Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT 1219

Ladir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sie nie myle to podobny temat byl z tym tbotem.

To przeciesz tylko tbot bez żadnego cracka ale moge sie mylić bo jeszcze nie sprawdzilem do konca

Opublikowano

co to za szit zrob ss ze skana i gdzie tu jest crack a gdzie tbot :F

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Hmmm ku mojemu zdziwioniu bot dziala bez problemowo tylo jedna rzec mnie zastanawia ciagle pisze 1 days left ;d i btw thanks za bota oO

Opublikowano

Normalnie Sciagasz wykapowujesz. 2x na ikone dragona klikasz, wpisujesz id dajesz load client czy jakos tak zamykasz wlanczasz znowu i klikasz start i masz bota

Opublikowano

chwile pochodzilo i teraz mi wyskakuje ze wybrana kolejnosc sortowania nie jest obslugiwana przez system operacyjny

czy cos takeigo ;p

9033.jpg
Opublikowano

Prawie wszystko smiga tylko jest jedno ale bot nie zbiera questowych itemow czy jest na to jakis sposob czy niestety nie ?

Opublikowano

kolejnosc sortowania poprostu kliknij okey a gra sie odpali na gamerz planet pisza ze jest to 4 dniowy okres probny a nie CRACK DO TBOTA wiec o co chodzi ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

ok dzieki all ;P aten okres probny bedzie trwal pewnie w nieskonczonosc bo cagle bedzie pisalo ze tyle dni zostalo ;]

/edit:

lol jeszcze silk sie dobrze nie wlaczy a wyskakuje mi 'net error disconnected from the server' :/ cos nie tak robie czy jak ;p

/edit2:

poprobowalem i juz jest ok ;p sor za problem

@downx2

mi hula z loopbackiem xD

9033.jpg
Opublikowano

nom hula bez lopbacka i frame worka

Opublikowano
no racja boot nie zbiera questowych itemow... ;/ i jezeli jest to tylko 4 dniowy okres probny to chu.. jednym slowem...

Noobie to jest crackowany. Nawet jezeli bylby na 4 dni to ludzi by sie cieszyli ze mozna 4 dni odpoczac. Nieche nie sciagaj nei komentuj

Opublikowano
Siema! Mam tu TBOTSRO1219. Te viry sa chyba niegrozne. Jak przy wlanczaniu masz odrazu DC wylacz loopback lub zmien w ip np. z 60 na 6

http://rapidshare.com/files/78606268/TBotSro1219.rar.html

http://www.speedyshare.com/771641780.html

AhnLab-V3 - - -

AntiVir - - -

Authentium - - -

Avast - - -

AVG - - -

BitDefender - - -

CAT-QuickHeal - - -

ClamAV - - PUA.Packed.Themida

DrWeb - - -

eSafe - - -

eTrust-Vet - - -

Ewido - - -

FileAdvisor - - -

Fortinet - - -

F-Prot - - -

F-Secure - - -

Ikarus - - -

Kaspersky - - -

McAfee - - -

Microsoft - - -

NOD32v2 - - -

Norman - - -

Panda - - -

Prevx1 - - Heuristic: Suspicious File With Covert Attributes

Rising - - -

Sophos - - -

Sunbelt - - VIPRE.Suspicious

Symantec - - -

TheHacker - - -

VBA32 - - -

VirusBuster - - Packed/Themida

Webwasher-Gateway - - Virus.Win32.FileInfector.gen!84 (suspicious)

scanwb0.th.jpg

Ty po co dałeś już danego bota na forum?? Takiego bota dałem tego samego dnia co on wyszedł więc Cię nie rozumiem??

PS. Bot działa przez 4 dni potem już nie taki "event" producenta bota

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi co uzuwaja tego bota. Czy gra wam sie wylacza jak bot kupuje poty ?

Bo u mnie bardzo czesto to sie zdaża.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety niezbiera a linki dzialaja. Macie problem kupcie se 5kk na allegro to na poty bedziecie mieli

Opublikowano

Ja od wczoraj bota mam uruchomionego i jest git tylko ze itesmow niebzera szkoda!!!!!

Pytania pisac w temacie. Pamietajscie od loopback

@Trza siedziec przy kompie i patrzec czy cos nie leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...