Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@UP: Niby działa ze srokingiem chociaż nie mogę tego potwierdzić :P

"DZIAŁA ZE SROKING

TuT by rekon

1. Wlacz Torque i zacznij sie logowac

2. Gdy sie zalogujesz nacisnij swap to client

3. Gdy silk sie włączy uruchom launchera srokinga

4. Zaloguj sie do niego i poczekaj chwile aż wykryje

postać..

5. Gdy wykryje postać ustawiasz bota i w all chat wpisujesz/clientless"

U mnie nie działa ten sposób :P Może u Ciebie coś się ruszy :)

Inny bot w sensie ze nie sroking.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie, u mnie zaloguje sie robie tak jak pisze, i czekam czekam az w grze pojawia sie te wszystkie okienka od Srokinga i tak parenascie minut i nic... Moze wiadomo co zrobic?

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

A ja bym bardzo prosił żeby ktoś poprawnie napisał jak to odpalić ze srokingiem, bo nie wiem po co ktoś wstawia tuta jak go odpalić z tym jak nie działa...

Opublikowano

Włączas clientlessa logujesz sie na postać, potem naciskasz swap to client, jak Ci sie client uruchomisz włączasz launchera Srokinga, logujesz sie na niego i w grze ustawiasz bota, i już

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

@up

Próbowałem tak pare razy po restarcie i mi się okno logowania nie pokazuje a jak się zamknie lounchera to się silk wyłącza i to cały ból. Dobra zadziałało teraz inny problem... Gorszy problem powstał: wpisuje cleintless no i silk się nie chowa i słychać tylko bzyczenie i tyle... help ktoś

Opublikowano

Lol, mam kolejny problem. Wyskakuje mi błąd, w którym pisze ze potrzebuje jakiegos sposobu do przeteleportowania się, nim chce wejsc na clienta z clientlessa.... Wszystko Git tyle ze ja mam w inv return scrolle, wiec nie wiem w czym lezy problem... Pomoze mi ktoś?

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Działa to komuś ze sroking'iem ?

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Słuchajcie !!! Jak macie stall to nie mozecie zmienic z clientless na clienta !! Wiecie dlaczego ? kiedy masz stall return scroll nie moze sie uzyc.. Musicie poczekac az wszystko zejdzie rob relog!! To jest bardzo wazne kiedy masz blad!

//Ciach

Opublikowano

Kurcze ciagle sie pytam i nikt mi nie odpowiada.Wie ktos moze jak naprawic wyskakujacy bład w trybie client po paru minutach?? "runtime error"

Opublikowano

mam wielka prożbę... bo kiedys juz miałem go na kompie ale wyskakiwał jakiś błąd ... usunołem, ściagnołem jeszcze raz i nie moge wszystkiego wypakowac... tzn. jest wszytsko prócz programu ;/ a przy wypakowywaniu wyskakuje jakis błąd... czy mógłby ktoś już rozpakowany program zamieścić w necie ? byłbym bardzo wdzięczny ! i oczywiście poleci 5* ...

#Up

o ile sie orętuje to nie trzeba nic aktywowac... po prostu samo wstaje... jesli ktoś reśnie zaakaceptuje a jeśli masz mniejszy jak 10lvl to sam wstanie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tam napisane, że działa z srokingiem ale robię wszystko według instrukcji i nie działa 1h czekałem i mi się okienko bota nie pokazało.

Ktoś miał taki problem i go rozwiązał??

Opublikowano

A jak otworze silka na clientlesie to bede mogl pozniej grac normalnie czy tylko bede mogl kontrolowac postacia przez panel sterowania?

Opublikowano

Mam problem, rano wszystko działało , aż do teraz...

Normalnie klikałem na login i czekałem, jeżeli full i znów mogłem kliknąć, a teraz Torque stoi na napisie :

[13:36:49] Welcome to Torque 1.7

[13:36:49] Created by bot90210 and Nick(backo)

[13:36:52] Connected to the login server.

[13:37:39] Sending login data...

i nic :/

Opublikowano

to jest wersja w której wpisuje sie kod ... a botmax tak namieszał że nawet clientlessy sie pogubily ^^

userbarwb.png

Opublikowano

mi też niestety nie :( a bez niego nie moge postaci farmić ;/

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...