Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Pytania]Wszystkie Pytania Dotyczące Nostale Koreańskiego

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz w grze jesli chodzi o questy, a duże wróżki są od 60lvla i mają 30%+ kosztują od 1kk w górę

Mój nick Magus 62lv mag ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto mi zrobi konto na koreanskim Nostale dostanie 5* i limit plusow lub minusow zalezy kto co woli :) PASSY WYSYLAC NA PW!!!!@

obrazklb.jpg

Robie fora : CSA, GTA, Minecraft :)

GG:23802612

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Prosiłbym o to samo co Morsu.Po prostu nie umiem :angry: Oczywiście lecą 5* i +/- ;) .Login +haslo na pw o.O

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano

Zrobi mi ktoś na koreańskim nostale ?? z góry thx. wysylac na PW bądz gg 34759307 daje plus lub minus jak kto woli .( potrzebne mi tylko konto , bo gre pobralem )

Opublikowano

Jeśli ktoś wgl przegląda ten temat, to bardzo bym prosił o podanie mi numeru kssn na PW, bo z resztą sobie poradzę i grę już pobrałem, podobnie, jak kolega wyżej. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Witam. Mam może mało postów ale spójrzcie na datę rejestracji. Chciałbym prosić o konto do Nostale koreańskiego. jezeli ktoś by mi takowe założył i podał passy na pw byłbym wdzięczny. Bardzo proszę o szybką pomoc limit plusów i 5! plosie

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

@UP Zagrałbyś ze mną na Koreańskim NosTale? Będę je mieć chyba w piątek. Jezeli ktoś chętny do grania ze mną w koreana mam 26 lvl wojownik proszę o PW :)

@Edit

Mój 3 post O_o

Opublikowano

Siemka.

Gram w NOSTALE KOREA ale mi nie idzie... wiec jakbym mogl prosic o jakies konto (najlepiej 30lvl zeby miala postac)obojetnie jaka klasa. Na MPC konto dopiero zalozylem ale prosze was o przekazanie jakiegos konta(30lvl bym prosil)

Chetnych i dobrodusznych prosze o kontakt na PW lub gg-28880856.

PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie za konto leca +

Opublikowano

@UP

Ja ci nie założe konta na Koreańskim pozatym za wykorzystywanie czyjegoś KSSN lub publikacje [7pkt. przeczytaj] jest warn a jezeli koreańczyk z danym kssn zgłosi kradzież danych osobowych to po tobie i płacisz grzywne :> Wrazie KSSN pisz do : Kubaman (chyba) Jezeli nie to wejdz w ten link:http://www.mpcforum.pl/topic/334451-tutorialrejestracja-na-nostalecokr/

OJ SRY ZA ORT ŚPIESZYŁEM SIE BO JADE NA KOLONIE

Wiem że linki podajemy w CODE ale jestem początkujący dopiero 4 post i avatar zrobiłem ^^ jak by ktoś mnie nauczył tych CODE itp. byłbym wdzięczny prosze o PW

Opublikowano

Oj... no sry za double ale nice mi sie juz edytować, zagrałby ktoś jutro ze mna na nostale SE? wrazie co 26lvl woj 1server nick nie ZNAM xD podajcie swoje nicki to szepne bo ogolnie to malo polakow gra razem to raźniej bardziej bo tutaj koreańce podchodzom do mnie i jakieś znaczki puszczajom a potem ALT+A xD

Opublikowano

@orbi2

http://www.mpcforum.pl/topic/334451-tutorialrejestracja-na-nostalecokr/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

nie prosimy o konta , za te pisanie tu juz wbul bys 30 lvl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ej co musze zrobic po zrobieniu 15 misji bo mam juz ptaszka obok zadania i nie wiem u kogo trzeba oddac te zadanie pomocy

@ edit oczywiscie cale zadanie wykonalem ale nie wiem co dalej... ;(

Opublikowano

SIEMA. MAM PYTANIE JAK ZMIENIC HASLO NA KOREANSKIM NOSTALE ( JESLI TO WGL MOZLIWE) PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ... Z GORY THX

Opublikowano

Siemanko. Mam pytanie mogłby mi ktos zrobic konto na koreanskim nostale? Albo wystarczy zeby mi powiedzial jak sie robi konto a najgorsze te KSSN czy mi powiecie .. Strasznie lubie nsotale a z reszta chcialbym zagrac na koreanskim bardzo. Jak cos to PW

Dzięki ;)

Opublikowano

@Up W regulaminie pisze

Zakaz wyłudzania kont i danych osobowych, m.in. KSSN
więc nie wyłudzaj konta/KSSN

@up2x gdy zalogujesz się to przy twoim nicku tylko po niżej w prawo masz jakiś Koreański napis naciśnij i tam masz ale musisz używać Google Chrome spolszczy ci stronę :)

@up3x Wejdź w spis misji i tam masz w prawej stronie nie wiem co piszę po Koreański po prostu naciśnij tak jakby ok ok w prawej stronie / kłania się Global :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...