Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Pytania]Wszystkie Pytania Dotyczące Nostale Koreańskiego

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypadkowo zgodziłem się na dojście do jakiejś koreańskiej fam i teraz nie wiem jak wyjść. HELP

daje + lub -.

PS: próbowałem %familyleave i też tłumaczyłem w google translate na koreński i nic help.

Opublikowano

Vergia nie bd sobie nabijać postów jak ty...;f na bezsensowne gadanie... bo i tak wiadowe że jesteś złodziejem. A więc do żeczy tego posta mam pytanie co jest dobre do expa na magu i łuku z góry dziex.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Patry4k nie chce mi sie z tobą pisać

Pomyslalem sobie: Coraz więcej osób ma problemy z Reje na koreanskim ( nostale.com )

1: imię

2: pesel

3: 2pesel

4: najlepiej przez google chrome poniewaz odrazu nam przetlumacza język

tyle odemnie ;P

błąd uwierzytelnienia ślepoty. Kod zwrotny: [3]

Normalne wejście danych osobowych do urzędu certyfikacji, ale nie jest zarejestrowany, jeżeli odpowiednie informacje

Uwierzytelnienie może nie do ślepoty. Wybierz jedną z trzech agencji na podstawie rzeczywistych świadectw rejestracji i re-

Proszę spróbować, aby się zarejestrować.

Informacje Korea ㈜

Robiłem Wszystko tak jak na filmiku a weszło takie coś co mam zrobic zeby sie zarejestrowac

http://nosworld-extended.de/index.html

prywatny serwer nostale

http://www.youtube.com/watch?v=P_OouENC-Us&feature=related

Opublikowano

Mam prosbe bo nieumiem robic konta na koreańskim nostale i chcialbym poprosic o pomoc albo żeby ktos mi zrobił konto jak cos pisac na pw

z góry dzięki i dam + albo - jak kto woli ;)

sygnaflippy.png
Opublikowano

ej, trudno jest zrobic destro na 30 lvl? chcialem wk ale stwierdzilem ze to destro jest najlepsze, wiem gdzie zrobic ale nie wiem które kliknac bo jest tam chyba 5 opcji, plz o pomoc ( chcem sp3 )

ps. kto da z 50 k? plz, potrzebuje na ulepszenie skilli i przekaski , Nick: VamprahPL

serv 1 na se

Opublikowano

pierwsze jest wk drugie destro czekaj o tak 1-4sp 2-3sp 3-1sp 4-2sp :D

A co do mojego wczesniejszego posta :

Mam pytanie którą postacią nabije szybciej lvl łuk czy mag i na tej postaci które sp najlepsze pod exp ?:F z góry dziex

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pierwsze jest wk drugie destro czekaj o tak 1-4sp 2-3sp 3-1sp 4-2sp :D

A co do mojego wczesniejszego posta :

Mam pytanie którą postacią nabije szybciej lvl łuk czy mag i na tej postaci które sp najlepsze pod exp ?:F z góry dziex

zdecydowanie mag, radze ci na 30 lvl zrobic blue ( szybkie do expa w swiatyni itp.) a na 40 lvl holly ( zaczyna sie mrok )

Opublikowano

cry, cicho siedz, nie pisz noobek bo ja ani patryk nimi nie jestesmy, nie wiem jak ty , moze jestes ;P

Twój spam mnie irytuje... Otrzymujesz blokade na pisanie postów na 24h

Opublikowano

Mam pytanie o co chodzi w tej misji?

@edit zaraz dam zdjecie bo nie weszlo

Już nie odpowiadać zrobiłem już misje.

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

E mam pytanko jakie sa zadanie na 27 lvl z góry thx:)

A o to twoja odpowiedź:

Po przejściu 27 czasoprzestrzeni idziemy zapytać się Rycerza Pinto o Toma. Ten powie o sekretnym spotkaniu rycerzy o które pytamy się Trenera Calvin. Ten odsyła nas do Teomana Topp. Ten mówi że nic o tym nie wie.

I tu miła niespodzianka. Rozmawiamy z Teodorem Tipp, bratem Teomana Topp. Ten powie nam informacje o spotkaniu rycerzy jeśli dostarczymy mu: 10 Pysznego Pokarmu dla Zwierząt, 4 Trenerów Zwierząt, 6 Kamieni Gilion, 15 Vampie i złapiemy mu 3 Groźne Chomiki, 3 Groźne Owieczki i 3 Lisy. Po złapaniu zwierzaków idziemy do Teodora Tipp po informacje. Dostaniemy punkty doświadczenia i profesji. Okazuje się, że te informacje są warte więcej, jednak zamiast zbierać inne rzeczy dla Teodora Tipp idziemy na sekretne spotkanie rycerzy czyli do 28 czasoprzestrzeni.

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

Witam mam problem z Rejestracją na koreańskim nostale

Jeśli jest ktoś kto mi się zarejestruje będe wdzięczny

Proszę o napisanie do mnie wiadomosci na MPC a odpisze id i hasło

moge za to wyslac sms do nostale.pl na 50nd

Opublikowano

co ile na sp laduja sie pkt podstawowe? chodzi mi na se bo wczoraj mi sie skonczyly i dzisijaj ich nie mam, co zrobic zebym mugl zalozyc sp? jak pujde na glaca, zabije kogos bez sp to bd mugl je zalozyc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...