Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Pytania]Wszystkie Pytania Dotyczące Nostale Koreańskiego

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące sp na koreanskim. Czy to prawda ze na 30 lvl można wybrać sobie dowolne sp?

Bardzo prosil bym o odpowieć o.O O.o o.O O.o o.O

Wobbo105_eune_103_3_logo.png

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sweet dream jak wezniesz byle jakie to ci sie wyswietli ta kkarta tam gdzie sie wyswietla bb albo lodolamacz i jak nie chcesz tej to bierzesz anuluj misjie i wybierasz od nowa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, mam jednak jeszcze jedno pytanie - mam misję na 27 lvl, u Teomana Topp. Muszę dać mu 5 sztuk karmy dla zwierząt, ileśtam gilionu, i...? Dalej nie wiem, pisze, że trzeba przynieść tego czegoś 5 sztuk. I nie podawajcie linków do tego bloga, bo w notce o tej misji nie ma napisane nic o czymś, czego trzeba akurat tyle sztuk, oprócz tej karmy.

Opublikowano

hej pomorze ktos w cp 23 bo juz nie wytrzymuje caty czas tego boba dedaja i nie moge przejsc :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Jeśli będziecie potrzebować pomocy w queście cp itp to piszcie do mnie nick: Magus 52lv + ;P

najczesciej gram na ch1

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć,krok po kroku,jak zagrać na Nostale Korean? Byłbym wdzięczny.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

i jeszcze jedno-da się zrobić tak,żeby grać klientem do pl'a na kr? podmienić jakiś plik,albo coś. bo 1,2gb nie chce mi sie ściągać.

Up the Irons!

Opublikowano

i jeszcze jedno-da się zrobić tak,żeby grać klientem do pl'a na kr? podmienić jakiś plik,albo coś. bo 1,2gb nie chce mi sie ściągać.

No co ty xD

Nie da sie :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

Bo w sumie pliki to raczej się niczym nie różnią-prócz czcionki. Ale gdyby podmienić ip,pod jakie ma się łączyć,to powinien pobrać aktualizację:D.

no nic,przemęczę to 1,2gb. mimo,że mam 40 kb/s...

+sik dla ciebie.

Up the Irons!

Opublikowano

Ok, no to w takim razie...

...mag 31 lvl, sp holly (kobitka) szuka kogoś, kto chciałby razem poexpić na glacernonie. :) Klasa i sp nie jest ważna, zależy mi tylko na tym, by postać miała 30+ lvl. Nick - LoveTouhou, najczęściej jestem na ch2.

Opublikowano

Niema jakiegos innego szybszego downloadingu niz ze strony glownej? Net mam 10mb/s srednie pobieranie mam 6mb/s a to gowno pobiera mi z predkoscia 80kb/s.... Po 1.5h czasu juz mnie szlak trafia :angry: A mam to jeszcze sciagac drugie tyle...

Gość Yuki997
Opublikowano

Pomorze ktos ? mam misje mam obecnie 11lvl.. i mam jakas misje 0/5 i 0/5 pod spodem nie wiem oco chodzi nie wiem co mam bic ani robic pomoze ktos ? zrobilem ! :)

Opublikowano

Chciałby ktoś pograć ze mną na Koreanie od 1 lv do końca świata :D

Szukam osoby :

- miłej

- wyrozumiałej

- inteligentnej

- znającej się na grze

Pisać na PW.

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Jak by ktoś na prawdę nie umiał założyć konta na nostale se to pisać na PW powiem co i jak i załatwię kssn

I jeszcze jedno wie ktoś co to za jakiś nowy event na SE

fable-2.jpg

Opublikowano

Jak by ktoś na prawdę nie umiał założyć konta na nostale se to pisać na PW powiem co i jak i załatwię kssn

I jeszcze jedno wie ktoś co to za jakiś nowy event na SE

fable-2.jpg

Nie rozdawaj już kssn, napisałem jak znaleźć w swoim poradniku.

Jaki event?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...