Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam taki problem wlanczam srokinga loguje sie na nim i jak juz wbije na torque na chara i daje Select potem Swap to Client to włancza mi sie silk i wybiera mi postac i wszystko ok ale niemoge nic zrobic ze srokingiem niemoge włonczyc go za pomoca Home ani End niemoge ustawic nic ... jakis pomysł :] ??

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
co zrobi zeby sroking dzialal po zminimalizowaniu silka do clientlessa ?

Nie da się, bot zatrzymuje się po przejściu w clientless.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

włanczam Torque loguje sie wbijam na postac gdy włanczam Swap to client to wlancza mi sie silk wybiera mi automatycznie postac i wchodzi w gre kiedy ja mam niby właczyc tego srokinga jak juz bede w grze czy jaki ch** ??????

Admin Cienia
Opublikowano
włanczam Torque loguje sie wbijam na postac gdy włanczam Swap to client to wlancza mi sie silk wybiera mi automatycznie postac i wchodzi w gre kiedy ja mam niby właczyc tego srokinga jak juz bede w grze czy jaki ch** ??????

Włączasz najlepiej wtedy gdy postać się już pojawiła.

Opublikowano

ale ja jak jestem na silku ktorego właczyłem za pomoca torque i właczam srokinga loguje sie na nim i pisze start game na przemian z stop game i pochili pojawia sie tylko stop game ale jak powieksze silka to nic niemam zadnych ustawian ani nic nawet jak dam End i Home na klawiaturze to nic sie nie pojawia ... jakis inny pomysł ??

Opublikowano

Siema. Gdy włączam Swap To Client to pisze, że nie mam scrolli..., a scrolle na pewno mam.. o co biega ? Proszę o pomoc szybką .. dam 5* Pozdro.

1683786366.png
Admin Cienia
Opublikowano
Siema. Gdy włączam Swap To Client to pisze, że nie mam scrolli..., a scrolle na pewno mam.. o co biega ? Proszę o pomoc szybką .. dam 5* Pozdro.

Musisz je mieć w pierwszym rzędzie w inventory.

@down

Wtedy nie wiem, czytałem że musi być w pierwszym rzędzie. ;) Jak i na innych mnie nie działał.

Opublikowano

może postac jest martwa ?? jeśli jest martwa tez tak pisze :) bo nie może scrola użyć

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

teraz niewiem od czego to zalezy ale jak juz właczam torque i potem srokinga to wkoncu pokazuje mi sie Log1 i sie scina na maxa silk i juz sie nie odcina ... ;/ spowodowane jest to poniewaz ... ?? PC czy net ??

Opublikowano

Mam pytanko czy można w jakiś sposób ustawić aby poprzez clientessa postać przyjmowała party?

Nie chodzi mi o dodawanie ludzi do party

Czekam na odpowiedź ;)

Opublikowano
teraz niewiem od czego to zalezy ale jak juz właczam torque i potem srokinga to wkoncu pokazuje mi sie Log1 i sie scina na maxa silk i juz sie nie odcina ... ;/ spowodowane jest to poniewaz ... ?? PC czy net ??

to samo mam :rolleyes: jakieś pomysły ?

Opublikowano
Czy jezeli sie zalogowalem przez torque i wybralem postac a nie mam return scrola w pierwszym rzedzie to nie ma szans na wejscie do clienta?

Ustawić aby postać zaakceptowała party od twojej drugiej postacji, wyrzucić drugą postacją returna na glebe i podnosić do skutku az trafi na postać na Clientlessie ; >

Inne wyjscie - zalogować sie normalnie przez loadera albo coś i kupić returna ; ]

76561198001815076.png
Opublikowano

CYTAT(Cimcikm @ Jul 9 2009, 07:55 AM)

to samo mam :rolleyes: jakieś pomysły ?

mam to samo jakieś pomysły ^^ ?

Opublikowano
Musisz je mieć w pierwszym rzędzie w inventory.

Nie prawda . Musisz miec w inventory ale koniecznie na pierwszej stronie;] Obojetnie ktory slot

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano
Nie prawda . Musisz miec w inventory ale koniecznie na pierwszej stronie;] Obojetnie ktory slot

Cutyjesz tak stare rzeczy że głowa boli. :) Mnie nie zawsze działał jak miałem gdzieś w inv rozrzucone, a tak mam zawsze w 1 i jestem w 100% pewien że odpali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...