w uzasadnionych przypadkach na pewno jest brutalna i potrafi dac wycisk każdemu kto na to zasługuje , ale jak to w zyciu bywa kiedy trzeba to samo dzwonią by bronić niby swoich praw , tylko żaden się nie chce do tego przyznać ze tak robi

ad2 browar, zupka chmielowa najważniejszy posiłek w ciągu dnia ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

1) Policja,

2) Piwo, Browar, Piwko

Po prostu... żadnych komplikacji... po co to komu ? :'p

Wolał bym odpowiadać na pytanko "Jakie piwo jest wg. ciebie najlepsze ? " :'p

Opublikowano

Skończeni debile z tych co napiszą na forum ,że "Policja to kurwy szmaty dziwki JP 105050012302310023103% !@!@!@!@!@!" tak naprawdę Policja wam nic nie zrobiła szpanujecie przed kimś swoim jp? jak takie z was jp`ki to idz i mu kurwa w twarz powiedz ze jest dziwka dostaniesz pałą w plecy to się skończy jp..Gdyby nie oni to byscie dawno kulkę w łeb wylapali na ulicy od byle kogo skonczeni kretyni

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

DoraN, dziwić się że szacunku nie maja dla nikogo , jakiś debil zaśpiewa głupkowatą niby piosenkę ( czy coś takiego co tam nawet rapem śmie nazwać ) i kilka słowek wtrąci jaki to on biedny i nękany przez policje "JP, JP... JP !!" a zgraja bezmózgich gówniarzy od razu podchwyci hasełko i udaje tak samo biednych i gnębionych. choć wielkie g... się im stało

ciekawe ilu z nich tak naprawdę miało doczynienia z prawdziwa policją która w uzasadnionych przypadkach na pewno jest brutalna i potrafi dac wycisk każdemu kto na to zasługuje , ale jak to w zyciu bywa kiedy trzeba to samo dzwonią by bronić niby swoich praw , tylko żaden się nie chce do tego przyznać ze tak robi

ad2 browar, zupka chmielowa najważniejszy posiłek w ciągu dnia ;)

Racja, jestem ciekaw co, by te osoby mówiły, gdyby policji nie było.

Większość zobaczyła filmiki na YT jak to nie którzy skorumpowani funkcjonariusze leją cywilów...

Opublikowano
Byście się nauczyli szacunku do policji. Te wszystkie wasze "kurwy, psy, dziwki" to obraz nędzy i rozpaczy.

no ale pszecie JP,JP,JP na 10000000,0% no wiesh Ty so ? jak tak moszesh ...

1. Policja

2. Piwo

Opublikowano

1. Nie będę się wypowiadał bo to jest bez sensu widać że tylko dzieci JP się wypowiadają na ten temat.

2. Browarek, Bronek, Browiec, Piwo, Zupka Chmielowa.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano
bo mój starszy brat jebie ich

pedalskie ścierwo ...

Opublikowano

Jebane kurwy! ;/ Wczoraj jak wracałem z urodzin to mnie szmaty zatrzymały za picie w miejscu publicznym, dostałem mandat do tego zawieźli mnie na komisariat i będe miał sprawę ''za przekleństwa'' już im się w głowach pierdoli

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...