Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite silkroad bot.

Triax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdole ludzie, czy wy musicie bocic? jak tak to spierdalac mi na isro. Elitesilkroad tam sa SAME party na KAZDY lvl, czy dla was silk to tylko lvl i bot?

brak słow dla polaczko peel.

Dopóki istnieje silkroad doputy będą boty. I choćbyś niewiem co robil i tak tam będą.

Adiko a moglbys wrzucic ze skanem na jakis hosting tego bota ?

http://lmgtfy.com/?q=SROBotRu1.12

sygnae.jpg

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ryba nie wiem o co Ci chodzi. Jak Ci nie pasuje to idz na inne forum a to forum jest od tego by sciagac boty itp. Wiec nie wiem skad ta napinka -.-

Opublikowano

bot jest tylko trzeba umieć poszukać :Q Adiko wam napisał co i jak a wy dalej nie czaicie a 10 min znalazłem co i jak:D

chyba gold ^^

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Po 1 ja już tutka znalazłem ;) Wystarczyły mi wskazówi odi Adiko ;) Tutorial nie powiem, bardzo fajny ;) A tak btw Dziękuje Adiko ;)

Edit: A ten bot obsługuje skrypty lub ma autowalka?

Opublikowano

Wszystko wiem , tylko gdzie sie zapisuje po kopiowaniu plik DIVISIONINFO.TXT (modyfikacja media.pk2)

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Jezeli jest jakis bot prosze o podanie linku na pw ... Bo nie mam czasu wchodzic na mpc forum teraz :( bo malo siedze na komputerze :( a jak wejde to dojdzie z 2-3 strony ehh i nie mam czasu wszystkiego czytac ... Jezeli jest bot prosze o podanie linku na pw dziekuje

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

a ja mam taki problem gdy naciskam wyskakuje "Please excute Silkroad" a mam wylaczone sro itd pomoze ktos ?

Opublikowano

Sory za spam ale po przeskanowaniu tego calego bota SroBotRu jest on tak nasyfiony virami ze to troche dziwne rozumiem ze bot ma czesto w sobie vira no ale ten na virustotal z 47 antyvirow 35 wykrylo viry wiedz radze wam to przeskanowac i zastanowic sie czy to bezpieczne

@Edit

Macie tu cos znalazlem moze wam pomoze

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-main-discussions-questions/1188464-elite-sro-bot.html

Opublikowano

Ale bot ktorego podal kolega nie byl z epvpers tylko innej polskiej strony i mial mase virkow a ja podalem temat z epvpers i bot jest czysty i cala reszta tez jak ktos ma czas i checi niech sobie sprawdzi ich sposob moze dziala moze nie. Nie mam pojecia czy to dziala sprawdzcie sobie powodzenia

Opublikowano

Znalazłem nowy sposób na bota do esro.

Ribot + Starsza wersja rusro.

Jak mi sie client ściągnie to przetestuje i dam znać.

sygnae.jpg

Opublikowano

Czy o ten sposob ktory podalem kilka postow wyzje ? jak sprawdzisz daj znac jesli bys mogl sam chetnie byl sprawdzil ale nie mam jak narazie czasu moze wieczorem sprawdze

Opublikowano

nie dawajcie tych botow chcecie zeby noobki sobie puszczali bota 24/7 i wbic nie bedzie jak wszystkie spoty zawalone botami goldfarmami itp! ! !

Opublikowano

DZIAŁA! 0.o nawet clientless xD

@edit a nie clientless jednak nie działa ;/ DC po 5 min

sygnae.jpg

Opublikowano

Adiko robi z siebie niewiadomo jakiego informatyka ... Pewnie nie ma bota i stwarza pozory ze jest ; ] Screeny poprosze a najlepiej filmik wtedy uwierze

Opublikowano

Do tych wszystkich którzy mają mi jeszcze zamiar napisać na pm/gg lub cokolwiek innego:

Jeżeli masz troche rozumu to powinieneś sobie poradzić z moimi wskazówkami, jeśli nie to graj ręcznie bo pewnie zrobisz z tego serwa jeden wielki botplace.

Dziękuje tym którzy to zrozumieli.

sygnae.jpg

Opublikowano

Taka uwaga, jezeli nie macie nic madrego do powiedzenia to nic nie piszcie, nie robcie z tego forum rynku i nie kloccie sie. Napinki tez radze schowac w kieszen. Temat ma na celu pomoc w znalezieniu sprawnego bota do Elite SRO. Jezeli nie chcesz pomoc, nie napinaj sie. Tyle z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...