Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Pytania]Wszystkie Pytania Dotyczące Nostale Koreańskiego

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znudzil mi sie polski global (nostale.pl) po ostatniej kradziezy lecz zostalo mi konto Woj 66lvl 56j sp 1/2/3 Łuk 56 58j sp1/2/3/4 Dam to za konto na koreanskim nostale +30lvl z sp 1/2/3 i najlepiej 4 Jestem uczulony na oszustów gg: 35270042Rejestruje się na stronce: http://www.nostale.com/member/findAccount.aspMam nadzieję że pomogłem

taa, uczulnoy, uzalezniony tak

to ty jestes oszust <haha>..;f

masz racje patryk

ps. sory za wczoraj, nie mialem racji, to ja zmienilem haslo i zapomnialem.

ps 2. co ile sie laduja te 2k pkt na sp? bo mi sie jeszcze nie naladowaly

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah Patry4k powiesz mi dlaczego mnie tak nie nawidzisz ??

robisz 2-3 konta hah smieszny jestes

ochłoń kolego za 24h napisz czy ochłonąłeś...

Opublikowano

barycz zamykasz tematy dotyczące koreana

w nich przynajmniej ktoś odpowiadał

a tu w tym zrombanym temacie

nikt nie odpowiada i wielki

h@j z tego jest zadałem

3 pytania na ani 1

nikt nie odpowi-

edział

Nie dam Ci bana, ale zablokuje Ci możliwość pisania postów na 24h

Opublikowano

barycz zamykasz tematy dotyczące koreana w nich przynajmniej ktoś odpowiadał a tu w tym zrombanym temacienikt nie odpowiada i wielkih@j z tego jest zadałem3 pytania na ani 1nikt nie odpowi-edział moż-eszmidać baanah@j wielki mnie to bochodzi zrobie nowe konto w pare sekund narka zj3bana suk@

co do tematów masz racje ale nie przeginaj, barycz jest modelatorm i ma taka prace ze musi zapobiegac spamu, wiec nie wyzywaj go, ciekawe jak ty bys sie sprawdzil, barycz ma prawo dac bana na ip, wiec moze ci dac bana na all konta jakie zoloysz, siesz sie ze jest miły....

mam pytania:

1, trudno jest zrobic sp na 40 lvl?

2. jakie sp maga jest najlepsze na glaca? red zcy blue?

3. jakie skille kupic na magu?

4. co lepiej zrobic: expic caly czas 1 hara i robic sp do 10 lvl czy zakladac nowe hary i puzniej miec all sp na 30 lvl?

Opublikowano

mam zmienne ip

okok, ale wez go nie wyzywaj, skoro jest adminem 2 działów to znaczy ze zasłużył na to, wiem ze ja tez spamuje i sorki barycz za to ale wiem ze jest to wkuzajace, on by wolal np zalogowac sie do nostale i pogadac z kumplami niz zamykac nasze tematy i dawac tobie bana, wiec wez przemysl to co piszesz bo nie masz racji. a jak cos ci nie pasuje to zmien forum ale zanim to zrobisz to wiedz ze nie ma takiego drugiego jak MPC FORUM

I love MPC

Opublikowano

okok, ale wez go nie wyzywaj, skoro jest adminem 2 działów to znaczy ze zasłużył na to, wiem ze ja tez spamuje i sorki barycz za to ale wiem ze jest to wkuzajace, on by wolal np zalogowac sie do nostale i pogadac z kumplami niz zamykac nasze tematy i dawac tobie bana, wiec wez przemysl to co piszesz bo nie masz racji. a jak cos ci nie pasuje to zmien forum ale zanim to zrobisz to wiedz ze nie ma takiego drugiego jak MPC FORUM

I love MPC

ehh

on ma pomagać jak admin

a nie zamykać tematów

i nie odpowiadać na pytania

Ten temat został utworzony aby uniknąć spamu na forum bo cała strona była zawalona tylko tematami dotyczącymi nostale korea...

Opublikowano

to pisz do niego na pw a nie zasmiecasz temat. barycz, prosze o bana dla tego pana za wulgaryzmy

ban - ok mam jeszcze 5 kont na mpc

za multi cały czas bana będziesz zarabiał...

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś zalozyc konto na koeranskim nostale? od razu mowie ze nie mam kssn.

Passy obojętne, prosze o pw jak ktos zrobi, z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Mam parę pytań.

1Czy opłaca się chodzić na bb? I w jakich godzinach są i na jakich kanałach.

2Czy zawsze jest tak pusto? Nawet w mieście?

3Czy jest jakaś polska familia?

4Kiedy na koreanie jest lod?

5kim grac do expa?

6jesli gram magiem to jakie sp zrobic na poszczegolnych levelach??

7u Calvina jest bardzo duzo skilli zeby miec dany skill ulepszony na full musze wykupic wszystkie?

8Szukam kogokolwiek kto pogralby ze mna na S1 koreana pisac gg 5238079 lub na pm na mpc

9Dlaczego niebieskie dusze sa takie drogie?

Pozdrawiam :)

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Mam parę pytań.

1Czy opłaca się chodzić na bb? I w jakich godzinach są i na jakich kanałach. //BB są o godzinach mniej więcej parzystych, 9:59 11:59 13:59 i tak dalej, tyle że wieczorem chyba nie ma bb ;/

2Czy zawsze jest tak pusto? Nawet w mieście? //Jeśli wracasz ze szkoły np. o 17:00, wiedz, że w korei jest godzina 24:00.

3Czy jest jakaś polska familia? //Tak, lecz ja ci nie polecam dołączać do żadnej rodziny.

4Kiedy na koreanie jest lod? //Nie mogę ci na to odpowiedzieć.

5kim grac do expa? //Twój wybór.

6jesli gram magiem to jakie sp zrobic na poszczegolnych levelach?? //Na 30 poziomie polecam ci kartę Świętego Magika, na 40 wybierz sobie Mrocznego Strzelca bądź Lodowego Magika, na końcu red :]

7u Calvina jest bardzo duzo skilli zeby miec dany skill ulepszony na full musze wykupic wszystkie? //Yyy.. nie rozumiem..?

8Szukam kogokolwiek kto pogralby ze mna na S1 koreana pisac gg 5238079 lub na pm na mpc //Już piszę :)

9Dlaczego niebieskie dusze sa takie drogie? //Też nie mogę ci na to odpowiedzieć.

Pozdrawiam :)Dzięki. :)

Sorry, że nie za wiele ci odpowiedziałem na pytania.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Eh.. Cześć wam , mógł by mi ktoś założyć konciaka ; D ? nie mam kssn ;< . Bardzo bym prosil : podaje GG 24850078 (siedze na niewidoku) Pisac . :>

Opublikowano

Probuje sie logowac na koreanski serwer, znalazlem jekieś Kssn ale cały czas nie chce mnie zarejstrowac.

Bardzo prosze o pomoc jesli mozna

jak mam to zrobić

Wobbo105_eune_103_3_logo.png

Opublikowano

DAM konto na koreanskim 31 lvl (prawie 32)woja za konto na pl'u lucznika najlepiej z sp 4 ^^ Pw lub gg

35872669

rapideoUserbar.png
Opublikowano

na 30 lvl idziesz na łąki zabjasz najpierw owce chomiki i te latwiejszcze strzaczki co sie wchodzi odstrony nosville to te latwiejesze poziej dus-lisy owce jakies i chomi a 3 misjia to owce i dusi lisy ale to wokol cp 32 na mapce a 4. misjia to cp ;] z tego boss najtrudniejszy ale latwy ...;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, dzięki, w takim razie mam już ostatnie pytanie - która opcja jest na zrobienie sp1, która na sp2, która na sp3 i która na sp4? Chodzi o te opcje, które wyświetlają się po pójściu do portu i wejściu w ''tp'' pod pomnikiem magów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...