Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

logo.png

Szukasz fajnego serwera na którym gra dużo ogarniętych ludzi? I takiego który nie padnie po tygodniu? Dobrze trafiłeś! U nas panuje miła atmosfera. Jeśli masz z czymś problem to zawsze ktoś Ci pomoże. Mamy także dużo ciekawych pluginów takich jak: LWC, Craftbook i inne. A co najważniejsze to na naszym serwerze nie ma lagów!

1-27518-560x95.png

# Potwory: ON

# Moby: ON

# Whitelist: OFF!

# PVP: OFF(na arenie ON)

# Piekło: ON

# Sloty: 200

# IP: s1.minemania.pl

# TYP: Freebuild

Parametry maszyny:

Intel® Core i5 CPU 2300 @ 2.80GHz

16 GB DDR3

2000 GB HDD SATAII

100/100 mbit

Każdy gracz na początek dostaje pieniądze za które może kupić potrzebne mu itemy na start(/warp centrum). Działkę w mieście można uzyskać bardzo tanio!

Serwer głosowy:

teamspeak3g.png

# IP: ts.minemania.pl

# PORT: 9987

Dynamiczna mapa:

674929seri.jpg

# ADRES: http://s1.minemania.pl:8123/

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serv bardzo fajny, lagow nie ma, przyjazna atmosfera i ogolnie wszystko git :]

Polecam!

Wiele rzeczy sie zmienilo - na gorsze. Nie gram juz na tym serwerze i nie polecam gry na nim

@edit. minusujcie sobie, minusujcie, mnie to nie rusza

Gram teraz pod nickiem Somlagi :]

Opublikowano

Gdy server MPCforum upadło nie wiedziałem gdzie się podziać.. Ale teraz znalazłem ten server gdzie 80% graczy jest z tego forum.

Panuje tu bardzo miła atmosfera,by urozmaicić nam czas Admini organizują różne eventy .

Polecam

Opublikowano

Serwer zajebisty poprostu no-lags admini i modzi OGARNIAJĄ co sie rzadko zdarza POLECAM!

Kocham mpcforum.pl!!!

WARNING / AHTUNG / UWAGA
Socket is now currently unavaible
to enable it please restart your internet connection
OR .....
Daj plusika albo kup piwo 

Opublikowano

Gram i serwer bardzo mi się podoba, Zapraszam do gry każdego kto lubi się pośmiać zaprzyjaźnić odpocząć od noobów pobudować. Podsumowując serwer zajebisty

Opublikowano

Podanie o Moderatora gry

Nick Arek817

Staż na servie 2 dni

Staż w Minecraft 2 miechy

Znajomość komend 50%

Lat 14

nie wiem co napisać ale server naprawdę spoko mila atmosfera (ale wiek większość graczy za dużo wymaga)

Edge_Banner_by_Cre5po.jpg

Thank You Edge

Opublikowano

Polecam wszystkim ten server.

Tutaj mam pewność że serv nie rozsypie się za 2 dni tak jak miałem poprzednio, można śmiało budować.

Dobra administracja pomaga każdemu, tak to prawda że trzeba zawsze chwilę poczekać ale nie da się zrobić przecież wszystkiego naraz.

Opublikowano

Serwer totalne dno!

Zrobiłem sobie domek na cubie niby bo admini tak dają cuba że po 1 dniu znika i nie możesz wejść do swojego domu prosisz ich by ci naprawili a tu cicho;/ po przerwie 2 dni wbiłem do gry z ciekawości czy naprawili a tam zamiast szkła to drewno zamiast mebli nie ma nic nawet podłogę ktoś wykopał, a dachu to już nie było wcale a po środku drzewo to ja sobie dziękuje za grę na takim serwie, by kupić cuba trzeba się prosić żeby jakiś admin ruszył dupe i ci zrobił...

Prezka 4/5 serwer 2-/5

Stanowczo odradzam grania na takim serwerze.

sygnature.png

Opublikowano

Popieram Xerio server dno

Wybudowalem domek i nagle ga cos zrobil i wszystkim domki usunelo ci co napisali dostali odszkodowania a jeżeli kogoś nie było no to ga sie nie chce dupy ruszyc i juz odszkodowania nie da

Serva nie polecam

beznazwy1x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...