Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[clientless] Torque 2.0a

Fearless

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Przeczysz sam sobie :D Przeczytaj swoj post dokladnie.

I niema takich rzeczy, na których niema rady (no prawie :)), na to jest napewno, ale nikt jeszcze nie wpadl na to :P

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ee mam pytanie bo jak mi sie juz zaloguje to to pisze item not found i jakeis cyferki qmpel mi cos mowil ze on uzywa rturn scrolli czy cos one musza byc w jakims miejscu np na 1 karcie w inentory czy cos bo cos a ja mam na 2 karcie mi sie wydaje mi sie ze to wlasnie o to chodzi

Opublikowano

jak przejsc spowrotem do clientless?

a juz mam sorka za post

@ jak wlaczyc trace na postac jedna?? bo niewiem jak wpisywac te komendy!! plss help bo chce spac a mam 5 silkow wlaczonych bez premki xD

Opublikowano

sora za drugi post ale msuze bo nikt nie zobaczy ;/ wiec jak wlaczyc trace na postac jedna?? bo niewiem jak wpisywac te komendy!! plss help bo chce spac a mam 5 silkow wlaczonych bez premki xD

Opublikowano
no niestety pobanowali trochę osób co używali "crackowanego" Torque z agbotem

Wiecie co te bany sa chyba na niby.Moj kuzyn dostal bana a ja własnie wbilem na jego postac odziwo.Na prawde nie zatruje własnie siedze an jego charze:D Cos dziwnego troche;p

Opublikowano
Wiecie co te bany sa chyba na niby.Moj kuzyn dostal bana a ja własnie wbilem na jego postac odziwo.Na prawde nie zatruje własnie siedze an jego charze:D Cos dziwnego troche;p

Podaj nick ; ]

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano
Jak mam silki to nie mam o co sie bać?? ;p

Prawdopodobieństwo jest tak niewielkie że prawie żadne, więc luuz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Xatrom zobaczcie sobie jezeli nie wierzycie server hercules;p

Pokaż nick z charem w grze bo powiedzieć to ja też se mogę. ;)

Opublikowano

I co teraz wierzycie??:D

----------------------------------------------------------------

Myślę że wiary godne ale teraz kontynuujcie temat. :P

//D&G

Admin Cienia
Opublikowano
h ttp://torquesro.info/clientless.html <<--- masz tu 2.0a Torque

i mam 2 pytanie czy da sie jakoś wyłączyć to żeby tp nie robił bo nie mam scrola na głównym chcarze a przez normalnego loadera to przez chiński rok nie wbije ;/

W takim razie nie wejdziesz na serwer, bo skroll musi być.

Opublikowano

ludzie jak dziala opcja: move x y bo mi ona nie dziala ;/ moglby ktos dac przyklad jak tego uzyc (mam mastera w masterlist a opcje jak trace<nickname> dzialaja, tlyko z tym move x y mam problem) help pls

Opublikowano

ja mam za to taki problem ze jak sciagne, wypakuje i chce uruchomic to wyswietla mi sie taki blad c/...... niemozna uruchomic aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa. problem ten moze rozwiazac ponowne zainstalowanie aplikacji.

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano
ja mam za to taki problem ze jak sciagne, wypakuje i chce uruchomic to wyswietla mi sie taki blad c/...... niemozna uruchomic aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa. problem ten moze rozwiazac ponowne zainstalowanie aplikacji.

zainstaluj net framework 3,5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...