Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite silkroad bot.

Triax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Załóżcie sobie konta w oGame na jednym universum, i sie zmierzcie... skończcie proszę. Nawiązując do mojego poprzedniego posta mógł by ktokolwiek podać link do klienta w wersji 1.020 lub 1.012, od 1.5h nic tylko bad linki. Z góry dzięki

Próbowałeś ściągnąć z epvp?Jak nie tu masz link:

http://www.elitepvpers.com/forum/foreign-sro-discussions-questions/574280-rusro-v1-012-client-legend-iv.html

Nie mam konta na epvp więc nawet nie wiem czy działa.Jak coś znajdę jeszcze to podrzucę później.

sygnl.png
Opublikowano

Na epvp są linki do silkroad.ru ,a tam stary klient czyli ten co potrzebujemy już został usunięty z serwera (nie da się pobrać)

Opublikowano

popieram w 100% wypowiedzi ulan222 na temat Adiko tak trzymaj chlopie

i dajcie juz sposoj z tym Adiko on zadnego bota nie ma ani nic bo to ze pokazal jak sie client wlacza to zaden problem bo ja tez moge sciagnac ribota odpalic bota i potem wlaczyc sro i to zadna filozofia nie proscie go o zadnego bota bo pewnie zadnego bota on nie ma i poczekajmy najlepiej az ktos rozsadniejszy niz pan Adiko ktory jest wielkim PRO wszyscy w tym temacie to polaczki nooby i rozne takie a on jest PRO..

Wiec naprawde nie dawajcie mu satysfakcji nie proscie sie o bota bo i tak go nie dostaniecie bo go nie ma a on ma tylko satysfakcje ze twierdzi ze ma bota i ludzie sie plaszcza.

Adiko szanujesz swoja prace ta ? a co to kur.. jest za praca szperanie w internecie ? wez sie za normalna prace i wtedy mow ze pracujesz i szanujesz swoja prace bo napisanie kilku pkt w tutarialu to nie zadna praca to zajmuje 30 min jesli chcesz to dobrze opisac i wyraznie wiec nie pier.. mi o twojej jak ze wielkiej pracy.

A co do tego ze mam dorosnac to hmm tobie tez sie przydalo dorosnac i przy okazji zmadrzec.

To tyle ode mnie po tych wypowiedziach uwiez mi ale wielu ludzi z tego forum obecnie jest przeciwko tobie.

A druga sprawa cwaniaczku to taka ze jesli jestes taki fajny i PRO to nigdy nie korzystales z tutariali z tego forum innych uzytkownikow ? jesli korzystales (a napewno) to pomysl teraz o nich i ich pracy ktora wlazyli w tutarial i pomogl bys za to innym uzytkownikom no ale ty szanujesz swoja praca a innych juz nie no tak takim typem czlowieka jestes a wiesz jak sie na takich ludzi mowi ? Pazerne swinie (nazwal bym to po swojemu ale pewnie dostal bym warna za zbyt duzo wulgaryzmow.

To tyle ode mnie badz samolubem a zobaczysz ze na tym forum ludzie beda cie nienawidzic za twoje zachowanie

@Edit

Podajesz ulice i pokazujesz jaki to ty kozak to moze ty po wpadaj do nas co ? skoro to ty taki kozak jestes i wszystkich obrazasz i wystawiasz sie na czele ze z kazdym mozesz wyjechac no to kto co oni/my maja/mamy wpadac do ciebie ? no sory ale cwaniak to ty a nie oni/my wiec zamknij jape i idz sobie na tym twoim wyimaginowanym bocie bocic pozdro

Opublikowano

Z chęcią bym zamienił jeszcze parę zdań Z użytkownikiem Adiko

I porozmawiał o jego odwadze I jedynym powodem jakim miał bym odwiedzić Tego oto osobnika było by to aby móc mu wręczyć słownik do języka Polskiego

No a teraz czekamy na jego "kontre"

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Wiecie co? Mam w dupie to co o mnie myślicie, a te wasze texty zaczynają mnie coraz bardziej śmieszyć.. Ten temat nie jest od dyskutowania o moim zachowaniu poprawnym czy też nie więc chcesz porozmawiać ze mna? pisz na pm lub przyjedź do mnie, jak wolisz. Tym czasem prosiłbym jakiegoś admina o wyczyszczenie tego spamowiska.

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy z botem i jest on w miare ogarniety, wie co to media.pk2 edytory to niech pisze na pm to pomoge.

A do tych co ciągle na mnie najeżdżają za pomaganie prosiłbym o wrzucenie na luz bo wam żyłka pęknie tak żeście sie podjarali tą kłótnią ze mną.

#Do zamknięcia. Sprawa główna tego tematu dawno wyjaśniona.

sygnae.jpg

Opublikowano

Adiko daj siana dzieci nie ograna to jak nie zrobisz tut,a po co to sie meczyc . A bot ten ma wade wpisuje sie w rejestr guarda w wbijaniu co oznacza ze admin latwo da ci bana jak to sprawdzi na twym ip :) . Tak z mojego skromnego słowa,.

Opublikowano

niektore z tych dzieci graja pewnie sporo wiecej od ciebie w sro a co do bota wiesz co skoro no macie tego jak ze wspanialego bota no to prosze o filmik jak boci no bo adiko znowu sie wymigal na temat zrobienia filmiku jak bot boci wiec gdzie wasz bot ha ?

@Down

Ja tez mysle ze z tym botem to jeden wielki walek chcial pokazac ze jest PRO i ma bota no ale ja tez juz pare botow i clienta RSRO testowalem i nic nie wychodzi ale nadal proboje moze jakos sie uda

Adiko badz tak mily i pokaz nam jak twoj zajebi.... bot expi co ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej bota nie ma pytałem się paru kumpli z zagranicy i o żadnym bocie nie słyszeli...

A Adiko mógł co przyćpac i wbiło się mu do tego łebka że ma bota...

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

Najprawdopodobniej bota nie ma pytałem się paru kumpli z zagranicy i o żadnym bocie nie słyszeli...

A Adiko mógł co przyćpac i wbiło się mu do tego łebka że ma bota...

bot jest i mi działa ale ja mam dc co 5 min .

jak ogarnę to zrobię Tut

na Forum jak mi Cain Nie Skasuje tego albo Cos innego Wymyśli co nie Kochaniutki !!

cooltext570762601.png
Opublikowano

Adiko, po krótkim a dokładnym obczajeniem twojego filmiku wynika na to iż tylko w chu*a lecisz z tym botem -.- Po pierwsze najnowsza wersja ruskiego clienta jest 1.027 a u Ciebie jest 1.036 -.- Wiec to jest zwykły client elite silkroad ;)

Rybnik? haha ! Na twoim Gadu coś innego piszę ;) Podaj swój prawdziwy adres ;)

Opublikowano

@up Widać że gówno wiesz o edytowaniu media.pk2

Przyjedź pod ten adres a sie przekonasz ;)

sygnae.jpg

Opublikowano

Adiko, nie bądź taki do przodu, bo jak się naprawdę wkurwi* to przyjadę do Cb, rozjeb** ci monitor na głowie, okopie ci dupsko i będziesz płakał, już wielu znałem takich co przez neta jeba** koksy. A jak do nich wpadłem to co, co ja, przecież ja nic nie zrobiłem, to nie byłem ja. Więc stul ten swój zjeba** pysk NEO. Bo jak nie chcesz pomagać to nie pisz na tym forum, a obiecuje ci, że nikt nie będzie płakał po tobie, bo i tak każdy na Cb lache kładzie termozjeb***. Jeba* Hejterów...

Opublikowano

Weź bargok nie zgrywaj cwaniaka. Bo twoje wypowiedzi świadczą o tobie. Myślisz, ze ludzie boja, się internautów, którzy groza im wlotem na chatę? Rozumiem twoja irytacje spowodowana brakiem umiejętności odpalenia bota, ale to nie jest powód żeby obrażać kogoś kto potrafi. Ja na miejscu Adiko, botem bym się nie dzielił, jeśli ktoś che bocić to znajdzie bota bez problemu. Te słowa kieruje także do innych ludzi, który nikt nie wychował.

Opublikowano

botsmall.com to oficjalna strona.

A co do bargoka nie ma sprawy, adres znasz.

sygnae.jpg

Opublikowano

tak naprawdę to adiko sam nic nie wie o tym co mówi powtarza tylko to co przeczytał na epvp. tyle co ty napisałeś to i ja wiem a nie znam się na tym. albo nie... znam się tylko nic nie powiem!

Opublikowano

Adiko czy wkoncu zobaczymy filmik jak bot ci boci czy bedziesz caly czas farmazony gadal ze masz bota i ci dziala a nie udowodnisz tego.

Adiko pokaz jak ten twoj super bot boci wkoncu bo juz chyba z 5 raz to pisze ale nadal unikasz tego

Opublikowano

To jak w koncu jest ten bot czy nie ma ? bo juz sam nie wiem ...

Ale kurwa ja pierdole.

4 słowa które powinny komentować:

Cały glob, Całą gospodarke, Całą Naturę po Ludzku i wasze wybitne pytania.

Na chuj sie człeku pytasz, jak wyjdzie bot - to będzie na pisane

Jak będzie działać - to Będzie napisane

Jak będzie nowy - TO NAPEWNO KTOŚ NAPISZE

ZRESZTĄ CO JA PYTAM, I KOGO POWIADAMIAM SKORO SERWER NIE STOI 24h/7days To NA CHUJ SIE PyTASZ

Nukereq.png
Opublikowano

Poza tym po co botować na takim serwerze , raty 15x i euro pt.

Exp zapierdziela jak poje***y a Wy chcecie bota.

Z botem to na iSro lub na inny shit.dry.gif

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...