Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite silkroad bot.

Triax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy nie mają czasu expić, inni grają postacią z chin i nie expi sie tak fajnie w party, dalej - na high levelach moze ci sie nawet w pt odechciec jak bd musial w tydzien bic level,

a skoro jest juz działająca metoda to nie ma problemu, z tego co tu i na epvp wyczytałem to potrzebna jest starsza wersja rusro,

do ribota 1.018 bodajże, a do rusrobota 1.024, nadal nie znalazlem tak starych wersji rusro, a jeśli chodzi o edycje media pk2 żeby rusro próbowało wbić na serv esro to trzeba sobie załatwic media pk2 tools i divisioninfo editor z epvp, link do pk2 tools był gdzieś tu podawany.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2xup

z takimi wypowiedziami to na inne forum

@topic

Czy ktoś wie może czy są plany stworzenia bota dedykowanego serwerowi ? Czy tylko stary bot byleby tylko bocić i mieć fun ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja nie mam zielonego pojęcia co wy macie z tym expem 15x . Panowie exp na elite sro jest 5x i każdy dobrze o tym wie. Gdyby był 15x to zabijając pierwszego moba byś dostał od razu 5lvl za zabicie drugiego moba 7lvl. Spytajcie się w grze jakie są raty każdy pisze że 5x drop to samo jest sporo mniejszy. Dropi dobrze jak się ma party na 8 i się leje non stop po dwa, trzy moby naraz. Tym bardziej że użyłem dwa razy już zwój na 2x exp a po 3 godzinach jak nie więcej wbiłem 30lvl gdzie mając non stop party na 8, i bijąc moby bez przerwy.

Opublikowano
Gdyby był 15x to zabijając pierwszego moba byś dostał od razu 5lvl za zabicie drugiego moba 7lvl

Hahah ;D

Zjeb.

Opublikowano

Ja nie mam zielonego pojęcia co wy macie z tym expem 15x . Panowie exp na elite sro jest 5x i każdy dobrze o tym wie. Gdyby był 15x to zabijając pierwszego moba byś dostał od razu 5lvl za zabicie drugiego moba 7lvl. Spytajcie się w grze jakie są raty każdy pisze że 5x drop to samo jest sporo mniejszy. Dropi dobrze jak się ma party na 8 i się leje non stop po dwa, trzy moby naraz. Tym bardziej że użyłem dwa razy już zwój na 2x exp a po 3 godzinach jak nie więcej wbiłem 30lvl gdzie mając non stop party na 8, i bijąc moby bez przerwy.

Muszę Cię rozczarować: exp jest 15x.

Co prawda bot i tak by się przydał bo na 72+ już powoli leci. Ja na Mysro, gdzie jest 30x, bociłem :>

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

Ziemboru. Widać, że nie czytasz wogóle forum elitesro ;) Przypuszczam, że nawet na isro nie grałeś ;) Zanim coś tutaj napiszesz to obczaj temat ;)

Adiko co do twojej wypowiedzi "edytowania pk2" powiedz co podmienić. Na pk2 się troszkę znam ;)

Opublikowano

Sketiss ty sobie za duzo nie przepuszczaj. bym ci lepe wyjebał za to nie grałeś na isro, lepiej trzym morde dzieciaku bo kiedy ja zaczynałem grać na isro to były czasu 3 serverów gdzie botów nie było jeszcze i isro był w swojej najlepszej kondycji, czasy karawan i jobów, ty tego zapewne nie pamiętasz bo w tibie zaczynałeś grać.

Opublikowano

ELo mam pytanie, na 100% się wbije przez ten Autologin? Bo wbijam już od godziny i lipa

Ja wbiłem po 70-80 minutach.

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

Ktoś może wrzuci link albo cytat z oficjalniej strony servera jakie te raty są...? bo ja także mam wątpliwości.

Opublikowano
1.After two days of testing, we feel that the experience rate needs to improve, so we decided, exp rate will set to 15x

PL: Po dwóch dniach testów uważamy, że exp rate powinien się podwyższyć. Zdecydowaliśmy więc, że będzie wynosił 15x (tak mniej więcej, sam tłumaczyłem..)

źródło:

http://forum.sro.vn/viewtopic.php?f=8&t=199

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ziemboru, na jakich podstawach możesz mnie nazywać dzieckiem? To ja mogę Cię nazwać dzieckiem, ponieważ nie umiesz kulturalnie i z powagą wypowiedzieć się na temat mojego postu. Ogarnij temat i później zacznij pisać jakieś głupoty. Co do Tibii to nigdy nie grałem i raczej nie zacznę. ;)

PS. Swojej historii związanej z Silkroad'em nie musisz nam opisywać. Poprostu stwarzasz pozory gracza który nic na jego temat nie wie ;]

Opublikowano

Flame War to na pm.

Przestańcie pisać posty niezwiązane z botem, bo posypią się warny i odpoczynki. Ogarnijcie co się dzieje w dziale...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Co to bota to jest możliwość że będzie działać, gdyż zrobiłem te wszystkie pierdoły związane z ruskim clientem i tym pk2 tools. Jedynym problemem jest to, iż po edycji media.pk2 w launcherze nie pojawia się start. Jeśliby ktoś wiedział o co chodzi (szczególna prośba do Adiko bo mówił że bot mu działa) niech napisze na gg: 5218539 lub pm tutaj. Dziękuje z góry i pozdrawiam.

Opublikowano

a update na rusro trzeba robić przed podmianami?

@edit: Dałem rade. Pokazuje sie start i mam serwer elite na ruskim cliencie. Teraz Adiko sznowny zdradzisz mi sekret jak odpalic clienta przez loadera? Jak zaznaczam redirect gateway server na port jak w bocie to mi pokazuje net error. Jak nie zaznacze to sie uruchamia silk, lecz bot nie załapuje. Poradzisz coś?

Opublikowano

Czy RuSroBot 1.12 dziala z aktulna wersja rso ? czy trzeba szukac starych wersji rsro ?

[ jak by mogl ktos pomoc a tu nie chce pisac to pm ]

_ down

wersja 1.0.71 ribot'a ?

Opublikowano

Tak napewno. Logowałem sie na moje konto na rusro to po pierwsze a po drógie jak update clienta zrobisz to masz 1.036 czyli tkai jak na esro. Bot będzie diałać na 100% tylko musi mi ktoś pomóc bo przy odpalaniu silka przez loadera i bot wyskakuje c4 error i potem dc. Naprawie to i sie uruchomi esro z botem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...