Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3x P - czyli prośby, problemy, pytania.

Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc, zauważając fakt, iż zwiększa się napływ tematów z problemami, postanowiłem napisać do tego odpowiedni temat, mający na celu usprawnić funkcjonalność działu.

Piszcie tutaj wszystkie problemy jakie macie z mythosem. Jakiś błąd lub np. problem z questem itd, ale i również prośby o wytłumaczenie czegokolwiek itp.

Każdy kolejny temat, w którym zawarte będą jakieś problemy, prośby czy inne pytania, będzie przekierowywany, a następnie usuwany.

Pozdrawiam.

@edit.

Temat podpiąłem.

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

da się. Jeśli sprzedałeś item u npc, to wchodzisz w niego, zakładka wylupienie i tam możesz odkupić wcześniej sprzedane przedmioty. To jeśli chodzi o sprzedanie. No, ale niestety, gdy przerabiasz na składniki, to nie ma odwrotu.

Opublikowano

Z tego co wiem obecnie nie ma żadnego priva, czyli pewnie nie da się go stworzyć. Nie słyszałem też nic o takiej możliwości.

Opublikowano

mythos i prywat?

to nie idzie w parze...

Mythos to typowe hack'n'slash więc watpie ze powstana privy a po 2 nowa gra wiec pliki nie beda udostepnione tak szyybko ;p

b577e893e102f.png

Opublikowano

Witam. Warto inwestować w skill "Zaognione rany" u nimroda? Jest on przydatny? Bo z tego co widzę to to krwawienie zadaje małe dmg :F...

Opublikowano

wyskakuje mi taki błąd podczas włączania mythosa... pojawia sie on tuż przed okienkiem do logowania

bład.bmp

mam win xp 32 bity

zainstaluj najnowsze sterowniki, pobierz ten program visual c++.

Witam. Warto inwestować w skill "Zaognione rany" u nimroda? Jest on przydatny? Bo z tego co widzę to to krwawienie zadaje małe dmg :F...

Zależy jakim buildem grasz...

Opublikowano

Witam. Szukam buildu nimroda pod bronie 2 ręczne drzewcowe. Chciałbym dowiedzieć się głównie jak mam rozdawać punkty statystyk... Ma ktoś może sprawdzony ów build? Proszę o szybką odpowiedź

Pozdrawiam.

Opublikowano

są jakies wojny/bg....?

jak w 4story czy wowie

Więc wojen nie ma żadnych w Mythosie gildijnych. Tutaj nawet trudno o pvp ^^

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Witam, otóż 2 dni temu zrobiłem sobie konto, i z 5 serwerów przy włączaniu gry wybrałem serwer niemiecki i mam już dość spory level, gram nimrodem i inwestowałem w zręczność czy może mi ktoś podać stronę na której moge kupić zwój resetu statów?

Opublikowano

Witam, otóż 2 dni temu zrobiłem sobie konto, i z 5 serwerów przy włączaniu gry wybrałem serwer niemiecki i mam już dość spory level, gram nimrodem i inwestowałem w zręczność czy może mi ktoś podać stronę na której moge kupić zwój resetu statów?

Łap :

http://mythos-europe.com/de/shop-login.html

imgadi.jpg
Opublikowano

a czy jest sens grania wogóle grac na tym niemieckim serwerze czy zacząć od nowa?

Jeżeli dobrze operujesz językiem niemieckim i czujesz się dobrze w otoczeniu Niemców to graj , który wbiłeś poziom ? Jeżeli nie osiągnąłeś zbyt dużego poziomu to radzę zacząć od nowa niż tracić pieniądze na zwoje :)

imgadi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...