Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak inaczej mówicie na Policję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Policja : skuny, rzeźnik, chuj, lachociąg, chujogniot

piwo: leszek, miodek,

Tosffafke i kot to mowi , ostatnio miałem sprawe za pobicie , w tamtym roku na wakacje za rozjebanie baru z kolesiami , 3 lata temu uciekaliśmi od policji z 5 klocków polami bo jebaliśmy po pijaku w samochody rzucali flary jegen koleś biegł bez butów bo w błocie zgubił

aha i temu wszystkiemu zawiniła policja? (pomijając fakt, że to się działo w gta czy innym gównie)

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na chuj sie udzielasz jak nie znasz faktów , ja przynajmiej mam kolesi którzy zawsze staną za mną w przeciwieństwie do niektórych z was np upa , pewnie jesteś grubasem z obwisłym kutasem co cwaniaczy tylko w necie ...

No ale co poradzić ruszysz gówno pójdziesz siedzieć

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Oh ,ale szpan dzieciaczki sie buntują na policje o kurcze ale koxiki.

Policja ma na was wyjebane jak na nią mówicie , bo i tak wiedzą że jak coś ci się stanie to z płaczem przybiegniecie gdzie ? NA POLICJE xD

Jesteście żałośni , wielcy JP - owcy . Jak to mówią

04721604655070286226.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

63989389769756300986.png

Opublikowano

a) Policja

Nie rozumiem, dlaczego wy ich nie szanujecie. Pełnią swój obowiązek i tyle. Nawet jeśli bez powodu zawinili coś, to są tylko ludzie i mają prawo do pomyłek.

b)Piwo, browar = P

Opublikowano

Gadacie psy, dziwki itp. A gdyby ich nie było nie mielibyście na czym pisać bo juz by wam kompa złodzieje ukradli lub nawet nie dożyli byście tego wieku bo juz byście byli zabici więc miejcie troche szacunku...

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

Policja to policja... Nic z psami / gliną nie ma wspólnego ;/

Prawda.

Policjant, to przymknie oko i idzie się dogadać. No a pies to węszy i wkopuje na siłę :ninja:

Opublikowano

Andoru naprawde przymyka oko ?? Ciekawy czy byś był taki happy jakbyś miał takich policjantów jak my w mieście , chodzą po parkach szukając ludzi którym wjebać mandat , jak zaczynasz uciekać gonią cię a na końcu wyjebią ci lute albo buta w twarz za to że musieli za tobą biec z im nic nie udowodnisz bo nie ma świadków, Ostatnio zmarł komendat wypowiem się brzydko że był najgorszą kurwą w mieście wszystkich dopierdalał nie dawał spokoju ludzią szukał wszędzie kogoś komu dojebać mandat i tak było na okrągło ale teraz jest już lepiej ponieważ nowy komendant jest

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Z ust mi to wyjąłeś !

dokładnie

Dzieci miały styczność z policją tylko w GTA/NFS a mówią, jakby co 2 dni odsiadywali wyrok...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...