Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite silkroad bot.

Triax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy powie mi ktoś jak sobie poradzić z tym C8 ? clienta mam na pewno dobrego bo po włączeniu mam ver 1.36 i bot SROBotRu 1.12B

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.024 i nie ściągaj aktualizacji po zainstalowaniu, od razu podmień w ruskim mediapk2 divisioninfo.txt i SV.T z elite sro :)

To powie ktoś jak sobie poradzić z tym C8 albo C4 ?

Opublikowano

No to teraz już w ogóle nie wbijemy.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Haha xD No to pozdro dla tych którzy już się zaczęli z tym bawić ^^

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie martwcie się o mnie , mam do takich "rzeczy" drugiego kompa z czystym windowsem gdzie sprawdzam takie ciekawostki , a do tego nie sprawdzal bym tego na swoim koncie z esro tylko na jakimś nowym czystym , ale to dopiero jak włączą serwer.

Opublikowano

ten cały SROBotRu1.12 + Ruski Klient nie będzie chyba działać ...

Z tego co widzę to jest zmodyfikowany iSRO Bot, a on jest płatny :)

Opublikowano

jest i darmowy .. ;] ale na prywatnych forach.. ;] (niemam dojscia)

Serwer:Elite

Nick:Apokalipto

server: 1

gildia: HooliGanS (szuka aktywnych graczy 58+ )

Pomoglem daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zal mi was macie zwiekszony exp specjalnie zeby nie uzywac botow!!! normalnie polaczki peel nie umiecie sobie sami poradzic zeby wbic lv tylko jedziecie na bocie i jestescie podjarani ze macie max lv potem tylko nie da sie wbic na server bo puszczaja wszyscy bota 24/7

Opublikowano

ale przyznaj ze mam troche racji,czemu na isro niemozna wbic?? boty,boty,boty!!! ale na isro jest zbyt maly exp wiec tam to jeszcze jest usprawiedliwienie ale na privie to normalnie szczyt lenistwa

Opublikowano

A pomyslałes o Chinczykach?

Jak ktoś gra chińczykiem to jak ma expic jak nikt go do Pt nie chce wziąść? hmm.

Zresztą dziś przez 2h miałem 3 rózne party i w każdym byli tacy idioci że normalnie ręce opadaja :mellow: .I odrazu odechciewa się grać i po raz 4 szukac nowego pt.

Ale juz niedługo będzie BOT do Esro - zBot. :P :P

Opublikowano

Jest juz oficjalnie wydany HolyBot za 2.99 Euro miesiecznie zajebiscie juz sie skonczylo fajne granie na Esro mozna juz grzebać ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...