Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tam masterem, mi chodzi o wspólną grę, masterem może zostać każdy, poza tym ja nie jestem często w silku, bo jeszcze nauka :)

Opublikowano

Próbowałeś wypakować na inną partycję?

Otworzyć jako administrator?

wyłączyć antiwira?

może komp ci blokuje i nie możesz pograć, spróbuje w panelu sterowania odblokować tam nie pamiętam co ale chyba chodziło o dostęp do internetu :P

Opublikowano

Masterem powinien być jakiś no-life co ciągle siedzi. Najlepiej, żeby master miał warriora i ownił na pvp żeby wstydu nie było xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Próbowałeś wypakować na inną partycję?

Otworzyć jako administrator?

wyłączyć antiwira?

może komp ci blokuje i nie możesz pograć, spróbuje w panelu sterowania odblokować tam nie pamiętam co ale chyba chodziło o dostęp do internetu :P

tak wszysko juz probowalem i nic nie pomaga POMOCY

Opublikowano

Mogę postawić vt 2.1.4, mam zamiar grać prawdopodobnie wizardem. Chociaż zastanowię się jeszcze ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Ja będę prowadził postać Warrior/Cler.

Może założę gildię. ;) Choć nie sądzę, żebyście chcieli mnie na mastera. :)

(Chętnie dołączę do jakiejś polskiej gildii) :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

bez bota długo nie pociągniemy chłopaki... Ja mógłbym zrobić wizardy 2 a potem plvl robić. Glaviera cold/fire albo warriora i na pvp :P

#EDIT

ten temat chyba pobił rekord świata w popularności :O zobaczcie ile osób ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Cain jeszcze nie ma postaci, a gildia chyba kosztuje 500k na początek więc weźmiemy go do pt i będziemy go expić do czasu aż nie będzie razem z nami mógł attakować :D, ja założę gildię(bo mam te 500k już) i przełożę na Caina :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...