Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT 1219

Ladir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hey a ja dzisiaj uzylem rano tego tbota tego wczesniejszego i mam 1 dzien bocenia ale jak juz sie laduje do silak to pisz disconect fro mthe serwer.czy chodzi o to ze duzo ludzi botuje?

Opublikowano
hey a ja dzisiaj uzylem rano tego tbota tego wczesniejszego i mam 1 dzien bocenia ale jak juz sie laduje do silak to pisz disconect fro mthe serwer.czy chodzi o to ze duzo ludzi botuje?

Wylaczyles loopback lub zmienies tam w ip np. z 60 na 6

Opublikowano

Mam problem z tym botem, nie atakuje mi mobów musze zaznaczyć na moba i dopiero wtedy zaatakuje. Moógł by mi ktoś powiedzec jak go ustawic

#down: ip 60.169.2.206

Opublikowano

Ja mam taki problem mały ^^ otóz po powrocie do miasta bot stoi i nigdzie nie idzie ^^" dopiero jak gdzieś myszką nacisnę to zaczyna chodzić ^^ Help

Opublikowano

ja bocilem wczoraj ten jeden dzien a dzisiaj TYM SAMYM BOTEM BOCE DRUGI....CZEGO CHCIEC WIECEJ?

a poza tym powiedzcie mi jak mam zrobic zeby bot jak wróci do miasta przyjechal na ten sam spot.?

Opublikowano

A mi to dalej nie dziala w pelni do ch*** wszystko ladnie pieknie ale jak podchodzi postac do moba to nie atakuje go!! i nie wiem co zrobic help plx

Opublikowano

Co mam zrobic ? Właczam przez tbota chce sie logowac , wpisuje ID i haslo a potem zacina i pokazuje raport z błedami ;/ Jak to naprawic?

1958a59016af7062.jpg
Opublikowano

U mnie wszystko śmiga. Zbiera wszystko attakuje mobki nawet działa opcja nie zbierania strzał :DDD WIELKIE THX I WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!

Opublikowano

MAm takie pytanie! Czy przycina komuś z was w czasie walki bota od czasu do czasu? Np. walczy z mobem party i w czasie walki przytnie go na 5sek z 2 - 3razy?

Opublikowano

TBot będzie działał wg. producenta od 23.12.2007 do 28.12.2007 (December 23rd - 28th 2007)

@Lopsback

Tak musisz pobawić się w ustawieniu skill'i^^ Powinno pomóc ^^

@Lopsback

THX wszystko już w porządku!

No Problem^^

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...