Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak inaczej mówicie na Policję

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

buehehhe a bez policji pewnie 50% z was by już nie żyło, więc nie narzekajcie.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

na policje mowie

O patrz idzie na kurwa z polskiego co dala mi 1 na koniec

a na browara

nie pije

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Policja : Psy(najczęściej) Gliniarze(rzadko)

Piwo: Piwko, Browar(rzadko), Eliksir życia :P

bez youtuba w sygnie

Opublikowano

Ten policji broni kto nigdy nie miał z nią do czynienia.

Nie chce nikogo poniżyć, ale większość userów spędza przed komputerem dnie i noce więc nie wiedzą jak to jest na ulicy..

Opublikowano

Nie chce nikogo poniżyć, ale większość userów spędza przed komputerem dnie i noce więc nie wiedzą jak to jest na ulicy..

a "ci co wiedzą jak to jest na ulicy" żalą się na forum o czitach, więc coś tu jest nie tak

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Oczywisce ze nie wiemy jak jest na ulicy bo znasz kazdego z nas doskonale.

To powiedz co miales do czynienia z policja ? Napierdalaliscie w 10 jakiegos typa i was zgarneli i odrazu policja zla ?

Czy moze probowales otworzyc drzwi jakiegos samochodu zeby zajebac radio i policja cie zgarnela ?

To jest ta twoja ulica ? Dresy JP JP na 100% w 10 na 1 sie napierdalacie a pozniej sie dziwisz ze policja sie do ciebie przypierdala ?

Watpie aby policja przyjebala sie do ciebie za to ze siedzisz sobie pod blokiem i rozmawiasz z ziomkami.

A moze dokopali ci za nic ? Wchodzisz tutaj czlowieku placzesz i mowisz ze nie wiemy jak jest na ulicy. Ja wiem jak bylo na mojej ulicy wiec moze opowiesz nam jak bylo na twojej skoro masz takie zycie przejebane ?

Opublikowano

1. Policja

2.Browar,Piwo

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Policia :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Byście się nauczyli szacunku do policji. Te wszystkie wasze "kurwy, psy, dziwki" to obraz nędzy i rozpaczy.

W 100% popieram. Święta wypowiedź.

1.

Policja, Straż ( Miejska ) xD

2.

Piwo, piwko

Gdyby nie te wasze " psy " to by mieliście już dawno za przeproszeniem ryje sine.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...