Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite silkroad bot.

Triax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce szczęścia chce waszej pomocy bo ludzie tylko by chcieli bota a sami nic nie pomogą. Ja nic zrobić nie umiem wczoraj zacząłem sie bawić z botem więc tak samo możesz i ty bota zrobić. Macie tu zdjęcia potwierdzające,że esro jest odpalone na ruskim cliencie (zangielszczyłem) i jedno zdjęcie przedstawia mój problem Net Error. http://imageshack.us/g/146/silk2.png/

Opublikowano

Możesz mi dać link do tego clienta którego ty masz ? to pomogę Ci z tym, bo ja jak zrobiłem update do najnowszej wersji to mam 1.027...

246ffff00.png
Opublikowano

Czyli trzeba użyć srobota a nie ribota?

@edit: przez srobota też nie idzie. Ekran mrugnie mi 2 razy pojawi sie tylko okienko silka na górze i nic dalej sie nie dzieje silk się wyłącza.

Opublikowano

Tej wersji bota nigdzie nie moge znaleść. Mozesz podać skąd ściągnąłes? Clienta rusro zainstaluje od nowa i tylko podmienie to co trzeba w pk2.

Dobra bot mam gre przez niego włączyłem ale pokazuje mi c8 error..

Opublikowano

Ej dobra chodzi o to, że macie tutaj sobie dyskutować, ale NIE W ŻADNYM INNYM TEMACIE. Ten jest od botów. Możecie komentować apropo elitepvpers, ale temat będzie SPRAWDZANY i jak nie dociera inaczej, dotrze przez warny.

Dzięki i miłego pisania :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Już mam , działa.

Wystarczy podmienić DIVISIONINFO , DIVISIONINFO , SV.T :)

Jakiś tutek dla zielonych?

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

Nie , bo nie chce mi się (czyt. nie mam czasu) poczytaj to naprawdę nie jest takie trudne na jakie wygląda.

Ściągasz clienta rusro chyba coś .24 , SROBotRu1.02 , pk_edit tool czy jakoś tak i zamieniasz pliki z esro media.pk do rusro media.pk i cieszysz się grą.

Opublikowano

Jak dopalam poprzez bota i wpisuje id i pw to wyskakuje mi c8 a jak normalnie to wchodzi normalnie. Coś zrobiłem źle?

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Zalogowałem się, lecz przy ładowaniu postaci crashuje gre i pojawia się komunikat, że nie program sro_client przestał działać. Ktoś ma jakieś propozycje?

Opublikowano

@Up

Uroki pracy z klientem rSro. Musisz próbować do skutku, też miałem ten problem, aż wkońcu zalogowałem sie bez crasha.

sygnae.jpg

Opublikowano

Ale tutek spowoduje mase botow na esro. A tak bota maja tylko ci ktorym "naprawde sie chce".

Lepiej niech nikt nie robi tutoriala. Sam sie mecze z tym botem 2 dzien ale wkoncu sie uda xD

Opublikowano

#UP

To forum o cheatach więc jak ci się to nie podoba to WON! :) Nikt Cię tutaj nie trzyma. Każdy ma prawo do tutka i bocenia bądź grania legit, aczkolwiek ja wole tą pierwszą opcje B)

#TikTak

Chopie czytaj ze zrozumieniem, chodzi mi o bocenie. Silk jest taką grą, że ręcznie grać się nie da bo to żadna przyjemność zabijać 19238912 mobków by wbić up...

Opublikowano

"aczkolwiek ja wole tą pierwszą opcje B)" czyli wybierasz opcje WON ? prosze bardzo :D

a jesli nie rozumiesz mojego przeslania to trudno.... koniec tematu nie rob teraz 100 postow o tym jak mnie nie lubisz.

Up. jak Adiko napisal "bot 1.12B + rusro 1.024 "

Opublikowano

obcykałem wszystko ( może zrobię tuta ) ale proszę was o podanie linka do clienta rusro 1.024 :) nie potrafie znalezc ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...