Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak inaczej mówicie na Policję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole policja to policja a piwo to piwo po chuj jakoś inaczej to nazywać

Co do reszty powiedzcie któremuś tak w twarz tak jak ich nazywacie a zapewne będziecie ryczeć do słuchawki na komisariacie mamusiu/tatusiu przyjedź po mnie ci źli panowie zupełnie bez powodu mnie zaczepili i powiedźli na komisariat buuuuu. Chyba że tacy z was kozacy i nie dość że wzywacie ich to jeszcze im wpierdolicie na miejscu i okradniecie a to co ukradliście wystawicie na allegro

Ja mówię : Psy

A jak mnie gonią : Do budy !!!

Chciałbym to kurwa zobaczyć

bo mój starszy brat jebie ich :D.

Współczuję ci że twój brat jest homoseksualistą i odbywa stosunki z policjantami

s2c77Oa.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mówię o nich w ogóle :< a piwo to piwo

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Boże wam ludziom naprawde sie popierdoliło w tych głowach.

Za nic bys sprawy nie miał gdybys nic nie zrobił a co do reszty to też mi żal takich dzieciaków co poszli do gimnazjum i sa jp i moga wszystko.

Policja to policja a piwo hmm browarek orenzadka :)

sory za pismo dyslekcja

Opublikowano
sory za pismo dyslekcja

ja jebie ... kolejny dyslektyk który nawet nic z tym nie robi ...

DYSLEKSJA kurwa !

http://www.mpcforum.pl/blog/189/entry-213-od-dyslektyka-dla-dyslektyka/

Opublikowano

1. Policja, gliny, smerfy :O

2. Piwo, browar, chmielowa zupa :O

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Misiaczki, trójgłowie psy, pały

Browar, Soczek procentowy

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Policja.

Pzdr. dla &*%$% dzieci `Jot Pe`

Piwo, Browar

Opublikowano

Jak tu ludzie piszą że mam mieć szacunek do policji to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać

Przeważnie przyczepiają się do mnie o jakieś pierdoły,lecz też spotkałem się z w porządku policjantami.

Którzy zamiast dawać mandatu kazali np. wylać piwo i puszczali wolno,jednak są tacy którzy chcą tylko znaleźć pretekst by wlepić jak największy mandat,zamiast robić swoje.

Nieraz się trafiło że ledwo co wyszedłem z domu,zostałem spisywany dlatego że przejeżdżali.

1. Policja :

Psy,Ku**y,Suki.

2. Piwo :

Browar,Piwko.

Przeważnie gdy się siedzi na ulicy przed klatką,wypić piwko,pogadać i jedzie policja,idzie tekst : "chować browar,psy jadą"

Całe szczęście że mamy ogarniętych sąsiadów,chodziaż trafiają się też konfidenci gdy by nie oni,ludzie nie mieli by takich pretensji do policji.

Powtórzę jeszcze raz są policjanci którym się jeb*e pod głową i są ci w porządku,którzy wiedzą co to młodość,pewnie sami robili kiedyś niezłe numery.

Zresztą kiedyś na ulicy było można normalnie pić piwo.

Ah. czytałem kiedyś na na forum poloni w angli,i właśnie trafił się temat o tamtejszej policji i ich stosunku do ludzi

Ktoś pisał że jechał autobusem,policja zatrzymała autobus,zapytali się kierowcy czy będzie tak miły i odwiezie pijanego faceta do domu,tzn wysadzi na prawidłowym przystanku.

Wyobrażacie sobie taką sytuacje w Polsce ?!?

Tutaj od razu na dołek i problem z głowy.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Geoning nie wiesz jacy oni są pojebani...szczególnie Ci którzy podczas meczy.

1. pały, psy, kurwy, chuje

2. baterie(piwo w puszce), brow

Opublikowano

1. Policja

2. Piwo, browar, browiec.

Co do policji to nie mam powodu wyzywać ich od psów czy kurw, bo mi niczym nie zawiniła, a nawet jakby to oni tylko wypełniają swój obowiązek. I oczywiście należy się im szacunek, bo bez policji.. oh aż strach pomyśleć...

Pozdrawiam JP-owców xD

Opublikowano

1. Policja?

2. Browar

I tak pewnie większość z Was (mówię do 12/13 latków), nie miała do czynienia z policją w rl, tylko w gta. Słuchacie tych firm czy innego gówna i JotPe JotPe na Stoo Procend!

Opublikowano
Byście się nauczyli szacunku do policji. Te wszystkie wasze "kurwy, psy, dziwki" to obraz nędzy i rozpaczy.

Dokładnie .

Wy jesteście chorzy . Bez policji świat już by nie istniał ...

Opublikowano

1. Dzieci metina

2. Puszka

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Policja : skuny, rzeźnik, chuj, lachociąg, chujogniot

piwo: leszek, miodek,

Tosffafke i kot to mowi , ostatnio miałem sprawe za pobicie , w tamtym roku na wakacje za rozjebanie baru z kolesiami , 3 lata temu uciekaliśmi od policji z 5 klocków polami bo jebaliśmy po pijaku w samochody rzucali flary jegen koleś biegł bez butów bo w błocie zgubił

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Hmm...

Na policję : Policja ,

Piwo : Piwo

@Up to mnie rozwaliło :

jegen koleś biegł bez butów bo w błocie zgubił
Opublikowano

<lol milion tysięcy pięćset> A jak inaczej mam mówić na policję? Funkcjonariusze prawa? Śmiechłem z tego tematu, nadaje się tylko do wyżalenia dzieci.

@edit

Nie raz zdarzyło mi się na funkcjonariuszy prawa powiedzieć gliny! Pójde siedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...