Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT 1219

Ladir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja gram na poseidonie ze wzgledu na brata i kolegow a normalnie gralem na alps a wlasnie chce ktos nukera na 44 lvlu na alps? za darmo bo i tak nim juz nie bede grac

Opublikowano

nie spamujcie... :/ (srry mój post to też spam w tej sytuacji) kurde bo temat blokną i bedzie problem nie spamowac tylko szukac Tbota ewentualnie czekac!

Opublikowano
ja gram na poseidonie ze wzgledu na brata i kolegow a normalnie gralem na alps a wlasnie chce ktos nukera na 44 lvlu na alps? za darmo bo i tak nim juz nie bede grac

Kolo nikomu niedawa moze ci sie jescze przydac narawde

Opublikowano
Ladir ma racje. Nie pozbywaj sie konta!
co to wniosło do tematu?
Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

jestem tego samego zdanie - zmknac wszystkie tematy ktore sa przestazale lub nie ma w nich odpowiedzi na temat - a tak nawiasem - ja za bardzo nie czaje angielskiego wiec jesli ktos obeznany i w angielskim i w temacie bota to zajzyjcie tam - cos tam wyczytalem ale za bardzo nie kleje elitepvpers.de/forum/sro-exploits-hacks-bots-guides

qwertyuhaxx.jpg
Opublikowano
jestem tego samego zdanie - zmknac wszystkie tematy ktore sa przestazale lub nie ma w nich odpowiedzi na temat - a tak nawiasem - ja za bardzo nie czaje angielskiego wiec jesli ktos obeznany i w angielskim i w temacie bota to zajzyjcie tam - cos tam wyczytalem ale za bardzo nie kleje elitepvpers.de/forum/sro-exploits-hacks-bots-guides

NIE PISAC NIC JUZ STARY NIE KAPUJESZ ??

KTO NAPISZE TO PROSZE ADMINA O WARA!!!

Opublikowano

Koles sapiesz do niego a sam spamujesz? o warna to idz popros mame moze sie zgodzi. On wniosl cos do tematu o tbocie podal nawet link a Ty co? Tylko spam wiec wbij sobie do swojej tepej mozgownicy ze osoba spamujaca w tym temacie jestes tylko i wylacznie Ty (oczywiscie ja tez teraz spamuje bo musialem Ci to wypersfadowac). Bladzisz w brodziku intelektualnym a napominasz innych, usiadz sobie czasem i pomysl 2x a nawet 3x jak bedzie potrzeba cos napisac...

Opublikowano

DOBRA WIDAC ZE NA TYM FORUM NIEOPLCA SIE DAWAC CRACKA DAM NA INNYM BO TU LUDZIE CATY FAJNI np. kilo_kartofli i wileki noob Allen

Opublikowano
DOBRA WIDAC ZE NA TYM FORUM NIEOPLCA SIE DAWAC CRACKA DAM NA INNYM BO TU LUDZIE CATY FAJNI np. kilo_kartofli i wileki noob Allen

Przepraszam ale nie uzywaj zwrotow, ktorych nie znasz znaczenia bo sie osmieszasz...

Opublikowano

Mam problem odpalem Tbot_SRo i ciagle mam Connecting server.Please wait........

Czekam i nic sie nie dziaje.....

Z góry THX..

Wolf-Alexander.png

Kadavra-Mars.png

userbar3.gif

Opublikowano
Mam problem odpalem Tbot_SRo i ciagle mam Connecting server.Please wait........

Czekam i nic sie nie dziaje.....

Z góry THX..

Uzywasz darmowej versji bota 4dniowej, ktorej waznosc wygasla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...