Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT 1219

Ladir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No podnosi wszystkie itemki i jak selnę to jest trochę kaski a wiesz może gdzie się zaznacza żeby sprzedawał dany item? Jeśli jest wogóle taka możliwość i czy jest możliwość że bot reperuje itemki

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
  • Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego ja jak mam coś takiego to wyłączam przez CTRL + ALT + DELETE wyłączam tam w procesach SRO_CLIENT.exe i uruchamiam kolejny raz bota. Jeżeli kolejny raz nie zadziała to tak do skutku!

Opublikowano

Mam pytanko co moze byc przyczyna a mam juz tak od wczoraj a raczej od momentu keidy korzystac z tego tbota instalke sciagnolem z oficjalnej www tyle ze jak laguje sie za 1 razem i sie zaloguje to wsyztko jest ok a jak nieuda sie z powodu traficu wywala mnie.. kiedy ponownie wlaczam bota wpisuje login ,haslo i daje enter wyskakuje mi blad

http://www.sendspace.com/file/vem4yw[/url]

z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano
Mam pytanko co moze byc przyczyna a mam juz tak od wczoraj a raczej od momentu keidy korzystac z tego tbota instalke sciagnolem z oficjalnej www tyle ze jak laguje sie za 1 razem i sie zaloguje to wsyztko jest ok a jak nieuda sie z powodu traficu wywala mnie.. kiedy ponownie wlaczam bota wpisuje login ,haslo i daje enter wyskakuje mi blad

http://www.sendspace.com/file/vem4yw[/url]

z gory dziekuje za pomoc

Heh śmieszny jesteś daj normalnego screena a nie jakiś pliczek do ściągniecia

Opublikowano

@didxelas

tiaa... mam

@Lobsback

to nie dziala

Opublikowano

Włącz Silka najpierw przez Launchera tak jak byś odpalał go normalnie aż pojawi się start. Jak pojawi się start to wszystko ładnie się połączyło wtedy kliknij Exit i włacz silka przez Bota ;-) Też tak czasami mam.

2q0omy0.gif
Opublikowano

China zrobilem jak napisales wlaczylem pierw normalnie silka do momentu az pokazal sie start poczym zamknolem przez przycisk exit. nastepnie odpalilem poprzz poba i ten sam blad.. Nie wiem czemu tak sie dzieje gdy robie restart i uruchoomie ponownie bota i prubuje sie zalogowac wszytko idzie ok i bot normalnie probuje sie logowac lecz czy wyskoczy czy nie ma miejsca na serwerze i wyskoczy mi disconect ponownie nie da rady wejsc. bo wystepjue wyzje pokazany blad ;/

Mysle ze było by ok jak bym mial programik przed dostawaniem dc do tego najnowszego bota, jezeli jest takowy?? Bo po zrestartowaniu kompa i probie wlaczenia bota wsyztko jest ok do momentu niedtstania sie na serva z powodu traficku wtedy dostaje dc i nastepne proby wlaczenia bota i probie zalogowania sie koncza sie tym bledem

Opublikowano

Na taxi chyba by wystarczyl revbot, nie wiem jak to dokladnie dziala, nie korzystalem z tego. Nie wiem jak sobie radzi, gdy bijemy lvl.

Opublikowano
ty jest juz Tbot bo u mnie w akademi master jedzie na Tbocie i pytalem sie czy za free i powiedzial ze tak

TO moze zapytasz sie o linka i nam dasz ??

Opublikowano

Elo mam pytanie na jakim servie jest ten master z botem chętnie sam bym się osobiście zapytał a jerzeli chodzi o servery to polecam Neptum małe lvl i mony sprzedają za 1kk a sosy nawed za 50k

Opublikowano

Oddam moją prawą ręke za tBota za free. Albo obydwie bo po co mi ręce jak bot będzie expił ?? xD

Pomogłem????? ............... pofatyguj sie i OCEŃ MNIE to nic nie kosztuje

Slipknotub.jpg

5052.gifLinkinparkfan.jpg2667is7.png6081.png

walkafx7.gif1880979639472d868bea124.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...