Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT 1219

Ladir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
a na forum www.silkroad-online.pl powiedzieli mi ze tego suna mooge sprzedac w hotan za 999.999.999g-giant

Za 500-800k sprzedasz jak zalezy jaki server, a jednym slowm to cie w jajo robia

Opublikowano

Hej jestem nowy to mój pierwszy bot mam dwa pytanie gdzie mogę wgrać ten język wschodnio-azjatycki i gdzie ustawić żeby bot używał skili?

Bot nie działa? nie trać głowy 061003sakurach9.gif
Opublikowano

Ehh nic z tego nie wiem gdzie to wgrać i jak ustawić żeby używał skili wie ktoś?

Opublikowano
Kiedy wpisuje pasy naciskam confirm to silk się wyłacza co zrobic??

Zapewne Account który wpisałeś w bocie nie zgadza się z ID w grze i wyrzuca cie.

2q0omy0.gif
Opublikowano

Powie mi ktos dlaczgo bot mi nie zbiera quest itemow i ogolnie rzeczy? Jesli ktos wie jak ustawic zeby zbieram rzeczy i questy to niech powie bo nie ma sensu zostawiac bota jak nie zbiera questow i rzeczy:/ z Gory dzieki:)

Opublikowano
I już bot nie działa:/ choć nabiłem na nim 12lvl:D

Tak tak. Czemu rozsylasz plotki ze juz bot nie chodzi w sobote pisalo 1 dzien w niedziele 1 dzien i dzis psize 1 dzien to chyba musi byc z crackowany

Opublikowano
Tak tak. Czemu rozsylasz plotki ze juz bot nie chodzi w sobote pisalo 1 dzien w niedziele 1 dzien i dzis psize 1 dzien to chyba musi byc z crackowany

On nie jest scrackowany tylko jest za fre przez 4 dni czyli od 23.12.2007 do 27.12.2007

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak napisałeś i nadal mi nie działa nawet jak klikam F5 żeby zmienić ustawienia nic nie wyskakuje nie wiem co sie dzieje

Opublikowano

A wie ktoś może jak zrobić aby postać gdy ma np. 50 % HP siadała a nie brała poty

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Który ty masz lvl ?? 5 ?? że ty chcesz żeby postać siadała zamiast uzywać potów ?? Nie ma takiej opcji w bocie bo to jest nie potrzebne.

2q0omy0.gif
Opublikowano
A wie ktoś może jak zrobić aby postać gdy ma np. 50 % HP siadała a nie brała poty

Bot podnosi wszystko wiec na poty bedzesz mial przeczytaj 1 moj post na 1 stronie

Opublikowano

mam problem, gdy wlaczam tbota wszystko ok i silk sie uruchamia i pojawia sie taka mala ramka i czekam i czekam ona nadal jest

moze ktos cos pomoc?

Opublikowano
mam problem, gdy wlaczam tbota wszystko ok i silk sie uruchamia i pojawia sie taka mala ramka i czekam i czekam ona nadal jest

moze ktos cos pomoc?

Daj ss bo nie kapuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...