Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Stworzony przez bot90210 i Nick'a (backo)

Torque Clientless jest pomocna dlonią dla graczy posiadających słabe komputery w silkroad online. Masz szanse zalogowac sie na clientlessie i kontrolowac swoja postac przez panel sterowania i Komendy PM

Opcje:

* Statystyki servera - Pokaze informacje o zapelnieniu servera i ilosciach wolnych slotow

* Chat - Mozesz pisac do ludzi przez interface clientlessa

* Zabezpieczenia - Zabezpiecznia twojego konta przeciwko banowi, zostały dodane zabezpieczenia ktore zmieniaja kod po kazdym uruchomieniu bota

* Party - Clientless zaprasza do party, moze takze zapraszac innych wystarczy wpisac komende

* Auto Res - Przyjmie kazdego ressa. Bedzie automatycznie wstawal jesli nie masz 10lvl ;]

* Auto Academy - Zaakceptuje akademie od uznanego Mastera

* Updating - Clientless bedzie laczyl sie z serverem i szukal nowej wersji

* Login gdy wolne sloty- Prawie jak LogSro, ustaw ilosc slotow , bot nacisnie connect kiedy tyle slotow bedzie wolnych.

* Str/Int - Rozdawaj Stat Pointy poprzez interface clientlessa

* Clientless do Client - POZWALA CI NA ZMIANE Z CLIENTLESSA NA CLIENTA! Kiedy robisz zmiane z CL na Clienta return scroll zostanie uzyty. Kiedy jestes na cliencie wpisz /clientless aby powrocic do clientlessa ;],

* Char Creator - Mozesz tworzyc chary poprzez program.

Ponizej podane sa komendy które mozesz uzywac poprzez PM, Komendy przysylasz z innego konta, ktore zostało zatwierdzone. Znaki <> zostaly uzyte by pokazac jak wpisywac komendy, kiedy uzywasz komend nie wpisuj ich !

* invite <Nazwa Gracza> - Zaprosi gracza o nazwie Nazwa Gracza, do ustawionego w opcjach PT

* leave - Opusci Party.

* trace <Nazwa gracza> - Bedzie mial ustawiony trace na wybranego gracza. Jesli zginiesz podczas trace, po ressie bedziesz mial dalej dalej ,,sledzil'' wybranego gracza

* untrace - Koniec trace!

* move <x> <y> - Pojdzie na Cordy X/Y

* sit - Raz nacisniesz to usiadzie, drugi raz to wstanie ;) Wymiana komand Usiadz/Wstan

* zerk - Bedzie uzywal zerka

DOWNLOAD: www.torquesro.info/clientless.html

OFICJALNA STRONA

SKAN WE WŁASNYM ZAKRESIE!

DZIAŁA ZE SROKING

TuT by rekon

1. Wlacz Torque i zacznij sie logowac

2. Gdy sie zalogujesz nacisnij swap to client

3. Gdy silk sie włączy uruchom launchera srokinga

4. Zaloguj sie do niego i poczekaj chwile aż wykryje

postać..

5. Gdy wykryje postać ustawiasz bota i w all chat wpisujesz/clientless

TUTORIAL: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=35478

Download: http://rapidshare.com/files/244050395/Torq...s_2.0a.rar.html

Jak ? gdzie ? te komendy wpisywać ? bo loguje się na clientless i pisze a żadna komenda nie działa !!!!!!

Admin Cienia
Opublikowano
ten progz dziala na sjsro ? :< zapytam inaczej , czy istnieje mozliwosc dodania serwera SJSRO ? :<

Nie, niema. Ani na żaden inny serwer inny niż Isro.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
a moze ktos dac linka na cos innego niz rapid ? pls smile.gif

prosze - http://www.sendspace.pl/file/VCUwUzBV/

Jak ? gdzie ? te komendy wpisywać ? bo loguje się na clientless i pisze a żadna komenda nie działa !!!!!!

aby komendy dzialaly to musisz miec 1 chara wlaczonego w grze, i na reszcie charow, w torque, w zakladce "Char Settings" ustawiony nick Mastera (postaci co ma wydawac komendy) jak to ustawisz to w grze postacia np "botek1" piszesz PM do postaci 2 np "botek2" - po nadaniu mastera, wyglada to tak:

Botek1(TO): trace Botek2

(jesli postac nie znajdzie postaci o takim nicku odpowiada:

Botek1(FROM) Trace Who?)

A jak znajdzie to daje trace

@PS komendy piszesz postacia znajdujaca sie W GRZE zwyklymi PM

Opublikowano

ahaa to dobrze ;p ale nadal nie wiem czego mi nie chce zaczac samo logowac chociaz robie wszystko tak jak jest opisane ;/ wyskakuje mi w tym okienku w programie coldn't cos tam ze nie moze sie polaczyc..W czym tkwi problem?

Opublikowano
działa z nim Agbot?

dziala ale w tkaim innym sensie ;/ bo KAZDY bot dziala dopiero jak przezucisz silak do klienta opcja "swap to client" a jak dasz cleintless to bot sie rozlacza z silkiem ;/ wiec najlepszy bot co by dzialal na clientless to sbot (z wbudowanym clientless :PP)

Opublikowano
ej a jam mogę włączyć clientessa z poziomu Silkroad (czyli clientess mi wbił włączam okno z silkroad i chcę spowrotem clientessa

W czacie wpisujemy /clientless

@Down

Chyba do 25 (Limit kont na IP)

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
ile nich moge włączyć na raz ?

Tyle ile maksymalnie możesz odpalić postaci.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Tyle ile maksymalnie możesz odpalić postaci.

Limit połączonych kont z serwerem joymaxu wynosi 25 kont ; ]

---------------------------------------------------------

Zauważyłem po napisaniu posta twojego edita. ;)

76561198001815076.png
Opublikowano

ale po co komu clientless? przeciez poza rozdawaniem statow w int/str wszystko jest pod reka

loader zawiera opcje dawania party, przyjmowania ressa i tym podobne, a silka latwo mozna schowac za pomoca Condor Client Manager i przywrocic bez problemu jakim jest pojawianie sie w miescie a ponadto wiekszosc osob wchodzi przez niego do gry...

teraz bot, loader i CCM to podstawa dla kazdego gracza a po co komu program ktory daje to samo co juz posiadamy? ;)

Opublikowano

ja tam juz lagow nie mam jak uzyje hide

tylko mi net czasem nie nadaza, lecz tak poza tym to wszystko ladnie chodzi

teraz mam lepszego kompa, ale wczesniej mialem 512 ram i jakies 2Ghz procka.. karta graficzna praktycznie drewniana byla a na opcji hide jaka jest w agbocie (i o ile sie nie myle dziala tak samo jak ta w ccm) smigalo mi wszystko za wyjatkiem neta

@EDIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...