Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
moze ktos podac link gdzie to sciagnac ?xD

Jest link na początku, masz jeszcze tu do producenta.

h ttp://www.torquesro.info/files/TorqueClientless_2.0a.rar

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam Panowie nietypowy problem jak uda mi sie wbic na server poprzez tego clienta to po około 30 minutach działa silk dalej gg też działa ale nie mam internetu o.O Sprawdzałem już to kilka razy i zawsze jak wbije na silka przez Torque to po około 30 minutach nie moge chodzic po necie bo pisze połączenie zostało zresetowane a gg i silk dalej działa a wszystko co chce innego przez neta odpalic nie działa. Moze ktoś już miał ten problem i wie o co tu chodzi. :)

A żeby to naprawic musze zresetowac Router czyli dupa bo wywala mnie z silka.

Opublikowano
A ja mam Panowie nietypowy problem jak uda mi sie wbic na server poprzez tego clienta to po około 30 minutach działa silk dalej gg też działa ale nie mam internetu o.O Sprawdzałem już to kilka razy i zawsze jak wbije na silka przez Torque to po około 30 minutach nie moge chodzic po necie bo pisze połączenie zostało zresetowane a gg i silk dalej działa a wszystko co chce innego przez neta odpalic nie działa. Moze ktoś już miał ten problem i wie o co tu chodzi. :)

A żeby to naprawic musze zresetowac Router czyli dupa bo wywala mnie z silka.

Wina systemu, kumpel też tak mial i jedyne rozwiązanie jakie spubował to format - pomogło.

76561198001815076.png
Opublikowano

ja mam nastepujacy problem > jak troqqq wbije na postac i do swiata i jak odpali silka to niechce sie ajk gdyby siwat wczytywac ( nie pojawiaja sie ludzie itp ) taka ścina silka 0.o czy mam slabego kompa czy cos jest nie halo xD ?

Opublikowano
ja mam nastepujacy problem > jak troqqq wbije na postac i do swiata i jak odpali silka to niechce sie ajk gdyby siwat wczytywac ( nie pojawiaja sie ludzie itp ) taka ścina silka 0.o czy mam slabego kompa czy cos jest nie halo xD ?

Jakiego masz kompa i czy jak odpalasz loaderem to masz normalnie?

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam taki problem jak wbije na silka wybiore chara i zrobie swamp to client to mi sie wlancza ale ciagle jest obrazek wczytywania o co biega??

Seiran95.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Ja mam taki problem jak wbije na silka wybiore chara i zrobie swamp to client to mi sie wlancza ale ciagle jest obrazek wczytywania o co biega??

Jakbyś czytał tematy, lub poczekał chwile to byś wiedział.. gdy zalogujesz się do i dajesz swamp to klient to najpierw postać używa return skrola, w tym czasie pasek się nie ładuje, dopiero gdy postać po teleporcie pojawi się w mieście dopiero wtedy zacznie się ładować, pisałem to już.

Opublikowano

Wiem czytalem ale czekalem ponad 15 min i nic ;/

To nie wina sprzetu bo kompa mam dobrego ram 2gb procek 2x 3,2mhz

Robie wszystko tak jak w tutku ;/

Seiran95.jpg

Opublikowano

ja mam 512 ram karta 64 xD silk daje rade zawsze xD ale w jakim sensie mam normalnie odpalajac loaderem ? ( torque mam na legicie )

Opublikowano

Dzieje ci sie tak gdyz postac najprawdopodobniej dedła.Tez tak miałęm na noob charze i jak podszedłęm do niego on lezał na glebie , resnałęm go i jeszcze raz wzialem swap to client to all było ok:D

Opublikowano
A ja mam taki problem, wszystko ladnie chodzilo nawet ze sro kingiem ale teraz po kliknięciu login wysztko jest ok i kiedy wyswietla connected to the world server i od razu dissconnect.. o co biega?

Jakis turek cie poprostu przescignał i szybciej wbil:) Kazdy tak ma.

@UP: Tak wstajesz i wtedy all ladnie dziala:D

Opublikowano
mi sam niechce wstac jest jakas opcja w rorque zeby wstal??

w zakladce Char Settings dodajesz do MASTERLIST nick chara ktory cie resuje

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano
jest jakas komenda żeby po dedzie odradzał się w mieście?

Niema takiej, to w grze musisz w danym mieście ustawić w teleporcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema.. Mam problem, ponieważ jak pisze mi, że wbiłem to tuż po tym pisze, że "Disconnected" i znów wbija... proszę o pomoc !!

1683786366.png
Opublikowano

Hej. Chcę włączyć normalnie Clientless Torque... Klikam na ten program, niby się coś ładuje, ale potem nic... tak jakbym go nie odpalał. Proszę o pomoc !

1683786366.png
Opublikowano

Witam.

Przeczytałem że program działa w zgodności z sroingiem, i można odpalić max 3 boty.

Czy program potrzebuje wsparcia loadera testosterone aby odpalić 3 silki?

Czekam na odpowiedź ;)

Opublikowano

Więc pomoże ktoś?? Chcę włączyć normalnie Clientless Torque... Klikam na ten program, niby się coś ładuje, ale potem nic... tak jakbym go nie odpalał. Proszę o pomoc !

1683786366.png
Pomocnik
Opublikowano

Nie mam retorn scrolli , nie moge sie przez testosterone zalogowac do slka , hard mod ... tez ch*j go strzelil . Jak ja mam sie zalogowac , zeby kupic te je***e return scrolle !!!!!!!!?

Błąd : BSObj Plugin

can't create file transfer menager!

Maybe pack file corrupted or someone is arleady accesing it now ...try a few minutes later . K***A Jego Mac ******************************************************** xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...