Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Pytania]Wszystkie Pytania Dotyczące Nostale Koreańskiego

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo jest spamu na forum odnoście Nostale Koreańskiego, aby temu zaniechać zrobiłem specjalny temat do Dyskusji. Podpinam go.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć mam problem pod koniec jak już wezmę że wypełnilem i bierze mi się takie coś i klikam to co jest koło liginu i klikam w ten pogrubiony napis co później trzeba i jak klikam to mi nie działa .. HELP...!! to co trzeba na końcu zrobić i klikam to pogrubione i kij nie działa ..;f

Odpowie ktoś ?;f

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć mam problem pod koniec jak już wezmę że wypełnilem i bierze mi się takie coś i klikam to co jest koło liginu i klikam w ten pogrubiony napis co później trzeba i jak klikam to mi nie działa .. HELP...!! to co trzeba na końcu zrobić i klikam to pogrubione i kij nie działa ..;f

Odpowie ktoś ?;f

Może wytłumacz najpierw o co ci chodzi bo ja tam nie rozumiem...Pod koniec czego? Jak bierzesz co? I klikasz w co? w skrócie o co ci k***a chodzi? x/

Opublikowano

ze pod koniec reje bierzesz sie to takie 아이디 중복체크를 하세요 i wiem że później trzeba kolo loginu po prawej strony od loginu i klikam to i wiem że później trzeba takie coś pogrubione kliknąć i klikam i nie działa ... HELP!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam taki problem z misją, że:

-Zrobiłem 26cp

-Odebrałem kase i expa od mimi.

-Poszedłem do tego gościa.

I na tym się zatrzymałem bo nie pamiętam tego zadania:P

Opublikowano

@2up MaSZ:

Po przejściu 26 czasoprzestrzeni idziemy do Mimi Mentor opowiedzieć o zdarzeniach w 26 czasoprzestrzeni. Dostajemy punkty doświadczenia, profesji i 15000 golda.

Idziemy teraz do nowego NPC, Rycerza Pinto. Ten powie, żeby porozmawiać z innym nowym NPC na Słonecznych Łąkach, Kapitanem Lamoss. Rozmawiamy z nim a potem dostarczamy mu: 4 Smażone jajka na bekonie, 5 Kanapek z szynką i jajkiem, 8 Wieprzowin i napojów, 2 Przepyszne posiłki i 6 Pieczonych Kurczaków (nie jestem pewien bo dawno tej misji nie robiłem a nie mogę przetłumaczyć nazwy jedzenia). Po dostarczeniu mu jedzenia zabijamy 13 Groźnych Mandr, 15 Małych Owiec i 10 Słabych Jadowitych Chomików. Po zabiciu stworów dropimy (zbieramy od stworów) od Dużych Lisów Cygarniczkę Kapitana Lamoss. Dostaniemy punkty doświadczenia i profesji.

Jeśli mamy 27 lvl idziemy do 27 czasoprzestrzeni. Ta czasoprzestrzeń jest tak łatwa, że nie będę dawał do niej porad poza 1: lepiej zabijać tylko tam gdzie trzeba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiem ci jedno, musisz mieć jakieś 80 przekąsek na cp.

Wiem że bedziesz zabijal Chomiki 30 lv dusi lisy 30-31 i muflony.

Opublikowano

witam, mam pytania:

1. czy trudno bd zrobic sp 4 lucznika na 30 lvl? (chodzi o cp)

2. jakie skille najlepiejkupic na luku aby bylo latwo?

3. na sp jest profesta?

4. jak nie ma profy to jak zdobyc skille?

5gdzie sie robi sp4?

6. ile zajmie wbicie lvl od 26-30? (mam 20 )

witam, wymienie sie kontem:

ja oferuje : maga oraz woja na 1 koncie, mag 48lvl, 32 job, red +1, woj 41 lvl, warek 19 job, konto znajduje sie na serv avalon w nostale PL.

oczekuję : moga lub woja (lepiej maga) min 35lvl, najlepiej jak by byl blue jak by bylo sp2 to bym sie cieszyl, konto wymagane na Serv korea, serv 1

wymiana przebiegala by przez jakiegos zaufanego uzytkownika forum, propozycje na PW thx z góry :P

Opublikowano

Witam Mam problem kolega dał mi woja 41lvl a pod lvl pisze SL 3lvl nie wiem co to ale job to nie jest chyba i mam sp 3 i sp 4 i nie moge ich załozyć moge cos z tym SL zle dziala??

A i to SL pojawia sie tylko gdy zaloze sp ;D na sp 3 mam 3 lvl

a na sp4 mam 13 lvl i tak nie moge wejsc w sp bo pisze Sp 100%

Opublikowano

verga, ty umiesz tylko oszukiwac, gdzie moje konto i PaTry4k? oddaj je a nie, takim noobom nie powinno sie odp.

moje pytanie :

istnieje poradnik jak zrobic na koreanie sp 4? jak nie to prosze mi ospisac np ile i co trzeba zabic, ile moec potów , mapki cp itp. plz, daje plusy i minusy , jakkto woli

Opublikowano

@2up ladnie to sie zamieniać okradzionym kontem ...;f nic a i po pierwsze to moje konto bo na moj e-mail i nie twoje konto..;f

A i dla wszystkim możecie sobie na konto wbić id:patry4k hasło: calambury Pozdro ;] nic nie ma oprucz slabego eq xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...